- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
belki sonradan artanlardan olursun.
üzme hemen kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
bu ay 4 tane aldık güzel haberdaha da artsın rabbbiiimmmm
selamun aleykum arkadaslar
ne çok kaynatmıssınız sayfalar ılerlemıs ..
nasılsınız
asenat gelmıs ve hamıleymış rabbım kucağına almayı nasıp etsın ıns
bu arada ben yıne rahatsızım uyumaya calısıcam .
kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun
canım bunlar nedir sayfalara tam bakamadım
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm![]()
ohhhh ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn
gece gece amma kaynatmışsınız haaaa bu dua listesine bende dahil olmak istiyorummmmmmmm ne zamana kadar okucaz nasıl oacak detaylı bi şekilde anlatın bakalım :)
Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse
.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah
Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun
darısıda sizlere inşallah kısa sürede
![]()
selam şekerler sizin yüzünüzden aç kaldım oku oku bitiremedim.muhat canım hem okumada hem yazmada hızlısın beni uyuttun geldin birde topiği uyuttun
hep kapanış senden olacak herhalde
kızlar dualara katılmaya çalışıcam ama 1. olabileceğimi zannetmiyorum.benimde size dua teklifim var fetih suresi her halis niyet için 33 kere okunması lazım 28. ayette Muhammeden rasullullah denilince halis kalple niyet 3 kere söylenir tecrübe edilmiştir .saidi nursi (hz)bu duayla hapisten ve idamdan kurtulmuştur.bende çok sevdiğim bir ablamın oğlu hapisteydi ertesi gün mahkemesi vardı suçu kesindi ve kesin ceza alacaktı onun için kendi evime çağırdım komşuları ve çocuğun annesini duamızı okuduk sonra ertesi gün mahkemeden güzel haber geldi kadının oğlu ve beraberindekiler serbest bırakılmışlardı herkes şok oldu hakim bile ilk yarıda yaşları küçük olduğu için 5 sene ceza vermiş 2. duruşmada kendi kararını bile değiştirmiş bu duayı okumamızı tavsiye ederim.bir ikinci teklifim kasidei bürde oda hem okuyana hem dinleyene şifa veren bir kaside .aslında daha çok fikirlerim var ama yinede siz nasıl isterseniz öyle olsun
canım sağol ama bilmiyorum test günü yarın ama bu gün adet ağrılarım var
gozun aydin cnm ne guzel hamileler artiyor,kotu haberlerden sonra bu haberler cok iyi geldi...Allah tamamina erdirsin insallah......................kizlar ayse icinde doguma kadar bi hatim yapacaktik kendi fazla giremiyor ama unutmadik insallah yapariz demi kizlar
kızlar sizi tebrik ederim hayırlı olsun inşaallah.... e mahallemizizn cici anneleri neler hissettiniz bebeişi öğrenmeden önce yazında bizde öğrenelim demi ama... tekrar tebrik ederim hepinizi sağlıkla hayırlarla gelsinler inşaallah bebeişler...
aaaaaaaa yazdıklarım siliniyo bakalım bu gelcekmi muhat hep sana yazmıştım ama kenzül arş sahihmiş canım.... nelere karar verdiniz dün bana bilgi vermen mükünmü şimdi eşim gelir zaten kızıp duruyo pc başında oturuyorsun diye... akşam yine gelirim inşaallah aeo..
hoşbulduk 2,5 yıllık evliyim bebek bekliyoruz tedaviye devam ediyoruz ve bol bol dua ediyoruz başka çaremiz yok inşallah tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım istediğine kavuşur
her hafta biraz agir olur gibi geldi ben baska hatimlerede katiliyorum dergahtan...ama ayda bir bi hatim rahat olur...sonra yasinlerimiz var...dua listesi cook guzel olmus ama kenzul-ars duasini bi topicte okumustuk biz ama bazi hocalar gercek deyil diyor,kim yazmis bu dualari diyor,derdinizin dermani kurandadir bol kuran okuyun ve efendimizin bize ogrettigi ismi azam dualari var onlari okuyun diyor...bana mantikli geldi aslinda,kimin yazdigina dikkat edin diyor ben bulamadim kenzul-ars duasini kimin yazdigini...esmaul usna cok guzel tum dertlere derman...
slm kızlar bende evlat sahibi olmak istiyorum 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor ben pkoluyum eşimdede varikosel vardı amelıyat oldu ama değerleri çokda iyi değil aralık ayında aşılama olcaktık ama morfolojı 0 diye yapmadı doktorum suan ilaç kullanıyor nisan gibi tekrar test yaptırcak eğer değerlerinde düzelme olursa aşılama yaptırcaz suan ileri hareketli %0 morfolojı %1 onun için ilaç kullanıyor inş. düzelir. bahar arkadaşımız bu topikden bahsetti bende gelemk istedim benide alırmısınız aranıza
hah işte bu saatlere kadar uyu uykunu al![]()
sönmez mesajı almamışım canım
o dualarla yarış yapcaz; seyyan, kays,nekadarzor,eslemlive, ecrin007 ve ben.
1 ayda tamamlamaya çalışacagız sonrada kabede dualanacak hepsi![]()
erkeen kayıtta indirim var........Ve aleykümselam canım...Rabbim sıkıntılarını gidersin canım,bebek uğrunda çekilen acıtmayan rahatsızlıklar bunlar inşaallah.
Kendine meleğine iyi bak.Canım bizi eksik etme dualarından...
Canım Muhat,ben,Seyyan,Kays,Nekadarzor aramızda bir dua yarışı yapmaya karar verdik.Annemler Nisan'da Umreye gidecekler nasipse.Bizde bir ay içinde listedeki duaları bitirmeye çalışıcaz.Sonra Beytullaha göndericez,orda hediye edilip duası yapılacak.Ve inşaallah dualarımız kabul olacak,Rabbim fazla bekletmeden bizide meleklerimize kavuşturacak.Kesin katılmak istersen sende alalım ismini,bugün kayıtlar için son gün canımKesin okuyabileceksen saydığım isimlerden birine dönüş yapman yeterli canım...
Canım ya,ne kadar sevindim,hadi hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...Dua konusunda bizden 1 adım öndesin,hamilelerin duası kabul olurmuş.Canım haftalık listedeki tüm isimlere,isim isim dua ediver bizim için.Bizde verelim hayırlı haberler inşaallah...
Canım Duruya yazdıklarımı kopyalıyorum sanada canım,ona göre düşünür dönersin bize..
...........Canım Muhat,ben,Seyyan,Kays,Nekadarzor aramızda bir dua yarışı yapmaya karar verdik.Annemler Nisan'da Umreye gidecekler nasipse.Bizde bir ay içinde listedeki duaları bitirmeye çalışıcaz.Sonra Beytullaha göndericez,orda hediye edilip duası yapılacak.Ve inşaallah dualarımız kabul olacak,Rabbim fazla bekletmeden bizide meleklerimize kavuşturacak.Kesin katılmak istersen sende alalım ismini,bugün kayıtlar için son gün canımKesin okuyabileceksen saydığım isimlerden birine dönüş yapman yeterli canım...
Baharcım,canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin güzelim..E şimdi bizim içinde bool boll dua et...Elhamdülillah ne güzel haberler aldık bugün,Rabbim devamını nasip etsin...
Aleykümselam canımFetih Suresinin hatimini 41 defa diye biliyorum...Allah razı olsun canım senden,inşaallah onuda okuyalım inanarak,neden olmasın.Rabbim bizimde sıkıntılarımızdan feraha ermemizi nasip etsin,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun....
Kasidei Bürde'ye gelince...Sanırım oydu,eşim gelince sorayım yinede yüzde yüz emin değilim...Komşumuz vardı Sara hastası,Rabbim vermesin...Yurtta Hocalar,o komşumuza Kaside-i Bürde Hatimi yaptılar,aradan kaç seneler geçti elhamdülillah tekrarlamadı,sadaka da vermişti kadın...Ama benim dediğim toplanıp halka şeklinde hatim oluyo,çook çok faziletli...Biz bu şekilde yapamayız ama aslında bu hatimi bilen yerlerde gidip yaptırabilir miyiz acaba,bilemedim şimdi...Eşim gelince sorcam,Kasidei Bürde hatimi diye hatırlıyorum.
Hadi hayırlısı,inşaallah Rabbim seninde müjde vermeni nasip eder hayırlısıyla,inşaallah sizin içinde ''Ol'' demiştir Mevlam...
Aklımda canım Ayşeninki,daha doğumuna çok inşaallah.Biz bir aylık hatimlerimizi bitirelim,inşaallah onunkine de başlayalım,Ayşe ayarlıyacaktı listeyi.Hangi Cüz düşmüşse okuruz inşaallah.Rabbim hayırlı doğumlar,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Ayşeme ve tüm hamilelere..
Kays nerdesin,gece gizli toplantı yapıyoz gelsene sende
Bende sahih diye biliyodum,Kenzül Arş benim içimi çok rahatlatır.Anlamına da bakınca,anlıyosun ne kadar faziletli olduğunu...
Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah son tedavindir bu,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar versin size ve tüm arkadaşlarımla birlikte banada..
Bir aylık bu dualar canım,adın yazıldı bile senin,vazgeçmek yok![]()
Kenzül Arş sahihmiş canım...
Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah değerlerinde bir düzelme olur,Rabbim sizede hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin en yakın zamanda..
Kız deme öyleSabah erken kalktım,Sohbete gittim.Öğlen geldim,kocişle yemek yedik.Onu gönderdim,uyumuş kalmışım.
![]()
belki sonradan artanlardan olursun.
üzme hemen kendini![]()
canım üzülme demekki zamanımız var daha..rabbim birgün anne olmayı nasip edecektir inşallah.....nedesem boş şu ana..seni öyle iyi anlıyorumki......
Aminnnnnnnnnn....arkası çorap söküğü gibi gelsinnnn inşallah.......durmasın...
Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse
.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah
Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun
darısıda sizlere inşallah kısa sürede
![]()
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm![]()
kızlarrrrrrrrrrr,,,,
Rabbim hepinize güç kuvvet versin..yüreğinize sağlık.....rabbim dualarınızı kabul etsin....kabede dualayandan da Allah razı olsun.....
bakalım kim birinci olacak.??? ödül ne??
erkeen kayıtta indirim var........
erken kaydolan arkadaşlarımızın 1 yasini biz okuyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
anaaaam dersaneci olduğum belli oluyo demi![]()
kızlarrr yaaa ben dün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif![]()
selam kızlar nasılsınız??????
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bende iyiyim.hoşbuldum....çoooooook mutlu oldum bahar ve sunshine için..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...maşallah nazar değmesinnnn hamile haberleri devam etsinnnnn inşallah.......
bu ay 4 tane aldık güzel haberdaha da artsın rabbbiiimmmm
kısmet böyleymiş elden ne gelir
edelim kız hatta duaları okurken de o saatlerin içine denk getirelim. ama geçti saat bayagCanım güvenme o testlere ya,bende ikinci çizgiyi gördüm kaç defa hemde,hepsinde de çıkınca ikinci çizgi.Dedim hamileyim artık.Kan testine gittim,aldım negatifi mahvoldum...Kaç gün geçti senin canım,kan testi yaptır istersen.İnşaallah hamilesindir canım inşaallah...![]()
Ve aleykümselam canım,seni gördük daha iyi olduk,sen nasılsın
Amiinnn,elhamdülillah bugün güzel bereketli bir gün oldu.İnşaallah bir sonraki hamile haberini senden alırız canım
Vardır bir hayır canım,üzüleceksin ama fazla yıpratma kendini..Bak bu ay elhamdülillah kaçıncı hamile haberi aldık arkadaşlardan,demekki Rabbim bizim bu dualarımızdan memnun oluyor,inan bana sıra sıra vericez bu güzel haberleri...Hadi şimdi derin bir nefes al,bağlan tevekkülle Rabbine,şimdi daha çok dua et..İnşaallah yakın zamanda alıcaz müjdeli haberi senden canım arkadaşım..
Amin...Muhat ya içim bi garip oldu,dün konuşmuştuk hatırlarsan ay bitmeden daha üçüncü haberi alırız dedim,sende katlanarak artsın dedin,demekki dua vaktiymiş canım,keşke isim isim aklımızdan geçirseydik...Bak aklıma ne geldi,dün saat kaçta konuşmuşuz bunları bakalımda,bu gece aynı saatte dua edelim
![]()
![]()
Ve sonrada böyle olcaz Allahımın izniyle![]()
![]()
![]()
Belkide dualarımız yola çıkmadan oluruz kimbilir![]()
çoooooooook şekersin kız sen....evet belli oluyo tatlım..napalım herkes yaptığı işle kendini gösterir değil mi? kendime güvensem kayıt olurdum ama .....ben bitiremem..hızlı okuyamam...
arşın hazinesi manasına gelmektedir.... çamlıca basın yayına ait olan dua kitabında yazan bilgiye göre osmanlı döneminde sürekli okanan ve faydaları görne bir duadır... osmanlıda mecmuatül ahzab isimli kitabda bulunmaktadr bu kitab ise Ahmet Ziyaeddin Gümüşhanevi hz. aittir. kendisi mübarek zatlardan birisidir hakkında blgi almak için netteki saçma sapan siteler yerine kitab evlerine başvurabilirsinz arkadaşlar delam ve dua ile.... eğer bu dua sahih olamasa idi kesinlikle çamlıca basın yayında bulunmazdı okumak isteyenler gönül rahatlığıile okuyabilir bu yazdıklarımla tatmin olmayanlar ise şehirlerinde bulunan en yakın talebe yurduna mracat edip fikir alabilir...misal veriyorum kırıkkale fatih kurs ve okul talebelerine yardım derneğine müracat edip daha net bilgi alabilirler.... bulunduğunz şehirde yada ülkede muhakkak bi kurs vardır arkadaşlar...
çoooooooook şekersin kız sen....evet belli oluyo tatlım..napalım herkes yaptığı işle kendini gösterir değil mi? kendime güvensem kayıt olurdum ama .....ben bitiremem..hızlı okuyamam...
hosgeldin cnm safa getirdinslm kızlar bende evlat sahibi olmak istiyorum 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor ben pkoluyum eşimdede varikosel vardı amelıyat oldu ama değerleri çokda iyi değil aralık ayında aşılama olcaktık ama morfolojı 0 diye yapmadı doktorum suan ilaç kullanıyor nisan gibi tekrar test yaptırcak eğer değerlerinde düzelme olursa aşılama yaptırcaz suan ileri hareketli %0 morfolojı %1 onun için ilaç kullanıyor inş. düzelir. bahar arkadaşımız bu topikden bahsetti bende gelemk istedim benide alırmısınız aranıza
uykucu seniiiiBen geldiim![]()
Geçmişi okuyup geliyorum,bakmadım kimler var acaba
Uykudan kalktım bende![]()
guzelmisKaynana Gözüyle
İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar;
- Kızınız nasıl, iyi mi?
- Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki. Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor. Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor. Avrupa gezileri,
altınlar, mücevherler. Para bol, durumları çok iyi.
- Çok iyi, maşallah! Peki oğlunuz nasıl?
- Ah, ah! Hiç sorma! Öyle pasaklı bir kadına düştü ki, kahvaltıyı oğlum hazırlıyor. Üstelik gelinin yatağına götürüyor. Daha neler canım, Avrupa gezileri, altınlar, mücevherler. Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!
Beğen
melek2828, burju82, bd
iyiz cnm sen nasilsin...yarisa hazirlaniyoruz..ayyy yarismacilara basari dilemeden gecemiycem simdiselam kızlar nasılsınız??????
kismette ne varsa o oluyor cnm hiic yipratma kendini..tup bebekmiydi asilamaydi galiba demi hatirlayamadim ama insallah kanda cooook olsun hcg hormonunkızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
supurge hediye edelimmi???aaaaaaaaa onu konuşmadık ,
acaba ne olsa, kızlar bi fikir verin