• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

neeeeeeeeeeeee gözüm korktu yawww ben bi düşüneyimmmmmmmmmmmm.....

Kalabalık gözükse de liste,inan kolaylıkla bitecek şeyler hepsi canım benim,korkutma gözünü... :38:

Kız insan bebeğine kavuşmak için düşünür mü hiç :52: :52:

Şaka bir tarafa,ne kadar içten katılmanı istesemde,sen bilirsin kuzum,kendine güveniyosan tam şekilde okuyabileceksen eğer,kararı verecek olan sensin....Bugün son gün ama canım,inşaallah ona göre düzenleme ayarlama yapıcaz,ona göre kesin haber edersin bize :34:

Hmm,birinciye hep birlikte Kur'an-ı Kerim hatimi yapılsın,ne dersin? :1:

Çok teşekkür ederim canım,amin inşaallah....İçim bi garip onlar gidecek diye :31:

Bak demekki ne kadar temizmiş kalbin,senin dualarında Orada yapılacak inşaallah..

Ohh be canlanın şöyle ya,vermediğimiz gaz kalmadı,ne güzel gaza geldik hep beraber,budur işte :52: :52:

Hoşgeldin kuzum,dua yarışı yapıyoruz,katılmak ister misin :38:

Aminnnnn

Kolay gelsin canım.İnşaallah cevabın olumlu olur,sabırsızlıkla bekliyorum :27:

Çok yakında Rabbimin izniyle,bebek yüzünden içimizde kıpırdanmalar olacak.Mevlam verdiya dua etmenin hoşluğunu,inşaallah kabulüde birliktedir :16:

hatim güzel olur ::D

Kays canım sen nerde okudun Baharın testi yanlış diye...

Şimdi profilimi inceledim,Bahar 6.5 aylık hamileymiş kızlar,kızı olacakmış;sen öyle deyince merak ettim Kays,bilgisi olan var mı bu konuda kızlar :26:

Canım herşeyi biliyo dimi Ecrin,kesin yani katılacağı öyle mi,gördümü listeyi;yani 6 kişi olduk öyleyse

canım eminim katılacak ecrin.
bi dakka şimdi bahar 6.5 aylık hamile miymiş. test yapan sonucu negatif çıkan bahar değildi sanki

canım eminim katılacak ecrin.
bi dakka şimdi bahar 6.5 aylık hamile miymiş. test yapan sonucu negatif çıkan bahar değildi sanki

Tamam canım yarın gündüz görüşürüz Ecrinlede ozaman,biz ona göre Sönmezden de haber alıp ayarlayalım :34:

Evet bende çok şaşırdım,Kays önceki sayfalarda yazmış alıntı yapmamışım ama aklıma takıldı,inşaallah karıştırmıştır.Çünkü Baharın yazdıklarında öyle bişey göremedim ben,bak istersen sende,inşaallah yoktur :26:

Tamam canım yarın gündüz görüşürüz Ecrinlede ozaman,biz ona göre Sönmezden de haber alıp ayarlayalım :34:

Evet bende çok şaşırdım,Kays önceki sayfalarda yazmış alıntı yapmamışım ama aklıma takıldı,inşaallah karıştırmıştır.Çünkü Baharın yazdıklarında öyle bişey göremedim ben,bak istersen sende,inşaallah yoktur :26:

hamile canım hatta cinsiyetide belliymiş kızmış.
sonucu negatif çıkanı nasıl kaçırdık yawww.
hemen bulalım.

hamile canım hatta cinsiyetide belliymiş kızmış.
sonucu negatif çıkanı nasıl kaçırdık yawww.
hemen bulalım.

Evet bende gördüm,geçen sayfalarda Kays,Bahar deyince şaşırdım,baktım hemen Baharın profiline yazmamış öyle bişey...Sanırım Kays karıştırdı...Zaten Bahar doktora gitmiş,ultrasonda görmüş bebeğini....

Bak buldum canım

kızlar bahar hamilemi değilmi nem anlamadım yani şimdi o kızcağız ucuz bi test yüzünden okadar üzülecekmi...

canımmmm çok çok büyük geçmiş olsun mevlamm şifa versin inşaallah...

ayyy hadi gözün aydınnnn bizi de duanda unutma inşaallahhh:):)

oy oy oyyy ne güzel haberler senin de gözün aydın canım.bize de dua et:):)

inşaallah gebelik ağrılarıdır onlar canım hadi hayırlısı:):)

:):):):):)

kızlarrr yaaa ben dün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif:(:(

ecrinnn07 kullanıcısından alıntı
ohhhh ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn
gece gece amma kaynatmışsınız haaaa bu dua listesine bende dahil olmak istiyorummmmmmmm ne zamana kadar okucaz nasıl oacak detaylı bi şekilde anlatın bakalım :)

canım testte sıkıntı olmuş olmasın??*
yarım saat sonra tekrar baksaydın.

canım ecrin kesin katılıyor onun mesajını da ekledim
hanımlar benim biraz işim var çıkmam gerek.
dua listesinin son halini bi yayınlasanız:D

mutluluk_27 kullanıcısından alıntı
kızlarrr yaaa ben dün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif:(:( aman kızlar benm kafam karışmış bu mesajla larıştrmışım gerçi kafam hala karışık... neyse yanlış anlaşılma düzeldi demi...

Kays canım,sen Baharı Mutlulukla mı karıştırdın canım

Mutluluk canım üzülme,o testelere hiç belli olmuyo,kanda baktırsan keşke;Allahım gönlüne göre versin canım benim

düzeldi canım, olur öyle şeyler.
bu arada bahar ne kadarlık hamileki cinsiyeti belli olmuş

canım ecrin kesin katılıyor onun mesajını da ekledim
hanımlar benim biraz işim var çıkmam gerek.
dua listesinin son halini bi yayınlasanız:D

Muhat...Eslemliva...Seyyan...Kays...Nekadarzor...Ecrin...

.............................................................................................

Kur'an-ı Kerim Hatimi.....

4444 Salat-ı Tefriciye

1000 Salat-ı Münciye

Yasin-i Kebir Hatimi (123 adet)

41 Vakıa Suresi

41 Meryem Suresi

İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde 1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya gayret edelim inşaallah)

72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi

Ayetel Kürsi Hatimi (313 adet bir Hatim oluyo)

Esmaül Hüsna (Sabah,Yatsı Namazlarından sonra demiştim az önce ama şimdi düşündüm de,her Namazımızın ardından okusak daha iyi olur)

La Havle Hatimi (1001 adet bir Hatim oluyo)

Günlük Hacet Namazı

Günlük Kenzül Arş duası

Günlük 707 Ya Varis (Aslında çekebildiğimiz kadar)

Günlük Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime(Çekebildiğimiz kadar)

Günlük İstiğfar (Çekebildiğimiz kadar,aklımıza geldikçe,iş yaparken okuyalım mesela.....Kalbimizi temizlemeliyiz herşeyden önce)

Fetih Suresi...... 33 tane mi okuyalım,41 tane mi

Son düzenleme:
Back
X