kızlar acayip çöktüm moral olarak
bi sayfa açmışlar Allaha küfür ediyolar, kuranı vc kagıdı olarak kullanıyorlar
efendimize neler demişler.
kızlar bunlara inat ,
dinsizlere inat okuyalım. kısılmasın sesimiz.
ay seyyancım sendemi müsait değilsin... aslında yakın zamanlarda müsait değil olmuşuz.... dr adidin salihin dediğine göre gel git olayına göre hicri ayın onbeşinde adet olan kadınların yumurtlama sistemleri düzüenli imiş haberinz varmı .... yani bir iki gün önce hicri ayın onbeşiidi.... bu yüzden kadınlar bu duruma ay başı ayhali derlermiş hani dolunay oluyo ya...
nerde yapmışlar muhatcım....bu forumda mı???
Allah ıslah etsin onları.......
hayırlı akşamlarrr
hamişlerimiz varmış rabbım kucaklarına almayı nasıp etsınheyecandan okuyum hepsını derken ne begenı yapmışım ne alıntı
hele ki 6 aylık olmuş meleği yaaa allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp eylesın
sanırım negatıfı goren mutluluktu:44:bı kişi daha vardı sanki ya yeterdi sanırım.rabbım sızlerede nasıp eder inşallah en kısa zamanda hayırlısı boyleymiş demekki
bu arada bizimde bugün bi akraba benımle aynı gunlerde evlenmişti.6 yıldır tüp bebekle ugrasıyorlardı geçen sene ara vermişlerdi kız gıtmıyod artık:26:bugün karın agrısıyla bı doktora gıdıyolarki 5 bucuk aylık hamileymişşşrabbım nekadar buyuk darısı bızlere inşallah
Canım biliyorum insan bebişine kavuşmak için hiç bir şeyi düşünmüyor..ama ben bu duaların bazılarını hiç okumadım bile......ondan gözüm korktu....siz başlayın isterseniz......düzenlemenizi yapın.....ben size başarılar dileyeyimmmmm......okul zamanı olmasa inan katılırdım ama bende kendimce okumaya çalışacammmm......içimi de kıpır yaptın bu arada eslemcim...adetim bitmedi bende bitince kendimce okurum artık...olmaz mı?
mesela bir yasin duasını kaç dakikada okuyorsunuz..ezberinizde var mı dualar???*
eslemcim ben müsait değilim ancak pazartesi başlayabilrim okumaya...
heh işte bunu dediydim...ay bidakka.önce hoşbulduk canım.bende bu gün sohbettydiiiiiiiim.birde giderken canımı sıkan bir olay yaşadım.çok incitici.neyse onu sonra yazarım.vakıa sureside 41 tane ama onundamı günde bir tane okunması gerekli.eğer öyle değilse iki iki okur bitiririz.ayrıca ben cumarteside önce başlayamam.
yok canım face de mideme bi taş oturdu sanki
inanmıyorsan saygı duyma diye biyer.
sakın girmeyin yorumda yazmayın........
sanada hayırlı akşamlar canım.Allahım bizlerde yaşatsın mucizemizi inş.O na güç ne varki.ol der olur.bizede OL dediği gün yakındır inş.
Evet Yasin Vakıa ezberimde çoğu...Ama yüzüne bakarak okuyorum nolur nolmaz,eksik olmasın diye...Canım kısa şeyler,gözünü korkutacak gibi değil...İstersen tesbihleri oku sende,onların hatimi gider sadece,ismin gitmiş olur yani...Sen bilirsin canım benim,ne geçiyosa içinden ona göre hareket et...Listeye dahil etmiyoruz yani seni öyle mi canım,son kararın bu dimi?
Canım bende müsait değilim zaten,bikaç günü bulacak müsait olmam...Yarın Meryem Suresine başlayalım diyoruz,anca yetişecek çünkü....Meryem Suresini birbirimize okucaz ya hani canım;mesela sen Seyyana,ben Muhata....Müsait olana kadar eşine okutamaz mısın,ben mecburen öyle yapıcam...Cevabını bekliyorum canım.
Sıkma o güzel canını.Benimde canım sıkıldı bugün,ama gereken cevabı verdim rahatladım;stresim gitti inan
Canım Vakıa Suresi günlük okunmayacak,Hatim adeti 41 olduğu için;41 tane okuyacaz,bir ay içinde bitircez yani.Oda kısa zaten,bitiyo hemen..Canım benim adetimde bitmedi,bikaç gün var tahminimce bitmesine....Meryem Suresine başlayalım demiştik yarın;senin yerine güvenilir bir başkasına okutamaz mısın,adetin biten kadar?
Rabbime havale ediyorum
merhaba canımm çok teşekkü ederim cuma kan tahlili yaptırıp kesin sonucu alıcm.ya nasip diyorum.az önce bahar a şaşırıyordum şimdide arkadaşınaşaşırdım mevlam ol dedikten sonra hiç bir güç engel olmuyor Rabbim herkese bu güzellikleri yaşatsın inşaallah...hayırlı akşamlarrr
hamişlerimiz varmış rabbım kucaklarına almayı nasıp etsınheyecandan okuyum hepsını derken ne begenı yapmışım ne alıntı
hele ki 6 aylık olmuş meleği yaaa allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp eylesın
sanırım negatıfı goren mutluluktu:44:bı kişi daha vardı sanki ya yeterdi sanırım.rabbım sızlerede nasıp eder inşallah en kısa zamanda hayırlısı boyleymiş demekki
bu arada bizimde bugün bi akraba benımle aynı gunlerde evlenmişti.6 yıldır tüp bebekle ugrasıyorlardı geçen sene ara vermişlerdi kız gıtmıyod artık:26:bugün karın agrısıyla bı doktora gıdıyolarki 5 bucuk aylık hamileymişşşrabbım nekadar buyuk darısı bızlere inşallah
merhaba canımm çok teşekkü ederim cuma kan tahlili yaptırıp kesin sonucu alıcm.ya nasip diyorum.az önce bahar a şaşırıyordum şimdide arkadaşınaşaşırdım mevlam ol dedikten sonra hiç bir güç engel olmuyor Rabbim herkese bu güzellikleri yaşatsın inşaallah...
canım tabi okuturum.ama yetişecekmi.yarın başlasak 9 nisan öbürgün başlasak 10 nisan da biter.eğer annenler orada olacaklarsa o tarihte yetişir tabi.birde annen herbirimizin yaptıklarını ayrı ayrı isimlerimizle bağışlayacaklar dimi canım.vakıa da sıkıntı yok ozaman 2 2 okusak zaten b,ter.
canım sizin kadar hızlı ve ezberim olsa düşünmem..ben ayak bağı olurum size...kendimce okuyayım..siz devam edin be tatlım....
Rabbim dualarınızı niyetinizi kabul etsin....çok teşekkür ediyorum sana ....beni çok heyecanlandırdın....adetim bitince bende okumaya başlayacam.....sizin kadar hızlı olmasamda.......
birinciye kuran hatmi yapılırsa hatime katılabilirim......ayşe iiçin yapılacak hatim düzenlemesinden de haberim olsun bende okurum ayşenin bebişine.......
Kur'an-ı Kerim Hatimi.....
4444 Salat-ı Tefriciye
1000 Salat-ı Münciye
Yasin-i Kebir Hatimi (123 adet)
41 Vakıa Suresi
41 Meryem Suresi
İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde 1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya gayret edelim inşaallah)
72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi
Ayetel Kürsi Hatimi (313 adet bir Hatim oluyo)
Esmaül Hüsna (Sabah,Yatsı Namazlarından sonra demiştim az önce ama şimdi düşündüm de,her Namazımızın ardından okusak daha iyi olur)
La Havle Hatimi (1001 adet bir Hatim oluyo)
Günlük Hacet Namazı
Günlük Kenzül Arş duası
Günlük 707 Ya Varis (Aslında çekebildiğimiz kadar)
Günlük Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime(Çekebildiğimiz kadar)
Günlük İstiğfar (Çekebildiğimiz kadar,aklımıza geldikçe,iş yaparken okuyalım mesela.....Kalbimizi temizlemeliyiz herşeyden önce)
Canım inşaallah yetişecek...Canım Cuma günü başlasak ne zaman bitiyor,hesaplasan bi
Annemle konuştum,Nisan'ın 8inde gidecekler nasipse,ama biz dün aramızda konuştukya erken bitsin,geç olmasın diye.Nisan başı gidecekler diye düşünüp hareket edelim.En geç 1 Nisanda bitirsek,kalan bir haftada,hatta onlarda Oradayken belki daha başka şeylerde okuruz belli mi olur
Az önce anneme onuda söyledim,biz arkadaşlarla birsürü Hatimler yapıcaz,ben sana listeyi vericem anne Sen Orada Duasını yaparsın isimlerimize dedim.Oda tamam not alalım,ona göre dedi...Dedim nerde yapıcaksın,kızlar Tavaf esnasında mı yapsın nerde yapsaki,bazılarını Kabede bazılarını ayrı ayrı mübarek yerlerde mi yapsaki,inanın içim pır pır
Estağfurullah ayak bağı değil gönül bağısın sen bizim için
Tamam canım,sen kendin okursun madem ne okumak istiyorsan,haberleşiriz daha.Rabbim kabul etsin şimdiden..
Tamam canım,bizim bu hatimlerden sonra Ayşeninkine de başlarız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?