Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nerde yapmışlar muhatcım....bu forumda mı???
Allah ıslah etsin onları.......

evet canım ya.yani hepimiz hamile olsaymışık kırklarımız karışacakmışilk defa duydum bu bilgiyi .sevinelim dimi bu duruma.sen nasılsın kayscım.yarışa katımışsın.hadi hayırlısı bakalım hakkımızda.Allah mahçup etmesin bizi inş.

hayırlı akşamlarrr
hamişlerimiz varmış rabbım kucaklarına almayı nasıp etsınheyecandan okuyum hepsını derken ne begenı yapmışım ne alıntı
hele ki 6 aylık olmuş meleği yaaa allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp eylesın
sanırım negatıfı goren mutluluktu:44:bı kişi daha vardı sanki ya yeterdi sanırım.rabbım sızlerede nasıp eder inşallah en kısa zamanda hayırlısı boyleymiş demekki

bu arada bizimde bugün bi akraba benımle aynı gunlerde evlenmişti.6 yıldır tüp bebekle ugrasıyorlardı geçen sene ara vermişlerdi kız gıtmıyod artık:26:bugün karın agrısıyla bı doktora gıdıyolarki 5 bucuk aylık hamileymişşşrabbım nekadar buyuk darısı bızlere inşallah

Son düzenleme:

sanada hayırlı akşamlar canım.Allahım bizlerde yaşatsın mucizemizi inş.O na güç ne varki.ol der olur.bizede OL dediği gün yakındır inş.

kızlar şu sıte hakınnda facesi olanlar şikayet etseler kaldırılma oranı daha yuksek olmazmı sizceee

Evet Yasin Vakıa ezberimde çoğu...Ama yüzüne bakarak okuyorum nolur nolmaz,eksik olmasın diye...Canım kısa şeyler,gözünü korkutacak gibi değil...İstersen tesbihleri oku sende,onların hatimi gider sadece,ismin gitmiş olur yani...Sen bilirsin canım benim,ne geçiyosa içinden ona göre hareket et...Listeye dahil etmiyoruz yani seni öyle mi canım,son kararın bu dimi?

eslemcim ben müsait değilim ancak pazartesi başlayabilrim okumaya...

Canım bende müsait değilim zaten,bikaç günü bulacak müsait olmam...Yarın Meryem Suresine başlayalım diyoruz,anca yetişecek çünkü....Meryem Suresini birbirimize okucaz ya hani canım;mesela sen Seyyana,ben Muhata....Müsait olana kadar eşine okutamaz mısın,ben mecburen öyle yapıcam...Cevabını bekliyorum canım.

Sıkma o güzel canını.Benimde canım sıkıldı bugün,ama gereken cevabı verdim rahatladım;stresim gitti inan

Canım Vakıa Suresi günlük okunmayacak,Hatim adeti 41 olduğu için;41 tane okuyacaz,bir ay içinde bitircez yani.Oda kısa zaten,bitiyo hemen..Canım benim adetimde bitmedi,bikaç gün var tahminimce bitmesine....Meryem Suresine başlayalım demiştik yarın;senin yerine güvenilir bir başkasına okutamaz mısın,adetin biten kadar?

yok canım face de mideme bi taş oturdu sanki
inanmıyorsan saygı duyma diye biyer.
sakın girmeyin yorumda yazmayın........

Rabbime havale ediyorum

canım tabi okuturum.ama yetişecekmi.yarın başlasak 9 nisan öbürgün başlasak 10 nisan da biter.eğer annenler orada olacaklarsa o tarihte yetişir tabi.birde annen herbirimizin yaptıklarını ayrı ayrı isimlerimizle bağışlayacaklar dimi canım.vakıa da sıkıntı yok ozaman 2 2 okusak zaten b,ter.

merhaba canımm çok teşekkü ederim cuma kan tahlili yaptırıp kesin sonucu alıcm.ya nasip diyorum.az önce bahar a şaşırıyordum şimdide arkadaşınaşaşırdım mevlam ol dedikten sonra hiç bir güç engel olmuyor Rabbim herkese bu güzellikleri yaşatsın inşaallah...

canım sizin kadar hızlı ve ezberim olsa düşünmem..ben ayak bağı olurum size...kendimce okuyayım..siz devam edin be tatlım....
Rabbim dualarınızı niyetinizi kabul etsin....çok teşekkür ediyorum sana ....beni çok heyecanlandırdın....adetim bitince bende okumaya başlayacam.....sizin kadar hızlı olmasamda.......

birinciye kuran hatmi yapılırsa hatime katılabilirim......ayşe iiçin yapılacak hatim düzenlemesinden de haberim olsun bende okurum ayşenin bebişine.......

eslemliva sayi ben zaten şu anda meryem suresi okuyorum.20 gün oldu( tabi 6 gündür eşim okuyor.malum günlerdeyim ya.)onu saysam ben kolayamı kaçmış olurum kız

eslemcim bişey sorucam tatlım...ben bu konularda biraz cahilim...

meryem duası dışında başka hangi dualar günde 1 tane okunuyor......beni bilgilendirisen çok sevinirim tatlım....

öyle canım rabbım ol dedıkten sonra gerisi boş
inşallah gonlundekı hayırlısıyla olur canımdualarım senınle

Canım inşaallah yetişecek...Canım Cuma günü başlasak ne zaman bitiyor,hesaplasan bi

Annemle konuştum,Nisan'ın 8inde gidecekler nasipse,ama biz dün aramızda konuştukya erken bitsin,geç olmasın diye.Nisan başı gidecekler diye düşünüp hareket edelim.En geç 1 Nisanda bitirsek,kalan bir haftada,hatta onlarda Oradayken belki daha başka şeylerde okuruz belli mi olur

Az önce anneme onuda söyledim,biz arkadaşlarla birsürü Hatimler yapıcaz,ben sana listeyi vericem anne Sen Orada Duasını yaparsın isimlerimize dedim.Oda tamam not alalım,ona göre dedi...Dedim nerde yapıcaksın,kızlar Tavaf esnasında mı yapsın nerde yapsaki,bazılarını Kabede bazılarını ayrı ayrı mübarek yerlerde mi yapsaki,inanın içim pır pır

Estağfurullah ayak bağı değil gönül bağısın sen bizim için

Tamam canım,sen kendin okursun madem ne okumak istiyorsan,haberleşiriz daha.Rabbim kabul etsin şimdiden..

Tamam canım,bizim bu hatimlerden sonra Ayşeninkine de başlarız inşaallah

kızlar arkadaşlarımız bir ay süresince dua okuma yarışı yapıcaklar..katılacaklar bu akşam isimlerini yazdıracaklar..yapılan dualar eslemlivanın ailesi tarafından umrede beytullahta bağışlanacak.....olay bu kızlarrr....ben kendime güvenemedim......rabbim dualarını kabul etsin arkadaşlarımızın.....

canım benimmmmm sağolasın..bende kendimce okurum..annenler gitmeden sana söylerim inşallah.....
canım hangi dualar günde 1 defa okunuyor meryem suresi dışında......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…