- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
Canım inşaallah yetişecek...Canım Cuma günü başlasak ne zaman bitiyor,hesaplasan bi
Annemle konuştum,Nisan'ın 8inde gidecekler nasipse,ama biz dün aramızda konuştukya erken bitsin,geç olmasın diye.Nisan başı gidecekler diye düşünüp hareket edelim.En geç 1 Nisanda bitirsek,kalan bir haftada,hatta onlarda Oradayken belki daha başka şeylerde okuruz belli mi olur![]()
![]()
Az önce anneme onuda söyledim,biz arkadaşlarla birsürü Hatimler yapıcaz,ben sana listeyi vericem anne Sen Orada Duasını yaparsın isimlerimize dedim.Oda tamam not alalım,ona göre dedi...Dedim nerde yapıcaksın,kızlar Tavaf esnasında mı yapsın nerde yapsaki,bazılarını Kabede bazılarını ayrı ayrı mübarek yerlerde mi yapsaki,inanın içim pır pır![]()
Estağfurullah ayak bağı değil gönül bağısın sen bizim için![]()
Tamam canım,sen kendin okursun madem ne okumak istiyorsan,haberleşiriz daha.Rabbim kabul etsin şimdiden..
Tamam canım,bizim bu hatimlerden sonra Ayşeninkine de başlarız inşaallah![]()
canım cuma günü başlasak 10 nisan da bityor.yani annenler 8 nisanda gidiyorsa problem yok he he he.az önce yazdımdı ben meryem suresine başladıydım onumu tamamlasam diye.kolayamı kaçmış olurum.