• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım inşaallah yetişecek...Canım Cuma günü başlasak ne zaman bitiyor,hesaplasan bi :17:

Annemle konuştum,Nisan'ın 8inde gidecekler nasipse,ama biz dün aramızda konuştukya erken bitsin,geç olmasın diye.Nisan başı gidecekler diye düşünüp hareket edelim.En geç 1 Nisanda bitirsek,kalan bir haftada,hatta onlarda Oradayken belki daha başka şeylerde okuruz belli mi olur :9: :9:

Az önce anneme onuda söyledim,biz arkadaşlarla birsürü Hatimler yapıcaz,ben sana listeyi vericem anne Sen Orada Duasını yaparsın isimlerimize dedim.Oda tamam not alalım,ona göre dedi...Dedim nerde yapıcaksın,kızlar Tavaf esnasında mı yapsın nerde yapsaki,bazılarını Kabede bazılarını ayrı ayrı mübarek yerlerde mi yapsaki,inanın içim pır pır :52: :52:

Estağfurullah ayak bağı değil gönül bağısın sen bizim için :38:

Tamam canım,sen kendin okursun madem ne okumak istiyorsan,haberleşiriz daha.Rabbim kabul etsin şimdiden..

Tamam canım,bizim bu hatimlerden sonra Ayşeninkine de başlarız inşaallah :49:

canım cuma günü başlasak 10 nisan da bityor.yani annenler 8 nisanda gidiyorsa problem yok he he he.az önce yazdımdı ben meryem suresine başladıydım onumu tamamlasam diye.kolayamı kaçmış olurum.

eslemcim bişey sorucam tatlım...ben bu konularda biraz cahilim...

meryem duası dışında başka hangi dualar günde 1 tane okunuyor......beni bilgilendirisen çok sevinirim tatlım....

Estağfurullah canım :38:

Meryem Suresi günde bir defa mutlaka okunacak..

Esmaül Hüsna her namazımın ardından,bir defa okuyup dua edicez.Günde 5 defa yani... (Bunun hatimi olmadığı için,duamızın kabulüne zemin hazırlamış olcaz bi nevi canım)

Günlük Kenzül Arş duası okuyacaz canım...Buda en az bir defa,vaktimiz olursa daha çok okuyabiliriz.Mesela hepimizin için ayrı ayrı gibi,6 tane yani...Ama dediğim gibi vaktimiz olursa,sıkmaya gerek yok,vakite bağlı...

Günlük Enbiya Surei 90.Ayet-i Kerime varya burda haftalık okuduğumuz,onu okuyacaz...Bununda hatimi yok gülüm,aklımıza estikçe okuyalım,yemek yaparken,yatağa yattığımızda,kalkınca...Kısa ya zaten,baya bi okumuş oluruz,özellikle Namazlarımızın ardından okusak daha iyi olur diye düşünüyorum...

Günlük istiğfar...Buda yine çekebildiğimiz kadar.....Önce kalbimizi temizleyelim ki,dualarımız daha hızlı kabul olsun..

Günlük 707 Ya Varis.....Çekebilirsek daha fazla,ama en az 707.....

Son olarak günlük,Hacet Namazı canım....En az 2 rekatlik Hacet Namazı kılalım adetimiz bitince...

Günlük bunlar yapmamız gerekenler Seyyancım.....

öyle canım rabbım ol dedıkten sonra gerisi boş:16::16::16:
inşallah gonlundekı hayırlısıyla olur canım:16::16:dualarım senınle:54:
saol canım Allah razı olsun Rabbim senin de sizinde benimde gönlümüze göre versin inşaallah...

kızlar arkadaşlarımız bir ay süresince dua okuma yarışı yapıcaklar..katılacaklar bu akşam isimlerini yazdıracaklar..yapılan dualar eslemlivanın ailesi tarafından umrede beytullahta bağışlanacak.....olay bu kızlarrr....ben kendime güvenemedim......rabbim dualarını kabul etsin arkadaşlarımızın.....
saol canım açıkladığın için okuyunca bende güvenemedim kendime tek başımıza yapacağız sanırım hepsini yapamam ama içlerinden kendi kendimce okuyum bir şeyler inşaallah...

canım hoşgeldin,
ben tam olarak yardımcı olamayacagım sana ama anladığım kadarıyla yumurtalıkla falan bi sıkıntın yok.
eşin gitti mi doktora?

Slm...banamı cvp yazdın bilmiyorum cevabın banaysa öncelikle teşekkür ederim...nihayet dikkate alındığım için:)eşim gitti sperm testi verdi değerleri iyi...sorun yani sorunlar bende önce tüplerim tıkalıydı hsg ile açıldı,sonra ufak bi kist olmuştu oda bitti,enson fsh yüysek cıktı:(ilac kullanıyorum bunların hepsini aştım şükür...klomen kullandım olmadı son biray gitmedim doktora ne durumdayım bilmiyorum aşılama isteyeceğim...yada dosyamı kaçırıp doktor deyiştireceğim varmı tavsiyen tabi bana yazdınsa...teşkkk:)))

Estağfurullah canım :38:

Esmaül Hüsna her namazımın ardından,bir defa okuyup dua edicez.Günde 5 defa yani... (Bunun hatimi olmadığı için,duamızın kabulüne zemin hazırlamış olcaz bi nevi canım)

Günlük Kenzül Arş duası okuyacaz canım...Buda en az bir defa,vaktimiz olursa daha çok okuyabiliriz.Mesela hepimizin için ayrı ayrı gibi,6 tane yani...Ama dediğim gibi vaktimiz olursa,sıkmaya gerek yok,vakite bağlı...

Günlük Enbiya Surei 90.Ayet-i Kerime varya burda haftalık okuduğumuz,onu okuyacaz...Bununda hatimi yok gülüm,aklımıza estikçe okuyalım,yemek yaparken,yatağa yattığımızda,kalkınca...Kısa ya zaten,baya bi okumuş oluruz,özellikle Namazlarımızın ardından okusak daha iyi olur diye düşünüyorum...

Günlük istiğfar...Buda yine çekebildiğimiz kadar.....Önce kalbimizi temizleyelim ki,dualarımız daha hızlı kabul olsun..

Son olarak günlük,Hacet Namazı canım....En az 2 rekatlik Hacet Namazı kılalım adetimiz bitince...

Günlük bunlar yapmamız gerekenler Seyyancım.....

sağol eslemcim....inşallah yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışacam.....

saol canım Allah razı olsun Rabbim senin de sizinde benimde gönlümüze göre versin inşaallah...

saol canım açıkladığın için okuyunca bende güvenemedim kendime tek başımıza yapacağız sanırım hepsini yapamam ama içlerinden kendi kendimce okuyum bir şeyler inşaallah...

Bişey değil tatlım......inşallah canım rabbim kabul etsin dualarımızı....çalışınca bende kendime güvenemedim..aynen senin gibi....

çok isterim bende katılmayı ama kendıme guvenemıyorum ki bi türlü:50::50:
bide ben namazda kılmayınca:14::14:yasini yada tesbihleri istenilenden fazla okur çekerimde meryem suresini çok yavaş okuyabılıyorum.bide ben arapça bilmiyorum :5::5:
sanırım ben katılamıcam :31:

ne yarışması bu ki ben bi türlü anlamadım:44::44:hepsini bi kişimi okuyacak sadece:26:

Canım annemler nasipse Umreye gidecek.Bizde arkadaşlarla bol bol Hatim yapıp,duasının Beytullahta olmasını arzu ettik.Dün listemizi hazırladık.Uzun gibi gözüksede,inan hiç öyle değil...Listedeki herşeyi herkes kendi ayrı ayrı okuyacak canım,bir ayımız var,rahat yetişir yani...Eğer katılmak istersen,ismini alalım seninde...Gözün sakın korkmasın,inan bana Rabbim verecek kolaylığını,kesin bir şekilde okurum diyosan alalım listeye,bugün katılacaklar için son gün tatlım,yarın başlanacak çünkü... :38:

eslemliva sayi ben zaten şu anda meryem suresi okuyorum.20 gün oldu( tabi 6 gündür eşim okuyor.malum günlerdeyim ya.)onu saysam ben kolayamı kaçmış olurum kız:34:

Canım Rabbim kabul etsin...Sen onu kendi niyetine başlamışsın ama canım,mesela benim annemde başladı benim için,ben onu buna dahil etmiyorum;çünkü niyet bana....Bence sen yeniden başla,güne karar verince;ama şimdiki başladığına da devam et...Hesaplarsın ne zaman biteceğini,önceki başladığın 21 gün sonra bitecek zaten...O bitene kadar günde iki defa okumuş olacaksın,biri kendin için biride içimizden bir arkadaş için...Kurayı yapalım gece :27:

canım dua olayını net bir şekilde anlatır mısın?*ben çalışıyorum bir bakayım ayak uydurabilir miyim acaba??

Canım hayalot arkadaşımızda sormuş,onu yazdığımı kopyalıyorum sanada,

Canım annemler nasipse Umreye gidecek.Bizde arkadaşlarla bol bol Hatim yapıp,duasının Beytullahta olmasını arzu ettik.Dün listemizi hazırladık.Uzun gibi gözüksede,inan hiç öyle değil...Listedeki herşeyi herkes kendi ayrı ayrı okuyacak canım,bir ayımız var,rahat yetişir yani...Eğer katılmak istersen,ismini alalım seninde...Gözün sakın korkmasın,inan bana Rabbim verecek kolaylığını,kesin bir şekilde okurum diyosan alalım listeye,bugün katılacaklar için son gün tatlım,yarın başlanacak çünkü... :38:

canım benimmmmm sağolasın..bende kendimce okurum..annenler gitmeden sana söylerim inşallah.....
canım hangi dualar günde 1 defa okunuyor meryem suresi dışında

Canım Seyyana yazmıştım kopyalıyorum sanada

Günlük bunlar yapmamız gerekenler

canım cuma günü başlasak 10 nisan da bityor.yani annenler 8 nisanda gidiyorsa problem yok he he he.az önce yazdımdı ben meryem suresine başladıydım onumu tamamlasam diye.kolayamı kaçmış olurum.

Cuma mübarek gün,Cuma günü başlayalım ozaman ne dersin canım?

Son düzenleme:
:)))baharr 6,5 hamişmiş haa aman yarabbim nasıl farkedemedii pekii maşallaa maşalA ALLAH BAĞIŞLASINNNN YARABBİMM

mutluluk test günün ne zaman yapmışsın çıkmış sonra silik çıkmış canım inşalla vardırr az kaldı büyük güne inşalla

çok isterim bende katılmayı ama kendıme guvenemıyorum ki bi türlü:50::50:
bide ben namazda kılmayınca:14::14:yasini yada tesbihleri istenilenden fazla okur çekerimde meryem suresini çok yavaş okuyabılıyorum.bide ben arapça bilmiyorum :5::5:
sanırım ben katılamıcam :31:

Canım bizde namaz kılamıyoruz,adetliyiz malum...Adetimiz bitince başlarız inşaallah..

Sen hangisi kolayına gelecekse öyle yap ozaman,istersen ben kolay tesbihlerden söylerim sana,sen tamamlayınca mesaj atarsın bana,ben sana tekrar söylerim şimdide bunu yap diye.....Meryem Surelerinde bize katılmazsın,kendi adına okuyabilirsin istersen.Hatta adetli olunca mesaj at bana,ben snein yerine okurum Meryem Suresini,çünkü Meryem Suresinde ara vermemek gerek 41 gün boyunca...

Ne dersin canım,son kararını merak ediyorum :38:

Antikdeniz hoşgeldin canım... :21: Sushine ve Bahar hamile :52:

evet canım onu okumuştum ama baharın 6 aylık oldugu kısmını kaçırmışım:)))maşalla maşalla her geçen günn artıyor sayıı her ayy bu kadar haber alsakk çokk mutlu oluyorummm umudum çookkkk katlanarak artıyor

Canım Rabbim kabul etsin...Sen onu kendi niyetine başlamışsın ama canım,mesela benim annemde başladı benim için,ben onu buna dahil etmiyorum;çünkü niyet bana....Bence sen yeniden başla,güne karar verince;ama şimdiki başladığına da devam et...Hesaplarsın ne zaman biteceğini,önceki başladığın 21 gün sonra bitecek zaten...O bitene kadar günde iki defa okumuş olacaksın,biri kendin için biride içimizden bir arkadaş için...Kurayı yapalım gece :27:

Canım hayalot arkadaşımızda sormuş,onu yazdığımı kopyalıyorum sanada,

Cuma mübarek gün,Cuma günü başlayalım ozaman ne dersin canım?

tamam canım ben onu atlamışım.sayi meryem suresini birbirimize okuyacaktık.tamam tamam.bir tanede kendim için olur ayrı.kura yapalım o zaman. cuma başlayalım.mübarek gün doğru diyorsun.

Canım bizde namaz kılamıyoruz,adetliyiz malum...Adetimiz bitince başlarız inşaallah..

Sen hangisi kolayına gelecekse öyle yap ozaman,istersen ben kolay tesbihlerden söylerim sana,sen tamamlayınca mesaj atarsın bana,ben sana tekrar söylerim şimdide bunu yap diye.....Meryem Surelerinde bize katılmazsın,kendi adına okuyabilirsin istersen.Hatta adetli olunca mesaj at bana,ben snein yerine okurum Meryem Suresini,çünkü Meryem Suresinde ara vermemek gerek 41 gün boyunca...

Ne dersin canım,son kararını merak ediyorum :38:

okuyabıldıgım kadarıyla yardım etmeye calısırım ozmana sızlere olurmu?
tamam ozaman benıde yazarsınız canım:16:rabbım utandırmaz inşallah:16:

Back
X