RABBIM COKTAN ONUNKINE OL DEMIS bile ayyy aylardir kendini bosami uzdu simdii...boyle olanlari cok duydum hatta bu yuzden kendimi 3 ay boyunca hamile sandim...bayagi as felan yerdim yani..psikolaji ahhh psikolaji ne oyunlar ettin bana
tabi ilgilen kocisinle yoksa kuser bak..benim kocis tam bi cocuk gibi ilgi ister grip olunca sanki ameliyat olmus gibi..bizim koca bebeklerimizCanımcım msj attım sana bende çıkıyorum kociş hasta zaten bende ona nane limon bişeyler yapayım da kendine gelsin birazcık msjını bekliyorum canımcım
hepinizi öpüyorummm
cnm nerelerdesin sen iyisindir insallah...bu aralar turkuazda yok kizlar niye yokki insallah iyidirHayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım :) maşallah sizlere ,
Aslıcım ben dualarımı bitirdim.Esmacvs arkadaşımın da 100 enbiya ve 707 ya varisi de okudum Allah kabul etsin inşallah
aynen soku atamadim bide film felanda nasil yaa Allahim ne buyuksun Rabbim..isterse filimde bile gostermiyorİyi aksamlar kizlar..
Emacim Allah razi olsun cnm
kizlar soklardayim yaa bahar 6,5 aylik hamileymis.hsg cektirirkendemi anlamadi doktor.rabbimin mucizesi resmen.saglicakla kucagina almayida nasip eder rabbim insallah
dünden beri amma çok konuşmuşunuz okuyamadım :) maşaALLAH
RABBIM COKTAN ONUNKINE OL DEMIS bile ayyy aylardir kendini bosami uzdu simdii...boyle olanlari cok duydum hatta bu yuzden kendimi 3 ay boyunca hamile sandim...bayagi as felan yerdim yani..psikolaji ahhh psikolaji ne oyunlar ettin bana
tabi ilgilen kocisinle yoksa kuser bak..benim kocis tam bi cocuk gibi ilgi ister grip olunca sanki ameliyat olmus gibi..bizim koca bebeklerimiz
cnm nerelerdesin sen iyisindir insallah...bu aralar turkuazda yok kizlar niye yokki insallah iyidir
aynen soku atamadim bide film felanda nasil yaa Allahim ne buyuksun Rabbim..isterse filimde bile gostermiyor
evet cnm hic durmuyolarki masallah cen cen masallah Allah bi parmak vermis kizlara.....peah
Hayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım :) maşallah sizlere ,
Aslıcım ben dualarımı bitirdim.Esmacvs arkadaşımın da 100 enbiya ve 707 ya varisi de okudum Allah kabul etsin inşallah
amin canım Allah samimiyetle ve ihlasla okumayı nasip etsin gerçekten.ben 1 sattir uğraşıyorum.excel de güzel bir çizelgeyle programımı yaptım.güzel oldu işimi kolaylaştıracak.bir an önce başlamak istiyorum.:122:
kizz eslem varya burda bi abla tencere reklami yapiyor...ama bi takimi 2500 euro..bana diyoki hadi bi reklam yapalim evinde diye cabaliyor.dayanamadim bikere verdirdim konu komsu toptadim neyse yapti reklamini..simdi ne zaman gorse bana diyoki hadi yazayim seni listeye diyo..o ablaya benzettim...
Allah'a emanet olun iyiegeceler görüşmek dileğiyle
Canım nerelerdesin,bir sorun yok dimi,özlüyoruz seni
Aminn...Maşaallah kız ne hızlısın,Rabbim gayretini artırsın.Ne zaman bitiyo adetin canım?
Ay benim güzel rakibem,benzete benzete ona mı benzettin kız
Kızlar alıntı çok yapınca olmadı malesef.Nasılsınız kulaklarım çınladı bol bol.Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Darısıda sizlere olur inşallh Allah hepinize anneliği tattırsın.Bende pko var hatırlarsanız yazmıştım.Biz pkolaurda herşey süpriz.Bende bulantı bazen oldu olmadı değil.Adetimin leke tarzında gelmesi ne bilim daha bazı şeyler kafamı karıştırıp şok etti.Tüp bebeğe hazırlanıyorduk.Kısmet böyleymiş.Adetlerim gelmeyince sancım olunca ben kist patladı diye düşünerek gittik ve o güzel haberi aldım.Benimde kafamda hep olumsuzluk vardı.Tüp bebek diye kafamızı yıkadılar hemen.Film çektirdim ama öle özenerek olmadı.Yani olacağı varsa her türlü oluyor.Allaha sığının inanın dualarınızı edin.Benim erken gelme durumu var.Oyüzden çok sık giremeyebilirim belirtmek istedim.İnşllh anne olmayan kimse kalmasın.Çok uykum geliyor son günlerde pc başında gözlerim gidiyor inanınOyüzden mümkün olduğu kadar gelmeye çalışırım bir anda olunca kıyafet vs bakalım hayırlısı herkz için
cnm oda diyoki her zaman hadi hee de yaziyim senide..sende ssonmeze demisinya hee de yasizim listeye diye..tencere isinemi atilsanki?
canım liste bu,
kimlere okunduğu ve ne için okunduğu da karşısında mevcut.
enbiya sureside en üst tarafta yazılı.
Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah son tedavindir bu,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar versin size ve tüm arkadaşlarımla birlikte banada..
hoşbulduk canım güzel dileklerin için çok sagol canım
hosgeldin cnm safa getirdin
canım valla burda biz çok şaşırdık seni tahmin bile edemiyorumKızlar alıntı çok yapınca olmadı malesef.Nasılsınız kulaklarım çınladı bol bol.Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Darısıda sizlere olur inşallh Allah hepinize anneliği tattırsın.Bende pko var hatırlarsanız yazmıştım.Biz pkolaurda herşey süpriz.Bende bulantı bazen oldu olmadı değil.Adetimin leke tarzında gelmesi ne bilim daha bazı şeyler kafamı karıştırıp şok etti.Tüp bebeğe hazırlanıyorduk.Kısmet böyleymiş.Adetlerim gelmeyince sancım olunca ben kist patladı diye düşünerek gittik ve o güzel haberi aldım.Benimde kafamda hep olumsuzluk vardı.Tüp bebek diye kafamızı yıkadılar hemen.Film çektirdim ama öle özenerek olmadı.Yani olacağı varsa her türlü oluyor.Allaha sığının inanın dualarınızı edin.Benim erken gelme durumu var.Oyüzden çok sık giremeyebilirim belirtmek istedim.İnşllh anne olmayan kimse kalmasın.Çok uykum geliyor son günlerde pc başında gözlerim gidiyor inanınOyüzden mümkün olduğu kadar gelmeye çalışırım bir anda olunca kıyafet vs bakalım hayırlısı herkz için
günaydın canım hoşgeldin,günaydın bayanlar.bende aranıza katılmak istiyorum.
kızlar merhaba,
ben dualarımı okudum.allah kabul etsin.
kızlar merhaba,
ben dualarımı okudum.allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?