Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

RABBIM COKTAN ONUNKINE OL DEMIS bile ayyy aylardir kendini bosami uzdu simdii...boyle olanlari cok duydum hatta bu yuzden kendimi 3 ay boyunca hamile sandim...bayagi as felan yerdim yani..psikolaji ahhh psikolaji ne oyunlar ettin bana

Evet cnm yengemde 3 aylikti ogrendi hamile oldugunu pko vardi ondada.ruya gordu diye test yapmisti hemde.

Canımcım msj attım sana bende çıkıyorum kociş hasta zaten bende ona nane limon bişeyler yapayım da kendine gelsin birazcık msjını bekliyorum canımcım
hepinizi öpüyorummm
tabi ilgilen kocisinle yoksa kuser bak..benim kocis tam bi cocuk gibi ilgi ister grip olunca sanki ameliyat olmus gibi..bizim koca bebeklerimiz
cnm nerelerdesin sen iyisindir insallah...bu aralar turkuazda yok kizlar niye yokki insallah iyidir
İyi aksamlar kizlar..
Emacim Allah razi olsun cnm
kizlar soklardayim yaa bahar 6,5 aylik hamileymis.hsg cektirirkendemi anlamadi doktor.rabbimin mucizesi resmen.saglicakla kucagina almayida nasip eder rabbim insallah
aynen soku atamadim bide film felanda nasil yaa Allahim ne buyuksun Rabbim..isterse filimde bile gostermiyor
dünden beri amma çok konuşmuşunuz okuyamadım :) maşaALLAH

evet cnm hic durmuyolarki masallah cen cen masallah Allah bi parmak vermis kizlara.....peah

RABBIM COKTAN ONUNKINE OL DEMIS bile ayyy aylardir kendini bosami uzdu simdii...boyle olanlari cok duydum hatta bu yuzden kendimi 3 ay boyunca hamile sandim...bayagi as felan yerdim yani..psikolaji ahhh psikolaji ne oyunlar ettin bana

bence de canım o psikoloji yokmudaha önce de yazdıydım bende adet olduğum halde 2 gün arayla kan testi yaptırmıştım.laboratuvardakinlerin bana acıyarak baktıkları o anları unutamam.gülermisin ağlarmısın

canım turkuaz iyi günler geçirmiyor.morali bozuktu.pek detaylı bahsetmediydi ama bir süre giremeyeceğini söylemişti.inşaallah en kısa zamanda toparlar.bu arada hakketen yazmaktan parmaklarım kas yaptıkociş konusuna gelince cidden koca bebeklerimiz onlar.benimkide her gripte vasiyetlere başlartövbe tövbe

kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum.Allaha emanet olun.

Canım nerelerdesin,bir sorun yok dimi,özlüyoruz seni

Aminn...Maşaallah kız ne hızlısın,Rabbim gayretini artırsın. Ne zaman bitiyo adetin canım?

Ay benim güzel rakibem,benzete benzete ona mı benzettin kız

Kızlar alıntı çok yapınca olmadı malesef.Nasılsınız kulaklarım çınladı bol bol.Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Darısıda sizlere olur inşallh Allah hepinize anneliği tattırsın.Bende pko var hatırlarsanız yazmıştım.Biz pkolaurda herşey süpriz.Bende bulantı bazen oldu olmadı değil.Adetimin leke tarzında gelmesi ne bilim daha bazı şeyler kafamı karıştırıp şok etti.Tüp bebeğe hazırlanıyorduk.Kısmet böyleymiş.Adetlerim gelmeyince sancım olunca ben kist patladı diye düşünerek gittik ve o güzel haberi aldım.Benimde kafamda hep olumsuzluk vardı.Tüp bebek diye kafamızı yıkadılar hemen.Film çektirdim ama öle özenerek olmadı.Yani olacağı varsa her türlü oluyor.Allaha sığının inanın dualarınızı edin.Benim erken gelme durumu var.Oyüzden çok sık giremeyebilirim belirtmek istedim.İnşllh anne olmayan kimse kalmasın.Çok uykum geliyor son günlerde pc başında gözlerim gidiyor inanınOyüzden mümkün olduğu kadar gelmeye çalışırım bir anda olunca kıyafet vs bakalım hayırlısı herkz için

cnm oda diyoki her zaman hadi hee de yaziyim senide..sende ssonmeze demisinya hee de yasizim listeye diye..tencere isinemi atilsanki?

Tekrar tebrik ederim canım,inşaallah kucağına aldığın günlerin sevincini de paylaşırsın bizlerle...Mucize gerçekten.Dua et bizim için bol bol,Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla

cnm oda diyoki her zaman hadi hee de yaziyim senide..sende ssonmeze demisinya hee de yasizim listeye diye..tencere isinemi atilsanki?

Tencereci kendi menfaatine,ben onların menfaatine çalışıyorum ama

Becerebilir miyim dersin,bi düşüneyim

canım valla burda biz çok şaşırdık seni tahmin bile edemiyorum
bebek çizelgesi ya da ne kadar büyüyo bakalım
günaydın bayanlar.bende aranıza katılmak istiyorum.
günaydın canım hoşgeldin,
ne kadarlık evlisin ve bebek planınız ne zamandır var.

kızlar merhaba,

ben dualarımı okudum.allah kabul etsin.

canım kaç haftadır gelmiyosun bu hafta listeden çıkartılacaktın ama sıra sana gelince içim el vermedi bu haftadan sonra çıkartırım diodum...napalım canım bize bişe sölede ona göre listeyi düzenlicem

Kızlarrrrr günaydınnnn nasılsınız???
Baharcım gözün aydın Allahım ne kadar büyük iştee hiç bişeye olmaz demeyinn...

aslı biz iyiyiz canım sen nasılsın
arışmaya dahilsin demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…