kızlar, merhaba. biliyosunuz tedavi sonrası hastalandım. yasinleri arkadaşlrımdan rica ettim okuyacaklar. 707 ya varis i çektim. ama enbiya suresi 89. ayeti okuayamdım adetten dolayı.
ya varisi çekmemiş olan arkadaşlardan birine rica ediyorum. ben ya varis çekeyim birisi de sureyi okusun yerime olur mu?
canim ben senin yerine okurum enbiya suresini ogle namazindan sonra merak etme icin rahat etsin nasilsin hersey yolundami?
insallah pozitif sonucunu alirsin tatlim Rabbim hayirlisini versin
kızlar dualara nasıl katılıcam ?? nolur biri bana yardım etsin. bi arkadaşım dedi ki 41 hamileden ayetel kürsi topla dedi. acaba okuyabilir misiniz ki??
allah razı olsun krizantemcim. iyi gibiyim. adetle donma çözmeye başlayacaktık ya. başlamadım. kendimi hiç hazır hissetmedim. iyki ilaç filan başlamamışım zaten. çok şiddetli oldu.
inşallah gelecek aya niyetimiz. sen nasılsın, nasıl gidiyor?
kızlar dualara nasıl katılıcam ?? nolur biri bana yardım etsin. bi arkadaşım dedi ki 41 hamileden ayetel kürsi topla dedi. acaba okuyabilir misiniz ki??
merhaba seda, hoşgeldin. her hafta 6 kişye yasin okunuyor. ayrıca enbiya suresi 89. ayet 100 adet, ya varis 707 tane. listeyle ecrin07 ilgileniyor. birkaç hafta üst üste okumalara yardım edersen seni de listeye alır. zaten 4-5 haftada liste başa dönüyor. sana da heme sıra gelir.
antisosyal yazmis canim sana ben okurum ayetel kursi bir tane hatta okudum bile
Insallah canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim sifa versin ve hayirli evlatlar nasip etsin
cok sukur iyiyiz canim sali gunu gordum melegimi resminide yukledim belki gormussundur.....en iyisini yapmissin canim benim ilk denememde ohss olmustum ama yinede transfer yapilmisti cok siskindim zor yuruyordum acidan nitekim tutmadida Simdi rabbime sukrediyorum ozaman iki tane diye israr etmistim bir tane koymuslardi hic yoktan embriyolarimda gidecekti neyse hersey rabbimden obur ay daha rahat edersin insallah canim benim transferden sonra adet duzenim cok degismisti 35 40 gunde oluyordum hatta ramazani tam tuttum arefe haricinsallah senin duzenli olur sikinti yapma hic
sayfalar çok hızlı ilerledi canımm yaaa, göremedim ben fotoyu. senin foto kısmında da gözükmüyo, sanırım yükleyip kaldırdın. çok sevindim herşey yolunda olmasına. aslında biz hep tedavi, yumurta, embriyo peşindeyiz de asıl sınav gebelik galiba. bizler için o 9 ayı stressiz geçirmek pek mümkün olmuyor. bu kadar zor elde edilince. ama ben bahar27 nin süprizinden sonra söz verdim kendime. hiç üzmicem kendimi. nasıl bir mucize. 28. hafataya kadar kontrol yok, test yok. rabbim ol desin yeter ki.
kızlar sa sizler nasılsınz bakalım inşaallah iisinizidr hepiniz...ay yarın ben hastaneye gidecem bana dua edin olur mu....
güzel dileklerin için sagol canım allah razı olsun rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?