Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

a.s. canım nasılsın....hafta sonu bakamadım...sanırım yakında iyi haber verecek arkadaşlarımız olucak inşallahh...allah dualarımızı kabul eyler...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ...

artık bende okuyamıyorum sayfalarıı umarım herkes iyidir...sizlerii öpüyorum kızlarr...görüürşürüz...biraz karıştırayım...eski dua listesini tamamlayabildiniz mii?

İyiyim canim elhamdulillah sen nasilsin

selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çok :54::54::54::54::54::54:sizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz:16::16::16:

Allah gönlüne gore versin cnm inşallah testleriniz iyi çıkar esin ne ameliyati olacak

sümeyyeb hoşgeldin... bu gün pek durgun burası her ger çalışmalarda herhalde:1::1::1: neyse şimdi bende çıkıyım gece tekrar gelirim inş..

:):):):):):):):) allah'a inanmayanlara ve ondan ümidini kesenlere çok şaşırıyorum.
Ne büyüksün sen rabbimmmmmm......

allah yardımcın olsun zor olanı kolaylaştırsın inşallah

neeeee:52::52: 32 senemi vay anam vay ne sabır maşalllah tez zamanda nasib etsin

canim dur birazcik daha o regl sancilari dedigin sey belki bebisinin tutunma sancilaridir cok kisi boyle soyleyip hamile kaldi birkac gun daha sabir insallah olacak.:16:

Hadi hayirlisi tatlim insallah hersey yolunda gider ve o supermenler gercekten super olur hersey rabbimin ol demesiyle dualarim seninle insallah

ayyy hadi insallah bi guzel haber alalim topikce sevinip halay cekelim insallah:16:

hu huuuuuuuuuu yaşasın yumoşlar iyi.merak etme süpermenlerde iyi olacak.inşaallah bizim en mutlu günümüz süpermanlardan sonra olacak.işte o zaman başlasın halaylardaha önce de demiştim osperm oraya gelecek arkadaş,halaylar çekilecek o kadar:::::

inşaallah canım ya şu topik yarın bir hamiş görsün hayırlısıyla.ara verdik bebiş haberlerine.hadi kızlar hızlanın:6::6:.seninde güzel haberini alıcaz allahın izniyle canım.dualarımız seninle.:21::21:

merhaba canım sen nasılsın...bizler iyii hafta sonu kocamla biraz gezdik topiğede uğrayamadım...bugün hafta başı iş güç falann... Işte yat kalk hep aynıı....

Iyi canım şükür ..sen nasılsın bende hastalanmayı bekliyorum iştee ...bugün çook yoruldum...saatler ne çabuk geçiyor daha kocaya yemek yapıcamm...yine görüşmek üzere...yeni liste yayınlandımıı...eğer yayınlandıysa hastalanmadan okumak istiyorumm...

Inşallahhh gelmez....bebiş olur....bende bekliyorum...1 haftadır sinirlerim bozuk...kocaylada sık tartışır olduk....elimde değilll kontrolümü kaybediyorum....allah büyükk canım...rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin...belkide o gün bügündür...

A.s. Canım hayırlısıı olsunn...herşey yolunda gidecek allahın izniyle bebişin seninle olur...ayy bu sıralar teyze manyağıı olucaz ne güzell...

Ay seybilll ne güzel ya inşşallahh pozitiffdir...iyi haberlerini alırız canım...allah yardımcın olsun..

allah gönlüne gore versin cnm inşallah testleriniz iyi çıkar esin ne ameliyati olacak
hepinizden allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi u süpermenler buraya gelecek kaçışları olmayacak hem hiç anne babadan kaçılırmı anlamıyorum bu zamane çocuklarını:9::9::9:

:):):):):):):):) allah'a inanmayanlara ve ondan ümidini kesenlere çok şaşırıyorum.
Ne büyüksün sen rabbimmmmmm......

allah yardımcın olsun zor olanı kolaylaştırsın inşallah

neeeee:52::52: 32 senemi vay anam vay ne sabır maşalllah tez zamanda nasib etsin

canim dur birazcik daha o regl sancilari dedigin sey belki bebisinin tutunma sancilaridir cok kisi boyle soyleyip hamile kaldi birkac gun daha sabir insallah olacak.:16:

Hadi hayirlisi tatlim insallah hersey yolunda gider ve o supermenler gercekten super olur hersey rabbimin ol demesiyle dualarim seninle insallah

ayyy hadi insallah bi guzel haber alalim topikce sevinip halay cekelim insallah:16:

hu huuuuuuuuuu yaşasın yumoşlar iyi.merak etme süpermenlerde iyi olacak.inşaallah bizim en mutlu günümüz süpermanlardan sonra olacak.işte o zaman başlasın halaylardaha önce de demiştim osperm oraya gelecek arkadaş,halaylar çekilecek o kadar:::::

inşaallah canım ya şu topik yarın bir hamiş görsün hayırlısıyla.ara verdik bebiş haberlerine.hadi kızlar hızlanın:6::6:.seninde güzel haberini alıcaz allahın izniyle canım.dualarımız seninle.:21::21:

merhaba canım sen nasılsın...bizler iyii hafta sonu kocamla biraz gezdik topiğede uğrayamadım...bugün hafta başı iş güç falann... Işte yat kalk hep aynıı....

Iyi canım şükür ..sen nasılsın bende hastalanmayı bekliyorum iştee ...bugün çook yoruldum...saatler ne çabuk geçiyor daha kocaya yemek yapıcamm...yine görüşmek üzere...yeni liste yayınlandımıı...eğer yayınlandıysa hastalanmadan okumak istiyorumm...

Inşallahhh gelmez....bebiş olur....bende bekliyorum...1 haftadır sinirlerim bozuk...kocaylada sık tartışır olduk....elimde değilll kontrolümü kaybediyorum....allah büyükk canım...rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin...belkide o gün bügündür...

A.s. Canım hayırlısıı olsunn...herşey yolunda gidecek allahın izniyle bebişin seninle olur...ayy bu sıralar teyze manyağıı olucaz ne güzell...

Ay seybilll ne güzel ya inşşallahh pozitiffdir...iyi haberlerini alırız canım...allah yardımcın olsun..

allah gönlüne gore versin cnm inşallah testleriniz iyi çıkar esin ne ameliyati olacak
hepinizden allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi u süpermenler buraya gelecek kaçışları olmayacak hem hiç anne babadan kaçılırmı anlamıyorum bu zamane çocuklarını:9::9::9:

sağol canım allah razı olsun amin inşallah herşey güzel olur bebişime kavuşurum.canım ben şu anda tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim mikrotese ameliyatı olacak çünkü eşimde hiç sperm yok ameliyatla arayacaklar sperm çıkarsa tedavim devam edecek çıkmama ihtimalini düşünmek istemiyorum:14::14::14:

sağol canım allah razı olsun amin inşallah herşey güzel olur bebişime kavuşurum.canım ben şu anda tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim mikrotese ameliyatı olacak çünkü eşimde hiç sperm yok ameliyatla arayacaklar sperm çıkarsa tedavim devam edecek çıkmama ihtimalini düşünmek istemiyorum:14::14::14:

Himm anladım cnm Allah yardımcınız olsun benim eşim de varikosel ameliyatı oldu halinden azıcık da olsa anlarım inşallah çıkar ya kötü düşünme derdi veren Allah dermanini da verir

hoşgeldin uzun zmaan oldu yoksun.... dünde muhat sordu seni gözümden kaçmadı diyerek... neyse naslsın umarım iisndir ve moraller yerindedir...

kızlar ne kadar çoooooooooooook konumuşsunuz....oku oku bitmiyoooooooo..

eslem neden banlandı?...

kızlar dua yarışmasına başladınız mı????????kolay gelsinnnnnnn....rabbim kabul etsinnnnnnn.....

hoşgeldin uzun zmaan oldu yoksun.... dünde muhat sordu seni gözümden kaçmadı diyerek... neyse naslsın umarım iisndir ve moraller yerindedir...

kays canım iyiyim....moralimde iyi rabbime şükür.....sen nasılsın?????

muhat canım yaaaaaaaaaaa beni düşünmüş.....kuzummmmmm benimmmmmmmm........

misafirim olduğu için giremedimm....çok şükür başka bir yaramazlık yok.....özledim sizleriiiiiiiiiii.......

selamün aleyküm dostlar.siz merak etmemişsiniz ama ben bi yazıyım dedim.histeroskopi bugün sabah oldu.45 dk.sürmüş.herşey güzel.biraz rahim dar olduğu için genişlettim dedi doktor.ayrıntılı epikriz raporunu haftaiçi alıcaz.ama problem yokmuş çok şükür.bu arada anestezi sırasında ilk verdikleri narkoz yeterli gelmediği için(8.narkoz alışımın etkisi)daha fazla dozda narkoz vermek zorunda kaldılar.o yüzden ayılmam biraz zor oldu.ayılırken hep topikteki arkadaşlarıma evlat ver ya rabbi diye sayıklamışım.hatta muhat,eslem,ve ne kadarzorun isimlerini söyleyerek dua etmişim.eşimde isimler tanıdık değil ya kim bunlar acaba demiş.tabi topikteki herkese ver rabbim deyince anlamış.hemşireye de 12 yıllık evliyim çok mutluyum,eşimi çok seviyorum inşaallah Allah sana da benim gibi bir eş ve evlilik nasip etsin demişim.eşime hasta bakıcını yanında seni çok seviyorum demişim.hem ağlamışım hem dua etmişim.eşimde sen konuştun ben ağladım diyor.yani maceralı bir ayılma olmuş.zaten tüm narkozdan sonra ki kendime gelişlerim böyle oluyor.fazla konuşuyorum ayılırken:1::1:neyseki herşey yolunda.daha yeni yeni kendime gelebildim ve kızlar merak etmiştir bir gireyimde haberdar edeyim dediydim ki:43::43:nekadarzor haricinde merak edende olmamış.herkesin kafası dolu,herkesin sıkıntısı ayrı o yüzden sorun değil canlar.ben yinede bilgilendireyim dedim.herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....

seyyancım canım geçmiş olsunn.....çok sevindim sorun olmamasına...bende yaptıracam inşallah benimkide senin gibi temiz çıkar.....
rabbim gönlüne göre versin bitanem......ancak girebildiğim için şimdi haberim oldu....hep iyi ol inşallah...

Hayırlı akşamlar kızlar sayfalar yine dolmuş maşallah nasılsınız herkes iyidir inşallah

Kızlar gecenin bu saatinde ne oldu hortladınmı diceksiniz:1:Ama inanın heyecandan gözüme uyku girmiyor.Korkuyorum bebeğe ters birşey olacak diye.Bugün kayınvaldemlerle alışverişteydik.Yapacak çok iş var.Ben strese girdim ne olacak nasıl olucak diye:50:.Arkadaşlarım sağolsun destek olsalarda içimdeki o heyecan endişe geçmiyor:5:.İnşallah Allah'tan dileğim bebeğin sağlıklı ve sağ olarak sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi.Ters bir durum olursa çok üzülürüm.Dualarınızı eksik etmeyin.Pazartesi günü doktor randevusu var.Allah'a emanet olun,iyigeceler:16:Allah kısa sürede hayırlısını güzelini yaşatsın sizlerede:16:

baharcım canım rabbim 6,5 ay minik meleğini korudu inşallah bundan sonrada bir terslik olmadan sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...stres yaparsan senin için iyi olmaz...hamileliğinin tadını çıkar tatlım. bizler için dua et..rabbim bizlerede senin gibi heyecanlar nasip etsin inşallah........

selammm kızlarr nasılsınıxz???

ben artık bu tempodan yorulup hakettiğim molayı almaya devam ettim.geri vitesi taktım şu an bakalım önümzdeki zaman neler gösterecekk biraz molaa:):)siz neler yapıyorsunuzz???

mutluluk canım sonucuna üzüldüm bitanem ama elden bişey gelmiyor..en güzeli bazen zamana bırakmak..rabbim minik mucielerimizi bizlerede en kısa zamanda nasip etsin tatlım......

Back
X