Hayırlı akşamlar kızlar sayfalar yine dolmuş maşallah nasılsınız herkes iyidir inşallah
Sana da hayirli akşamlar cnm ben yeni sayılırım bu sitede nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar kızlar sayfalar yine dolmuş maşallah nasılsınız herkes iyidir inşallah
Sana da hayirli akşamlar cnm ben yeni sayılırım bu sitede nasılsın
Aramıza hoşgeldin canım :) iyiyim hamdolsun
arkaadaşlar 8 aylık evliliğim var. bebek şimdilik düşünmüyorum ama aranızdaki dayanışma o kadar hoşuma gittiki uzun uzun okudum yazılarınızı. ama bence konunun başladığı tarihten itibaren hamile kalanlar listelense ben çok merak ettim.. masal moonligt kanbar hamile kaldılar mı ? ayşe ne zaman hamile kaldı filan.. yazın arkadaşlar takipçinizim belki bigün bende eklenirim yanınıza...:) sizleri çok sevdim
arkaadaşlar 8 aylık evliliğim var. bebek şimdilik düşünmüyorum ama aranızdaki dayanışma o kadar hoşuma gittiki uzun uzun okudum yazılarınızı. ama bence konunun başladığı tarihten itibaren hamile kalanlar listelense ben çok merak ettim.. masal moonligt kanbar hamile kaldılar mı ? ayşe ne zaman hamile kaldı filan.. yazın arkadaşlar takipçinizim belki bigün bende eklenirim yanınıza...:) sizleri çok sevdim
kk nın en güzel mahhallesi bu mahalle canım... hamilelik düşün yada düşünme aramza katılabilirsin... evliliğin huzurun eşin yada kendin için dualarımıza katılabilirsin sıkı takipçinizm demişsin e takibin bi faydası olsun sanada değilmi?? eğer katılmayı düşünürsen buadaki arkadaşlar bilgi verirler sana ayşede ocak ayında hamile olduğunu öğrendi:))))arkaadaşlar 8 aylık evliliğim var. bebek şimdilik düşünmüyorum ama aranızdaki dayanışma o kadar hoşuma gittiki uzun uzun okudum yazılarınızı. ama bence konunun başladığı tarihten itibaren hamile kalanlar listelense ben çok merak ettim.. masal moonligt kanbar hamile kaldılar mı ? ayşe ne zaman hamile kaldı filan.. yazın arkadaşlar takipçinizim belki bigün bende eklenirim yanınıza...:) sizleri çok sevdim
Bebek düşündüğünüz zaman çok bekletmesin Rabbim sizi.Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bebek düşündüğünüz zaman çok bekletmesin Rabbim sizi.Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
kk nın en güzel mahhallesi bu mahalle canım... hamilelik düşün yada düşünme aramza katılabilirsin... evliliğin huzurun eşin yada kendin için dualarımıza katılabilirsin sıkı takipçinizm demişsin e takibin bi faydası olsun sanada değilmi?? eğer katılmayı düşünürsen buadaki arkadaşlar bilgi verirler sana ayşede ocak ayında hamile olduğunu öğrendi:))))
hanımlar ben çıkayım biraz gene gelirim.
biraz tarih çalışayım da atanayım.
ssönmezzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ara yoksun gözümden kaçtı sanma!!!!!!!!!!!!!!
:) aeo
Çok teşekkür ederim sizlerede hayırlı evlatlar kucaklamayı nasip etsin
Ne zaman dir bebis istiyosun
selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
![]()
2 yılı geçti evliliğim ve evlendiğim günden itibaren bebiş istiyorduk.7 ay önce erken doğumda kızımı kaybettim ve şimdi tekrar istiyoruz ama kısmet inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz
Amin canım inşallah
2 yılı geçti evliliğim ve evlendiğim günden itibaren bebiş istiyorduk.7 ay önce erken doğumda kızımı kaybettim ve şimdi tekrar istiyoruz ama kısmet inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz
bir gün bende böyle bebek sahibi olmak isterim umarım.. Allah isteklerinizi hayırlısı ile versin..