:S :)Kızlar demin bi fıkra okudum dünyanın en kısa fıkrasıymış
fıkra : 2 kadın sessizce oturuyorlarmış
Bizimde sürekli çatlıyo bişeylerimiz
Bilmem ki Muhat,ya rüyamda sevdim ama sanki şuan o bebeği öpmenin hissiyatı benimle,gerçek gibiydi yani
Muhat ben o çocuğa aşık oldum resmen ya,bi görsen
İnşaallah benimde bebeğim ona benzer,sağlıklı ve hayırlı olur en başta
Annemlerde kalıcam ya,onlar Umredeyken sürekli severim artık ben onuu,ohh ne güzel
Dualar ne alemde canım,bitiriyonuz demi,ben en sonuncu olcam kesin :18:
dualar olmasa hiçiz zaten. elhamdürillah bizi burda buluşturan kadere.evet sen süpürge kullanmada birinciydin unutmadım zaten
çaylarkahveler şirketten
evet canım suyu içiyoruz Allah razı olsun inanarak içiyorum inşallah şifa olucak
benim dualarımlada sende bebişine kavuşacaksın inşallah
Kızlar iyi geceler yarın şehre gitcem
Uyumaya gidiyorum selametle kalın
:S :)
nazardan çatlar canım
viladaya sirke koy biraz onunla sil evini. dua et demiyorum zaten yapıyorsun:)
bu arada kimse 1.liğe talip değil sanırım:)
ben alttan alttan bitiriyorum hanımlar.
çogu bitti haberiniz olsun. büyükler kaldı bitek:)
dualar olmasa hiçiz zaten. elhamdürillah bizi burda buluşturan kadere.
allah rahatlık versin canım. hanımlar ben de gideyim artık. yarın ablamla yegenim geliyo.
annemlere gitcem:)
eee ne sandınızSürekli bi çatlama yarışına girdiler bardaklar tabaklar
Nazar olduğunda anlıyorum zaten,değişik hissediyosunRabbim kem gözlerden korusun..
Evet canım arada bütün evi sirkeli suyla silerim ben,evimde sirke asla eksik olmaz
Yaa gerçekten mi,acıyan bana acısın napıcam nasıl bitircem ki :18:
eee ne sandınız
tefriciye bitti ihlas bitti, la havle bitti,kelimei tevhid bitti ayetel kürsi bitt
hadi hanımlar hızlanın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kimmis oaramızla pelerinli biri var:)
bu arada kays bak gene kayboldun.
onceleri bende cok gorurdum ruyamda dogum yapardim felan artik gormuyorum nedense...eltimin kizini sevince eve gelince uzerimde hala kokusu olur..ne guzel bi koku oKızlar ya size anlatmadan yapamıcam yine
Bugün rüyamda dünyalar güzeli bir erkek çocuğu gördümKucağımdaydı yine,topluydu yanakları Aman Allahım bulmuşum kaçırır mıyım rüyada olsa Bi öpüyorum bi öpüyorum,yanaklarından sıra sıra bi o yanaktan bi diğerinden büyük bir iştahla,inanın doyamadım öpmeye Rüyaydı ama hislerim gerçekti
Annemlerin apartmanına yeni biri taşınmış,erkek çocuğu varmış.Annem gündüz onu getirdi.Sanırım rüyamda ona çıktı.Kızlar ya görmeniz lazım bebeğiÖdüm koptu nazar edicem diye,sürekli maşaallah dedim içimden Sarışın,toplu yanakları,gözler boncuk karası ve çekik,gamzeli,dudaklar büyük Saçlarda dikiliyo kendliğinden sürekli kalkık vaziyette Öyle öptüm öyle öptüm öyle sevdim ki,çok tatlıydı ya,bebeklerin ağlayışı sevilir mi,ağlaması bile o kadar güzeldi ki,sonra ağlarken karşısında yaptığım şebekliklere başladı gülmeye Ben doyamadım sevmeye,Rabbim banada ve sizede böyle güzel,hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
Birsürü resmini çektim,kimliğimin belli olmayacağını bilsem annesininde izni olsa tabi,koyar gösteririmdim sizede bu küçük yakışıklıyı
Rabbim başka evlatlara bakıpta hasret gidermesin,kendi evlatlarımızı öpüp büyütmek nasip etsin hayırlısı.Bugün o bebeği doya doya öpüp koklarken anladım ki,gerçekten evlat kokusu Cennet kokusuymuş,Rabbim bizede duyursun Cennet kokusunu
iyi iyi bursali olmada..aslanlar cogaliyo haberiniz olsuuunben de aslanım
eee ne sandınız
tefriciye bitti ihlas bitti, la havle bitti,kelimei tevhid bitti ayetel kürsi bitt
hadi yaa kelimei tevhid bittimi72 bintane bak kayseri manigini kullanmadin demii masallah subhanallah..birinci belli oluyor kizlaar....
kizlar dualarinizi bitirince seyyana ozel mesajla bildirin..yoksa bazen arada kayniyor..hem seyyan icinde kolaylik olur tek tek aramaz...
kizlar yarin kedim geliyor..hatirlarsaniz bizim eve kedi geldi demistim sahibi cikmadi onuda gorumcemin kizi cook istedigi icin ona vermistik..kiz artik istemiyormus,bize gelecek anneside kedi icin neler neler almis,tabi ne harcadiysa oderim ona...cook tatli bi kedis bembeyaz sadece kulaklarinin arasinda siyah leke var buda onun sagir olmadigi anlamina geliyormus..eyer kedi hep beyazsa sagir oluyomus..eee simdide kusu ne yapiyim kusa rahat vermiyor kedis???
nekadarzor negatifçiler grubu kuralımmm mı bizi daha çooooook sevsinlerrrrrrrrr di mi?????
kızlar ben belimi ovdurdum ya bu gün onu anlatmayı unuttum anlatıp çıkıyorum... Teyze geldi belimi ve kasık bölgemi ovdu bardak tutturdu yakı yapıştırdı belime ve çarşaflasıkı sıkı sardı üç saat hiç kalkmadan yattım şimdi yakı ile duruyorum ve bi rahatlık hissi var....
S.a kızlar ben geldim
Allah'ın bugünğüne şükür çok iyiyim canım.
kızlar incir kürüne başla dediler. incir almış onu aşırıyorum
s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.
:))) asır bakalım cnm şifa olur inşallah bende bu ay yedi kutu ılaç aldım yumurta gelişsin diye gelişti çok şükür ama bakalım :)))
kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:
bende kovayım kızlar benim özelliklerim nedir acaba
Kızlar ya size anlatmadan yapamıcam yine
Bugün rüyamda dünyalar güzeli bir erkek çocuğu gördümKucağımdaydı yine,topluydu yanakları Aman Allahım bulmuşum kaçırır mıyım rüyada olsa Bi öpüyorum bi öpüyorum,yanaklarından sıra sıra bi o yanaktan bi diğerinden büyük bir iştahla,inanın doyamadım öpmeye Rüyaydı ama hislerim gerçekti
Annemlerin apartmanına yeni biri taşınmış,erkek çocuğu varmış.Annem gündüz onu getirdi.Sanırım rüyamda ona çıktı.Kızlar ya görmeniz lazım bebeğiÖdüm koptu nazar edicem diye,sürekli maşaallah dedim içimden Sarışın,toplu yanakları,gözler boncuk karası ve çekik,gamzeli,dudaklar büyük Saçlarda dikiliyo kendliğinden sürekli kalkık vaziyette Öyle öptüm öyle öptüm öyle sevdim ki,çok tatlıydı ya,bebeklerin ağlayışı sevilir mi,ağlaması bile o kadar güzeldi ki,sonra ağlarken karşısında yaptığım şebekliklere başladı gülmeye Ben doyamadım sevmeye,Rabbim banada ve sizede böyle güzel,hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
Birsürü resmini çektim,kimliğimin belli olmayacağını bilsem annesininde izni olsa tabi,koyar gösteririmdim sizede bu küçük yakışıklıyı
Rabbim başka evlatlara bakıpta hasret gidermesin,kendi evlatlarımızı öpüp büyütmek nasip etsin hayırlısı.Bugün o bebeği doya doya öpüp koklarken anladım ki,gerçekten evlat kokusu Cennet kokusuymuş,Rabbim bizede duyursun Cennet kokusunu
Kızlar demin bi fıkra okudum dünyanın en kısa fıkrasıymış
benim eşim de ev alacaz ondan diyo :)
eşimin çevresindeki ark eşi hep masraflı o yüzden pek bi poh pohluyo:) (sadece bu konularda ama:)
sana da iyi geceeler...dualar olmasa hiçiz zaten. elhamdürillah bizi burda buluşturan kadere.
allah rahatlık versin canım. hanımlar ben de gideyim artık. yarın ablamla yegenim geliyo.
annemlere gitcem:)
amin canım hep birlikte bebiş görelim ...ne oldu kii iğne mi yaptıhayırlı geceler kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah ben kaçıyorum ağrıdan duramıyorum daha fazla size doyum olmuyor
hayırlı geceler hanımlar.
aeo. rüyanızdaki bebişleri koynunuza da versin rabbim.
Bende çıkıyorum kızlar,Allah rahatlık versin hepinize
Bu sene son rahat rahat yatışımız,nasipse seneye bebişlerin uykusuzluklarından ağlamalarından uyuyamıcaz ne de olsa
Görüşmek üzeree
Selamün aleyküm kızlar,ben döndümmm nasılsınız,var mı güzel haberler
kızlar bugün tranferin 10.günüydü test yaptırdım beta hcg 17.76 çıktı ilk gördüğümde ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü değer düşük doktorumla konuştum o da normal dedi ama yine de ben tedirginim 2 sonra yine test yaptırıcam 2 katına çıkması gerekiyormuş doktorum sen hamilesin tamamdır dedi o kadar mutlu oldum ki önemli olan katlaması dedi ama inşallah gerisi gelir allah utandırmasın inşallah gerçekten hamişimdir duaya çok ihitiyacım var her şey dualar üzerine rabbim hepimizin gönlündeki bebişleri nasip etsin
Mutluluk hoşbuldum canım...
Seyyanım inşaallah canım
Kızlar bu arada,ben gittikten sonra okumaya çalıştım ama ne çok konuşmuşsunuz yavv baya çok sayfa var
Ama bi yerde durdum,takıldığım bi yer oldu...Kızlar Kelime-i Tevhid Hatimini 70.000 ve 71.000 olarak görmüşsünüz ya başka sayfalarda..Kelime-i Tevhidi 72.000 okursanız inşaallah daha iyi olur canlarım,daha faziletli,bana bu konuda kesinlikle güvenebilirsiniz.Kalbinizde en ufak bir şüphe kalmasın sayı ile ilgili,biliyosunuz inançla başladık hatimlere kalbimizde en ufacık bir şüpheye yer vermeyelim...Eğer sayı hakkında ufacık bir soru işareti varsa özelden mesaj atın bana,daha iyi açıklarım kızlar
Kızlar selammmmmmmmm...ne kadar çoooooook konuşmuşsunuz maşallah...oku oku bitmedi....ben okuldan gelene akşam yemek ve işleri halldene kadar çooooook konuşmuşsunuz..yarışma olmasa daha çoooooooook konuşulurdu sanırım.....
neyse nasılsınızzz....???
seybil tebrik ederim canım..inşallah 2gün sonra ikiye katlanır değerin..içini ferah tut canım .....rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....
mutluluk nasılsın canım bugün????
muhatcım doktora gitmişsinnn..yerim ben senin tembel yumoşlarını.....onlar çalışkan olurlar inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
eslemlivacım hoşgeldin tatlım sefa getirdin........
yeni gelen arkadaşlara da selam olsun..rabbim dualarınız kabul etsin...bebişlerinize kavuştursunnnn.....
nekadarzor sen nasılsın??görümcenin 3.çocuğuna mı bakıcaktın canım..ne güzel bişey yapıyorsun.....rabbim kendi çocuğunu büyütmeyi de nasip etsin inşallah canımmmmmmmmm....
antisocial canım nasılsın??çok girmiyorsunn.umarım iyisindir.....
seyyan canım yeni liste ve yeni liste yönetimin hayırlı olsun...nasılsın?
süpriz06 sen nasılsıntatlım.....
kays umarım en kısa zamanda hamiş olursun kızzzzzzzzzzzz........rabbim duysun inşallahhhhhhhhhhhhhhh......
emacım ,krizantem,nurusimacım,asbelovecum,baharcım,reyyancım umarım sizlerde iyisinizdir kızlarrrrrrrrrrrrrrr.....adını yazamadıklarıma da selammmmmmmm olsunnnnn....
nurusimacım inşallah eşinin ameliyatı iyi gecerrrrrr.....süpermen bulunurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
baharcım rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmm dualarımdasınız.....
kızlar benimde c.tesiden beri başım ağrıyor hala geçmedi...biraz canım sıkılmıştı ağladım zırladımm kendimi üzdüm.....baş ağrım hala geçmedi.....acayip bir ağrı....perşembe nörologtan randevu aldım..inşallah bişey çıkmazzz..dualarınıza ihtiyacım varrrrr...
hepiniz öpüyorummmmmmmmm Allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhhh........
kizlar yarin kedim geliyor..hatirlarsaniz bizim eve kedi geldi demistim sahibi cikmadi onuda gorumcemin kizi cook istedigi icin ona vermistik..kiz artik istemiyormus,bize gelecek anneside kedi icin neler neler almis,tabi ne harcadiysa oderim ona...cook tatli bi kedis bembeyaz sadece kulaklarinin arasinda siyah leke var buda onun sagir olmadigi anlamina geliyormus..eyer kedi hep beyazsa sagir oluyomus..eee simdide kusu ne yapiyim kusa rahat vermiyor kedis???
kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:
Kızlar demin bi fıkra okudum dünyanın en kısa fıkrasıymış
[TABLE="width: 525"]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 700, bgcolor: transparent, colspan: 4"]Dualarımız, MELEK04 , ESMACVS , AYŞE035 okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl34, bgcolor: transparent"] DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
08,03,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 192, bgcolor: white"]NİCK
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 124, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 191, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 193, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: transparent"]4 ADET
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 191, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]BAHAR27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ORLİC
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MELEK04
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ESMACVS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]AYŞE035
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı evlilik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SEYYANOKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl28, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl28, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]KAYS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MELEK181OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SEYBİLL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ESMA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]NURUSİMA81
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]LEBENSFREUDE
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, width: 191, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ZELALPERD
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SİBELKOÇAK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]BEBISIMSU OKUNDU++
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: white"]4 ADET
[/TD]
[TD="class: xl30, width: 191, bgcolor: white"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl35, width: 192, bgcolor: white"]NOTLAR:reyyan1984 2 yasin,melek181 2 yasin,muhat 31 yasin
[/TD]
[TD="class: xl37, width: 124, bgcolor: transparent"]148
ADET
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 191, bgcolor: transparent"]3.700 enbiya suresi 89.ayeti, 26.159 ya varis
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
maaşallah sübhanallah kızım bu ne hız.daha başlamadım,başka dualarım var derken bitirmişin.birinciliğin hayırlı olsun o zaman şimdideneee ne sandınız
hadi bismillah.şampiyon blli ikinci kim acaba:18::18: :18: :18: :18:
Yarın başlıyorum bende inşaallah
Canım arkadaşlık isteğini kabul edemiyorum.böyle bir kullanıcı yok diyor anlayamadım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?