o kadar ilacı ben yutsam ben şişerdim. bi zahmet o yumurtalar şişsin amaaaaa
benimki akrep.
inanıyorum burçlara. hayatımı onlara göre düzenlemem ama ruh haline etkisi vardır.
bu arada hani insanlar dünyanın balığın sırtındaki öküzün boynuzlarında sanıyordu. hatırlıyor musunuz?
bir rivayete göre efendimize sormuşlar
- dünya şimdi nerede
- balığın üzerindeki öküzün üzerinde..
yani burçlara göre söylenmiş. ne alaka balık öküz derdim. negerse burdan çıkmış burçlardan
yükselenim de akrep
bunu hep ben yazardım eski arkadaşlarıma. şaşırdım okuyunca:) aynı gökkubbenin altında aynı hülyalara dalarak buluşmak.........sorma canım ya bende kardeşine sordum dün sen onunla konuşmuşsundur belki sana içini dökmüştür dedim.
yok yenge konusunu bile açtırmıyor bende hatırlatmak istemiyorum dedi haklısın dedim
ama bugün arkadaşım vasıtasıyla gönderme yaptı bana ya bende inanamadım
evet canım ya buluştum ama seninle daha çok buluşuyorum senin haberin yok yıldızlara sor sana söylesinler
hadi yaaa, onlara verende bize vermeyen de aynı RAB, niye çatlayalım ki :V kızdım şimdiinsallah cnm o zaman bi topic acarsin insallah alttada hamileleik takvimi ohhh ne guzel olur insallah...esin icin ne desemki uzuldum muhatin dedigi gibi saril ona hiiic birakma omur boyu beraber olun insallah bebislerinizle ..bak ama sakin kiskananlar catlasin yazma haaa.ben oyle topic gordum herkes hamileydi kiskananlar catlasin yazmislar hala unutamiyorum...cook uzulmustum gerci sen zaten oyle bisey yapmassin kesinlikle kalibi basarim
:26::26::26::26::26::44::44::44::44::44: Ilac verirse gerek varmıki
bide incir kürünede adetin 5 ila 7. Günü başlanmıyormu :26:
Ben doğan kürüne 5.günümde başlıyorum hep:26:
Bende AslanımBende taşıyorum özelliklerini
topik açma fikri hoşuma gitti inşallah canım Rabbim nasip etsin gün gün yaşadıklarımı yazarım topiğe herkese umut olurum inşallah.eşim biraz içine atmış az evvel iğnemi yapmak için bekle beni yalnız bırakma dedim biraz konuşturmak istedim ben inanıyorum çıkacağına bize herkes dua ediyor hakkkımızda hayırlıysa olsun dedi.bende çok üzülüyorum ama sizlerde biliyorsunuz sabrettim ve dualar ettim elimden geldiğini yapıyorum ama nihayetinde bizlerde insanız etten kemikten yaratıldık üzülüyoruz elbette inşallah sonucu güzel ve hayırlı olur bende artık evlat sahibi olmak için daha fazla mücadele etmek zorunda kalmam.Rabbim hepimize tarafından hayırlı soy versin biran evvel inşallah.canım ben hiç sizi üzermiyim ne demek kıskananlar çatlasın bende şimdi üzüldüm onlar cahilliklerinden yapmışlar inşallah birgün sende hamiş olduğunu ilan edeceksin.beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırinsallah cnm o zaman bi topic acarsin insallah alttada hamileleik takvimi ohhh ne guzel olur insallah...esin icin ne desemki uzuldum muhatin dedigi gibi saril ona hiiic birakma omur boyu beraber olun insallah bebislerinizle ..bak ama sakin kiskananlar catlasin yazma haaa.ben oyle topic gordum herkes hamileydi kiskananlar catlasin yazmislar hala unutamiyorum...cook uzulmustum gerci sen zaten oyle bisey yapmassin kesinlikle kalibi basarim
topik açacaz senin için topik
ben hiç düşünmemiştim çok iyi bir fikir ama hemen arkamdan geleceksiniz öyle beni yalnız bırakmak yok ona göre
hep birlikte mucizelerimizi yazarız topiğimize inşallah Rabbim hayalini kurduğumuz günleri yaşatır bize inşallah
aramızla pelerinli biri var:)
bu arada kays bak gene kayboldun.
kizlaar burcunuz ne???benimki aslan....aslinda ben inanmam gunluk felen okumam,ama acayip bi sekilde ozelliklerini tasiyorum..ne diyorsunuz bu burc meselesine:44:
vayy burc hemserim bende tasiyorum..yukselenimiz ne????ben bi namazimi kiliyim geliyim...hepimize dua edeyim en cok ta nurusimaya edeyim insallah zaten hep aklimdasin cnm arkadasim...topicteki arkadaslada bulusmussun ya neyse
kızlar ya size anlatmadan yapamıcam yine
Bugün rüyamda dünyalar güzeli bir erkek çocuğu gördümKucağımdaydı yine,topluydu yanakları Aman allahım bulmuşum kaçırır mıyım rüyada olsa Bi öpüyorum bi öpüyorum,yanaklarından sıra sıra bi o yanaktan bi diğerinden büyük bir iştahla,inanın doyamadım öpmeye Rüyaydı ama hislerim gerçekti
Annemlerin apartmanına yeni biri taşınmış,erkek çocuğu varmış.annem gündüz onu getirdi.sanırım rüyamda ona çıktı.kızlar ya görmeniz lazım bebeğiödüm koptu nazar edicem diye,sürekli maşaallah dedim içimden Sarışın,toplu yanakları,gözler boncuk karası ve çekik,gamzeli,dudaklar büyük Saçlarda dikiliyo kendliğinden sürekli kalkık vaziyette öyle öptüm öyle öptüm öyle sevdim ki,çok tatlıydı ya,bebeklerin ağlayışı sevilir mi,ağlaması bile o kadar güzeldi ki,sonra ağlarken karşısında yaptığım şebekliklere başladı gülmeye Ben doyamadım sevmeye,rabbim banada ve sizede böyle güzel,hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
Birsürü resmini çektim,kimliğimin belli olmayacağını bilsem annesininde izni olsa tabi,koyar gösteririmdim sizede bu küçük yakışıklıyı
Rabbim başka evlatlara bakıpta hasret gidermesin,kendi evlatlarımızı öpüp büyütmek nasip etsin hayırlısı.bugün o bebeği doya doya öpüp koklarken anladım ki,gerçekten evlat kokusu cennet kokusuymuş,rabbim bizede duyursun cennet kokusunu
yok canım ya dün ilk kez evlendim evleneli bi kase kırdım. eşimde hep böyle ol. 1.5 yılda 1 tane kır diyoMuhat canım bazı doktorlar öyle
Ama incir kürünü dene tabi topikler var kkda nasıl uyguladıkları
bide elinden kaşık düşenin çocuğu olmazmıymış:44::44:
Kız ben çok sakarım herşeyi düşürürüm elimden :18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar ya size anlatmadan yapamıcam yine
Bugün rüyamda dünyalar güzeli bir erkek çocuğu gördümKucağımdaydı yine,topluydu yanakları Aman Allahım bulmuşum kaçırır mıyım rüyada olsa Bi öpüyorum bi öpüyorum,yanaklarından sıra sıra bi o yanaktan bi diğerinden büyük bir iştahla,inanın doyamadım öpmeye Rüyaydı ama hislerim gerçekti
Annemlerin apartmanına yeni biri taşınmış,erkek çocuğu varmış.Annem gündüz onu getirdi.Sanırım rüyamda ona çıktı.Kızlar ya görmeniz lazım bebeğiÖdüm koptu nazar edicem diye,sürekli maşaallah dedim içimden Sarışın,toplu yanakları,gözler boncuk karası ve çekik,gamzeli,dudaklar büyük Saçlarda dikiliyo kendliğinden sürekli kalkık vaziyette Öyle öptüm öyle öptüm öyle sevdim ki,çok tatlıydı ya,bebeklerin ağlayışı sevilir mi,ağlaması bile o kadar güzeldi ki,sonra ağlarken karşısında yaptığım şebekliklere başladı gülmeye Ben doyamadım sevmeye,Rabbim banada ve sizede böyle güzel,hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
Birsürü resmini çektim,kimliğimin belli olmayacağını bilsem annesininde izni olsa tabi,koyar gösteririmdim sizede bu küçük yakışıklıyı
Rabbim başka evlatlara bakıpta hasret gidermesin,kendi evlatlarımızı öpüp büyütmek nasip etsin hayırlısı.Bugün o bebeği doya doya öpüp koklarken anladım ki,gerçekten evlat kokusu Cennet kokusuymuş,Rabbim bizede duyursun Cennet kokusunu
yok canım ya dün ilk kez evlendim evleneli bi kase kırdım. Eşimde hep böyle ol. 1.5 yılda 1 tane kır diyo:d
anammmm maaaşaallah canım ya:)
içine doğmuş demekki.
Bu ara eşimde farklı rüyalar görüyo allah hayr etsin.
Bu yaza hep birlikte hamile g,rcez sanki :)
yok canım ya dün ilk kez evlendim evleneli bi kase kırdım. eşimde hep böyle ol. 1.5 yılda 1 tane kır diyo
anammmm maaaşaallah canım ya:)
içine doğmuş demekki.
bu ara eşimde farklı rüyalar görüyo Allah hayr etsin.
bu yaza hep birlikte hamile g,rcez sanki :)
benim beyde geçen tam 2 aydır bardak kırmadın diyo
Kızlar demin bi fıkra okudum dünyanın en kısa fıkrasıymış
fıkra : 2 kadın sessizce oturuyorlarmış
nurunisa, sen topiği aç çağırmasan da gelcez yani:)
yok öyle kurtulmak bizden:)
eşinle konuşurken sene için falan proğram yap.
o zaman ayrılık düşünmediğini anlayacaktır.
su içiyosunuz demi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?