Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM

sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM

canım Allah yardımcınız olsun. inş herşey hayırlı ve istediğiniz şekilde olur.
eşinde inş ameliyat sonrası çok çabuk toplar bünyesini.

geçmiş olsun

valla öyle tatsız bişi oldu işte canım ya. onlara göre de onlar haklı. dua ipini bırakırsak biz de umutsuzluğa karamsarlığa düşeriz. ne deyim Allah yardım etsin. kolay değil onlarada ama bu kadar tepki çok agır oldu.

git git sen de üşümüşsündür.
burda bizle napcan...

ayran yap bari köftenin yanına:)

asil bilun mu.karadeniz şivesi gibi geldi bana. asil bilin'in k.deniz şivesiyle söylenişi gibi.
anlamı ne canım.
ben de sukeyna diyordum ama kv ye öncelik tanıyacagım:)

sukeyna çok değişik onun anlamı ne?
asil bildiğimiz asil bilun da yarımay demek canım.birde cennetten sızan ay ışığı anlamına geliyormuş benim herifin 5 sene önce kızım olursa adını koycam dediği bi isim işte.
kv ismine gelince aman aman büyüklerin adını koymam heleki benim kv ismini hiç:) :) :)

Nurusimacım canım eşin için fetih suresi okudum canım rabbim kabul etsin....dua ettim ki inşallah eşin ve senin yüzü gülsün ve sağlıkla hayırlısıyla bebişinize kavuşun tatlımmmmmmm.....içini ferah tut inşallah rabbim süpermenleri size gönderecek ve tedavin devam edip bebişinize kavuşacaksınız......eşine de geçmiş olsun...ameliyattaki birini beklemesi nedir çoooooooook iyi bilirim..rabbim sabır versin tatlım..dualarımdasınnnnnız....çok öpüyorum hayırlı haberini bekliyorum inşallah.......

cigkofteyi buldum olsada yesek

sende bursalisin..ben anlamadim bursali olmaz bursada kalirlar,bursali olmaz anasi bursali olur...yani herkez biyerden bursaya cikiyor..muhat bence sen iyi arastir kesin bizde biyerden bursaya bulasacagiz.............sayfalari okuyamadim ammma kaynatmisiniz haaa...

yarı buralıyım maalesef :((((
ama tam bir bursa aşığıyım.oraya dönmek için yanıp tutuşan
ahhhh bursa ah özledim seni yine sabah sabah
ne varsa şu istanbulda

ben bu topiği incelemeye çalıştım ancak başını biraz okudum sonunda biraz okuyabildim hepsini okuyamadım.ama bende size katılmak istiyorum.ben çalışıyorum ancak akşamları dua okuyabilirim.benide eklerseniz sevinirim.Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkese

ecrincim, ben bu haftaki listeyi göremedim ama yasin ve zikirleri bitirdim canım. buraya yazayım. gözden kaçırabilirsin diye mail de atayım sana.

süpermen çıkmış:D
nurusimada şimdi sıra:)
ayyyy tutunsun o bebiş:D

sukeyna çok değişik onun anlamı ne?
asil bildiğimiz asil bilun da yarımay demek canım.birde cennetten sızan ay ışığı anlamına geliyormuş benim herifin 5 sene önce kızım olursa adını koycam dediği bi isim işte.
kv ismine gelince aman aman büyüklerin adını koymam heleki benim kv ismini hiç:) :) :)
hz. hüseyinin kızının adıymış canım:D
canım, sabah 3 adet fetih okudum senin ve eşin için. inşallah o süpermenler bugün gelecek.
geldi bile geldi:)
canım ya kadınların yazdıklarını okdum inan sinir katsayım yükseldi aynı şeyi bana da yaptılar ben uzatmayınca konu kapandı....
ben yazdıklarınızı okuyunca çook üzüldüm yazmıştım neymiş ben onlara üzülemezmişim
ben üzülmemiştim bile ama onlar öyle algıladı, yapacak bişi yok.
dua ettim onlara da belki ben de o halde olabilirdim:(
günaydın kızlar..... dün akşam giremedim....birazdan da okula gidecem...

bana dua edin bugün doktora gidicemmmmm.....
sıra sende sen de güzel haber getir emi:)
ben bu topiği incelemeye çalıştım ancak başını biraz okudum sonunda biraz okuyabildim hepsini okuyamadım.ama bende size katılmak istiyorum.ben çalışıyorum ancak akşamları dua okuyabilirim.benide eklerseniz sevinirim.Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkese
hoşgeldin canım, çogumuz çalışıyoruz zaten, pek bi sıkıntı olmuyor. arkadaşlar ekleyecektir canım:)
ayyyy sevincten agliyorum valla ne guzel bir haber insallah bebisleri tutunsun bide ustune saglikli hayirli bide ikiz olsun insallah:16::16::16::52::52::52::52::52:
aminnnn aminnnnnnnnn ay ben de ben de sanki kendi haberimi aldım:)
sabahtan beri inna lillah çekiyodum. ameliyat saatini bekledim:)
ayyy benden iyi hastane arkadaşıolur:d

bu ay cok bereketli gecti Rabbim insallah en yakin zamanda dua listemizdeki herkesin yanina nazar boncuklari donen bebislerden koyalim insallah Rabbim isteyen herkese versin insallah:16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
bu ay cok bereketli gecti Rabbim insallah en yakin zamanda dua listemizdeki herkesin yanina nazar boncuklari donen bebislerden koyalim insallah Rabbim isteyen herkese versin insallah:16::16::16::16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnn bu 2 haftadır güzel haberler var maşaallah:D
nazar duasımı okusak topiğe :::::::)

Back
X