- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM
valla öyle tatsız bişi oldu işte canım ya. onlara göre de onlar haklı. dua ipini bırakırsak biz de umutsuzluğa karamsarlığa düşeriz. ne deyim Allah yardım etsin. kolay değil onlarada ama bu kadar tepki çok agır oldu.
git git sen de üşümüşsündür.
burda bizle napcan...
ayran yap bari köftenin yanına:)
asil bilun mu.karadeniz şivesi gibi geldi bana. asil bilin'in k.deniz şivesiyle söylenişi gibi.
anlamı ne canım.
ben de sukeyna diyordum ama kv ye öncelik tanıyacagım:)
sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM
cigkofteyi buldum olsada yesek
sende bursalisin..ben anlamadim bursali olmaz bursada kalirlar,bursali olmaz anasi bursali olur...yani herkez biyerden bursaya cikiyor..muhat bence sen iyi arastir kesin bizde biyerden bursaya bulasacagiz.............sayfalari okuyamadim ammma kaynatmisiniz haaa...
süpermen çıkmış
nurusimada şimdi sıra:)
ayyyy tutunsun o bebiş![]()
süpermen çıkmış
nurusimada şimdi sıra:)
ayyyy tutunsun o bebiş![]()
hz. hüseyinin kızının adıymış canımsukeyna çok değişik onun anlamı ne?
asil bildiğimiz asil bilun da yarımay demek canım.birde cennetten sızan ay ışığı anlamına geliyormuş benim herifin 5 sene önce kızım olursa adını koycam dediği bi isim işte.
kv ismine gelince aman aman büyüklerin adını koymam heleki benim kv ismini hiç:) :) :)
geldi bile geldi:)canım, sabah 3 adet fetih okudum senin ve eşin için. inşallah o süpermenler bugün gelecek.
ben üzülmemiştim bile ama onlar öyle algıladı, yapacak bişi yok.canım ya kadınların yazdıklarını okdum inan sinir katsayım yükseldi aynı şeyi bana da yaptılar ben uzatmayınca konu kapandı....
ben yazdıklarınızı okuyunca çook üzüldüm yazmıştım neymiş ben onlara üzülemezmişim
sıra sende sen de güzel haber getir emi:)günaydın kızlar..... dün akşam giremedim....birazdan da okula gidecem...
bana dua edin bugün doktora gidicemmmmm.....
hoşgeldin canım, çogumuz çalışıyoruz zaten, pek bi sıkıntı olmuyor. arkadaşlar ekleyecektir canım:)ben bu topiği incelemeye çalıştım ancak başını biraz okudum sonunda biraz okuyabildim hepsini okuyamadım.ama bende size katılmak istiyorum.ben çalışıyorum ancak akşamları dua okuyabilirim.benide eklerseniz sevinirim.Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkese
aminnnn aminnnnnnnnn ay ben de ben de sanki kendi haberimi aldım:)ayyyy sevincten agliyorum valla ne guzel bir haber insallah bebisleri tutunsun bide ustune saglikli hayirli bide ikiz olsun insallah![]()
bu ay cok bereketli gecti Rabbim insallah en yakin zamanda dua listemizdeki herkesin yanina nazar boncuklari donen bebislerden koyalim insallah Rabbim isteyen herkese versin insallah![]()
aysecim hosgeldin nasilsin topigimizin guzel annesi test sonucun geldimi?![]()