Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sa.kızlar eşim şimdi ameliyata girdi inşallah size müjdeli haber vermemi RABBİM NASİP EDER ÇOK HEYECANLIYIM
merhaba canım sonuca ınternetten baktım normal gorunuyo ama yıne de ıçım rahat degıl 3 gıbı alaacagım drdan ıns ıyı haberler getirrim
sen sonucunu aldın mı canım
kızlar ben kaçırdım sanırım kım hamıle yaaaa
aminnnnnnnnnnn bu 2 haftadır güzel haberler var maşaallah
nazar duasımı okusak topiğe :::::::)
merhaba canım sonuca ınternetten baktım normal gorunuyo ama yıne de ıçım rahat degıl 3 gıbı alaacagım drdan ıns ıyı haberler getirrim
sen sonucunu aldın mı canım
canım sıkıntı yapma Allah'ın iznşyle sapsağlıklı gelecek bebeğin,
ayşe topiğin bu aralar çok bereketlendi:)
2 hamilemiz var.
bu arada vck nın eşinde sperm çıktı:9
şimdi annesine gidiyo bebeiş![]()
canım dahada bereketlenır topiğimiz ıns ..
benım bıldıgım asenat orlıc bahar bebimsu hamıle baska varmı
vck ıns hayırlı haberler verır bu ay bıze ayy çok ıstyorum hepiniz hamıs kalın
ama rabbım nasıp edecek ıns
okuyalim canim bencede iyi olur
ben aldim cok sukur canim 774de 1 ihtimal mis yani sonuc negatif seninkiside oyledir cok takilma sonuca rahat ol benim arkadas down sendromu var dediler kiz sapasaglam dogdu gayet saglikli sanirim yas cok onemli
bahar2142 ve balah hamile canım
bu arada sönmez dr de ve 1 kişi daha dr ye gidecekti.
vck da bebekle gelcek:)
kızlar sabah gittim kanı verdim şimdi sonuç bekliyorum saat 3 de çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum
seybill de hamile:)
kızlar sabah gittim kanı verdim şimdi sonuç bekliyorum saat 3 de çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum
ayy çok sevındım sonucuna ..
ıns bende guzel haberler getırıcem
yasın onemlı oldugunu bende duydum canım ..
bu araada gecelerı uyumadan elını karnında gezdırıp seslı 7 defa ayet el kursı oku esınde okursa çok ıyı olur
ben gecelerı uyumadan bebıse okuyorum
aklima geldikce okuyorum canim gun icinde ama gecede okurum insallah bundan sonra
hayirli haberlerle geleceksin insallah canim![]()
hımm balah arkadaşımız aramızda yenı sanırım demı yoksa ben bayadır gırmıyorum dıyemı bılmmıyorumhadı dualarımız vck ıcın rabbım yuzlerını guldurur ıns
duadan sonra konusuyorum bebısle akıllı ol tamam mı annecım dıye![]()
hoşgeldin canım,
ne kadardır evlisin?
yazarken okuyorum duaları kızlar:)
benimde yasinlerim kaldi simdi kahvalti yapiyorum sonra hemen okuyacagim