Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim yasinler bitti allah kabul etsinn.ayetel kürsünün 100 bitti 100 de yarine kesin bitecek inşallaah allah kabul etsin inşalla

kızlar mrb nasılsınız çok takip edemedim ne var ne yok diye ama inşallah güzel haberler vardır.benim misafirim var fazla bakamıyorum bir haftadır haftaya full burdayım inşallaa:)

canım aramıza hoşgeldin kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandr bebek düşünüyorsun

merhaba.. 1 yıllık evliyim, 6 aydır da bebek düşünüyorum. henüz gelen giden yok

canım ayetelkürsileri okurum yarına kadar. ancak regl olduğumdan yasini okuyamayacağım. bilgi vereyim dedim. haftaya bomba gibi gelcem inşallah :))

ayşecim ben 4 yasini ve 50 ayetel kürsüyi okudum allah kabul etsin inşallah

yeni listede bana 3 yasin 50ayetel kürsi yazarmısın

hoşgeldin nasılsın denk gelemiyoruz seninle

merhaba aysecım evet malesef denk gelemıyoruz..malum okul basladı yogunluk arttı benım de...ıyıym cok sukur sen nasılsın..ınan gelıp buraya sadece bır gozatıp cıkıyorum ..bu arada arkadaslar ıcın 2 yasınımı okudum..30 da ayetel kursı okudum..rabbım kabul etsın ınsallah...sen nasılsın nasıl gıdıyor surec..neler yapıyorsun..

Bizim için dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim .Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bugün eşime ultrason çekildi.Sonucu gösteremedik doktor yoktu ama sonuçta okuduğum kadarıyla varikosel olduğu yazıyordu.İnşallah ameliyata karar verilirse ameliyattan sonra umarım kendiliğimden hamile kalırım.Çünkü bende de pko var.Bu edilen duaları Allah kabul etsin bizlere merhamet etsin.Ve kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın

bahar27 ve aruna arkadaşımız için 3 Yasin-i Şerif'i ve 50 Ayetel Kürsi'yi okudum ve bağışladım Rabbim dualarımızı kabul eder inşaallah

cnm ben 50 ayetel kursimi okudum Allah hepinizden razı olsun

günaydın kızlar,defalarca yazmış olmama rağmen listelerde bir türlü adımı görememiş olsam da ben de aruna ve bahar27 için dualarımı bitirdim. allah kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

günaydın yeterim, nasıl oldun biraz düzeldin mi? hayırlı cumalar...

yeni listeye bana 3 Yasin ve 50 Ayetel Kürs-i yazabilirsiniz kızlar

umutlu-u = 7 yasin okudu
yaseminseza= 2 yasin okudu
perlanore = 4 yasin okudu

tandora = 4 yasin okuyacak
orlic = 5 yasin okudu
şaşkınanne= 3 yasin okudu
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 4yasin okudu
öznehayat= 3 yasin okudu
aruna = 5 yasin okudu

reyyan1984= 3 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okudu
bahar27 = 4yasin okudu
redhairedgirl = 2 yasin okudu
antisocial==okudu
yandev==4 tane okudu

geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okudu
topeguk==3tane okudu

merva02==2tane okuyacak
blowhole25==3 tane okudu
gamparee== 3 tane okuyacak
ynz06==3tane okudu
esmacvs = 1 tane okudu

kabakçiçeği =1 tane okuyacak

umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okudu
perlanore = 50 ayetel kürsü okudu
tondora = 50 ayetel kürsü okudu
orlic = 200 ayetel kürsü okudu
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okudu
hayalot = 50 ayetel kürsü okudu
sebilem = 100 ayetel kürsü okudu
öznehayat= 100 ayetel kürsü okudu
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okudu
antikdeniz==200 tane okuyacak 100 tane okudu
yandev==50 tane okudu
geleybebeğim==50 tane okudu
esmacvs = 50 tane okudu
kabakçiçeği =50 tane okuyacak
redhairredgırl==30 tane okudu

1570 tane ayetelkursi dağıttık inş. okunur hepsi..allah hepnizden razı olsun

canım tamam 1 tane yasin düşmüş sana onu ben okurum da regli olduysan eğer ayet el kursileride okuyamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…