kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII
kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII
=============bahar27 ve aruna için ayet el kursi listesi=====
umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tandora = 50 ayetel kürsü okuyacak
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okuyacak
hayalot = 50 ayetel kürsü okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat= 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
redhairedgirl= ? okuyacak
antikdeniz==200 tane okuyacak
yandev==50 tane okuyacak
geleybebeğim==50 tane okuyacak
ben 50 tane ayetel kürsi okumamı tamamladım Allah kabul eder inşallah Rabbim her iki arkadaşımızı da hayırlarla muradlarına kavuşturur inşallah. AMİN
=============bahar27 ve aruna için ayet el kursi listesi=====
umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tandora = 50 ayetel kürsü okuyacak
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okuyacak
hayalot = 50 ayetel kürsü okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat= 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
redhairedgirl= ? okuyacak
antikdeniz==200 tane okuyacak
yandev==50 tane okuyacak
geleybebeğim==50 tane okuyacak
ben 50 tane ayetel kürsi okumamı tamamladım Allah kabul eder inşallah Rabbim her iki arkadaşımızı da hayırlarla muradlarına kavuşturur inşallah. AMİN
slm kızlar aranıza yenı katıldım benıde eklersenız lısteye sevınırım ??
kızlar merhaba.. ben de bu topice yeni geldim, beni de ekleyebilir misiniz listeye?
7 yasin okudum ben bitti
yazdım canım Allah kabul etisn
ayetel kürsünde bittimi?
ayyy yok ona daha başlamadım ben onu birgünde bitiririm zaten bugün başlarım onada Allah kabul etsin
orlic bende okudum yasinlerimi zaten okumuştum .50 tane ayetel kürsiyide bugün bitirdim .
bahar 27 ve ve aruna arkadaslarımızında allh dualarını kabul etsin inşallah rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?