Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aminnnnnnnnnnnn, kız bi de dualar bittiğin de neler olur acaba:)
bide biz hariç hepsi hamiş olurmuş:)
zorla okuturum artık onlara:S

Hahaa ay belli mi olur ya,bi bakarsın öyle oluyomuş;bizde o dua listesinin iki katıyla hatim ettiririz onlara :23:

Rabbim okunmuş ve okunacak tüm dualarımızın hürmetine hepimize nasip etsin :16:

ayyyyy :) ben çok acımasız bi şakayla hamileliğimi söyliycem:D
sonra napar beni bilmiyorum:D

hedefim 4 çocuk. tayip'in işi belli olmaz en az 4 çocuk der belki ilerde.
hep 4 istemişimdir, rabbimin takdiri.

sevinme ayşe, bunlar bursalılarla buluşacaz diye unuturlar seni:)

muhatçım sen kaçırmışsın tayyip en son bir düğünde 6 çocuk dedi:37::37:bu arada ayşecim unutmayız sen merak etme.ben nasipse bu yaz başı izmire istiyorum.tabi bebiş olursa göbişte biraz ertelenebilir.:49:

Bende katılmak istiyorum bende okurum ama geç kaldım sanırımmm :(
hoşgeldin canım. geç kalmadın. yarına kadar bi kaç yasin okuyabilirsin. seyyan arkadaşımızın son yazısını bi oku. orda şartlar var.
listeye adın alınacaktır. akşama liste yayınlanır tekrar kontrol edersin.
Hahaa ay belli mi olur ya,bi bakarsın öyle oluyomuş;bizde o dua listesinin iki katıyla hatim ettiririz onlara :23:

Rabbim okunmuş ve okunacak tüm dualarımızın hürmetine hepimize nasip etsin :16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
bunlar hamileliği bahane edip yan çizmesin sonra:)

ayyyyy :) ben çok acımasız bi şakayla hamileliğimi söyliycem:D
sonra napar beni bilmiyorum:D

hedefim 4 çocuk. tayip'in işi belli olmaz en az 4 çocuk der belki ilerde.
hep 4 istemişimdir, rabbimin takdiri.

sevinme ayşe, bunlar bursalılarla buluşacaz diye unuturlar seni:)

nasil soyleyeceksin merak ettim simdi benim hayalim masayi kurup birde bebek kasesi bebek patigi ve biberonla cesitli seylerle suslemekti emzik felan kismet olmadi ama olsun genede heyecanini yasadim fazlasiyla cok sukur ikincide belki tedavisiz olur oyle yaparim....

canimduyumlarima gore tayyip 5 demis haberin olsun:1::1:

canım hayır mı niye banlandın sen?
hoşgeldin bu arada.

muhatçım sen kaçırmışsın tayyip en son bir düğünde 6 çocuk dedi:37::37:bu arada ayşecim unutmayız sen merak etme.ben nasipse bu yaz başı izmire istiyorum.tabi bebiş olursa göbişte biraz ertelenebilir.:49:
6 mı?
ne kadarzorun kedisi bile o kadar doğuramaz:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
bunlar hamileliği bahane edip yan çizmesin sonra:)

Yaparlar mı,yok yapmazlar heralde,ya yaparlarsa :52: :52:

Hep şu şekilde dua ediyorum,Rabbim annemler Umreye gitmeden yada en geç onlar Umreden döndükten sonra hepimize hayırlı haberler vermemizi nasip et :16: :16:

Umreye gitmeden müjdeyi verdiğimi düşünüyorumda,nasıl sevinir herkes kimbilir :31: :31: :31:

maalesef çok üzülerek çıkmak zorundayım ya burda nasıl geçio vakit anlamıyorum.
istemeyerekte olsa abur cubur yapıp beni hiç sevmediğini bildiğim ve şiddetle kalblerimiz karşıdırki kendisini bende hiç sevmem canım kayınvalideciğimi çaya çağırmış bulunmaktayım.eşimin ricası ile.hernekadar az önce kendisini aradığımda yine canımı sıkmışta olsa.
canlarım akşama sabırsızlıkla beklicem ve aranıza gelcem kendinize cici bakın :)

nasil soyleyeceksin merak ettim simdi benim hayalim masayi kurup birde bebek kasesi bebek patigi ve biberonla cesitli seylerle suslemekti emzik felan kismet olmadi ama olsun genede heyecanini yasadim fazlasiyla cok sukur ikincide belki tedavisiz olur oyle yaparim....

canimduyumlarima gore tayyip 5 demis haberin olsun:1::1:

işten gelmeden sinirli şekilde onu arıycam.oyalanmadan eve gelmesini söyliycem.
dr ye gittiğimi bilecek yani
evde de dsinirli davrancam.
dr kanında bi bulguya rastladık, her insanda olmaz ve sadece c.ilişki ile insana bulaşır dedi diyce.
uzun süre de tedavisi yokmuş 1 yıla yakın çok agrı sancı kanama yaparmış diycem.
(yani ondan hastalık bulaşmış gibi)
sonra diycem gittikçe büyüyecekmiş de doğacakmış da sana baba diyecekmişte:)))))

Yaparlar mı,yok yapmazlar heralde,ya yaparlarsa :52: :52:

Hep şu şekilde dua ediyorum,Rabbim annemler Umreye gitmeden yada en geç onlar Umreden döndükten sonra hepimize hayırlı haberler vermemizi nasip et :16: :16:

Umreye gitmeden müjdeyi verdiğimi düşünüyorumda,nasıl sevinir herkes kimbilir :31: :31: :31:

nurusimanın haberi bugün hepimizi aglattı:)
senin haberinde de hem glar hem güleriz inşaallah:)

dr kanında bi bulguya rastladık, her insanda olmaz ve sadece c.ilişki ile insana bulaşır dedi diyce.
uzun süre de tedavisi yokmuş 1 yıla yakın çok agrı sancı kanama yaparmış diycem.
sonra diycem gittikçe büyüyecekmiş de doğacakmış da sana baba diyecekmişte:)))))

allah iyiligini versin emi hakikaten cok kotusun adamin kalbine indireceksin ilk once sonrada havalara kaldiracaksin hadi bakalim insallah en yakin zamanda haber verirsin...:16::16::16::16:

nurusimanın haberi bugün hepimizi aglattı:)
senin haberinde de hem glar hem güleriz inşaallah:)

Amin canım inşaallah hepimiz için...

Süpriz olacak gibi geliyo hep,ummadığım anda hayırlısı bakalım :21: :21:

Banlandığım gün vardıya,ozaman eşimle bir karar aldık;bebeğe odaklı yaşamıcaz diye,akışına bırakalım dedik.

Şu bir buçuk ay zaten sürekli Hatimlerle vaktimi geçiricem,sonrası Allah Kerim.Ya dualarımız yükseliyo gittikçe,inanıyorum ben Muhatcım,Rabbim hepimize ''OL'' diyecek :69:

Yaa çok kötüsün kalbine mi indircen adamın :52: :52: :52:

Sonu çok şeker ama,ay inşaallah hadi bakalım Rabbim en yakın zamanda nasip eder :49: :49:

Benimde çok güzel hayallerim var eşim için özel :69:

Annemlerle kayınvalidemlere ise,kargoyla bebek patiği yollayıp;içine not düşecem ''Hadi hazırlanın anneanne-babaanne-dede olmaya torununuz yolda geliyo'' diye...Yada tatilde falansak onların yanındaysak;bebek kıyafeti alıp,aynı şekilde söylemeyi düşünüyorum :21: :21:

Ah ahh hayaller çok ama hayırlısı :10:

Son düzenleme:
Amin canım inşaallah hepimiz için...

Süpriz olacak gibi geliyo hep,ummadığım anda hayırlısı bakalım :21: :21:

Banlandığım gün vardıya,ozaman eşimle bir karar aldık;bebeğe odaklı yaşamıcaz diye,akışına bırakalım dedik.

Şu bir buçuk ay zaten sürekli Hatimlerle vaktimi geçiricem,sonrası Allah Kerim.Ya dualarımız yükseliyo gittikçe,inanıyorum ben Muhatcım,Rabbim hepimize ''OL'' diyecek :69:

:)
etkisini ilk günden hissettim zaten canım.
rabbim OL diyecek inşaallah:)

Seyyanım hoşgeldin,gece kuşum benim,nasılsın :38:

Ben dualarımı bitirdim canım,listeye ekleyebilirsin :49: :49:
hoşbulduk canım da ben yeni listeyi hazırlarken sen çıkmışsın.ekledim seni defterime.
vaaaaaaaaaw inşaallah hayalin en kısa zamanda gerçek olur canım olacakta Allahın izniyle
Hosbulduk canımcım.çok teşekkürler.
6 yıllık evliyim.2 kere aşılama yaptım 1.si tuttu ancak kimyasal oldu. düştü
2.si hiç olmadı şimdi tüp bebek raporu alıp tüp bebek yapacam bu ay inşallah.
canım hepimizin yaşadığı şeyleri sende yaşamışsın.zor süreçler bunlar.Allah yar ve yardımcın olsun.en kısa zaman da bebeğine kavuşursun inşaallah.seni listeye ekledim.akşam eski liste tamamlanırsa yeni listeyi yayınlıcam inşaallah.

Hosbulduk canımcım.çok teşekkürler.
6 yıllık evliyim.2 kere aşılama yaptım 1.si tuttu ancak kimyasal oldu. düştü
2.si hiç olmadı şimdi tüp bebek raporu alıp tüp bebek yapacam bu ay inşallah.

geçmiş olsun canım.
inşaallah kısa süre içinde senin de güzel haberini alır mutlu oluruz:)
gerçekten bu ara maşaallah:) nazar değmesin,
güzel habersiz günümüz geçmiyor.

allah herkesin gönlündekini tez zamanda versin inşallah.hamile olanları da nazardan korusun.ben akşamları giremiyorum.ama bu akşam perşembe akşamı 3 yasin allah kısmet eederse okuyacam.

Back
X