amaaaaaaaaaaa yazık kız adama:) erkekler belli etmez canım:)
eee haberi nasıl verdin tepkisi nasıl oldu?
işteydi msj attım "artık 3 kişiyiz" diye dünde yoğun çalıştığı için geri dönüş yapamadı ama akşam gelince ne yapacağını şaşırdı ve hemen alışverişe başladı.
ayyyyy :) ben çok acımasız bi şakayla hamileliğimi söyliycem

sonra napar beni bilmiyorum
inşallah canım yaaa
valla kızımda olsa çok svicem ama bir oğlum olsun adı abisinin adı olsun ama kaderi ona benzemesin

çeker dimi bebek bebeği tabi bide kociş istese bana bişey olur diye korkuo adam e onun gözü önünde doğurunca

ama olsun ben koruncam deyip kandırcam onu gerekirse tabi rabbimde verirse..
inşallah 1 seneye kalmaz çok çocuklu bir topic oluruz.şöyle 3-5er doğurt bize yarabbiiiiiiiimmmmm
hedefim 4 çocuk. tayip'in işi belli olmaz en az 4 çocuk der belki ilerde.
hep 4 istemişimdir, rabbimin takdiri.
cıddımısın ayy ucucam sımdı ne guzel bı haber bu nasıpse candan abla bana gelecek seyyanda gelecek ayy super haberler bu yaa
sevinme ayşe, bunlar bursalılarla buluşacaz diye unuturlar seni:)
Evet canım,büyük bir inançla başladık.İnşaallah o şekilde de devam ederiz...Yok sana öyle gelmiyodur canım,bende inanıyorum sizlerin ve azda olsa benim şevkimiz gayretimiz sadece hayırlı sağlıklı evlat olarak değil,yanında gördüğümüz göremediğimiz tüm hayırlarıda getirecek,daha öncede söylemiştim bunu 
Rabbimin rahmeti cemaat üzerinedir.Onun(c.c) için zorluk yoktur ki,inşaallah Rabbim hoşnut olur rıza gösterir de hepimiz için ''OL'' deyiverir
aminnnnnnnnnnnn, kız bi de dualar bittiğin de neler olur acaba:)
bide biz hariç hepsi hamiş olurmuş:)
zorla okuturum artık onlara:S