yok canım ben ılk defa duydum da catlaklarda olusacak bende demı o da var yaa
eczanelerde satılıyomuş canım. internette yorumları okudum da baya memnun kalan var hamilelerden kullananlardan.Cnm bende pregnecar kullaniyorum doktorum bunu verdi.eczanedede vardi bikac tane hangisi iyi dedim oda pregnecar al dedi. Bio oili gormedim hic turkiyede satiliyomu
okursam mutlaka yazıcam canım akşam.şimdi arkadaşlar sizlerde kontrol edin hata olmasın...okumayanlar toplam 48 yasin..fazladan okunan 40 ...eksik 8 yasin kalıyor delibando 3 okumuş sayarsak 5.....antisocial 2 okurum dedi okursa ....3 kalıyor ayşecim sen hesap doğru
ilk tüpte pek bişi yapmana fırsat olmuyor canım. sen sadece ilaçları tarif ettikleri şekilde hep saatinde vurunmaya dikkat et. saati ve dozajları çok önemli. onun dışında zaten doktor ve hemşireler yönlendiriyor seni.inşallah gönlüne göre olur. eşine keçiboynuzu pekmezi ya da özü içir bu arada. sen de fazla tuzlu tüketme, biraz ödem oluyo vücutta. opu günü aç oluyosun, takı takma, oje sürme o gün. eşin de en az 3 günlük perhiz yapmış olması lazım sayının iyi çıkması açısından. onun dışında aklıma bişi gelmiyor canım. inşallah ilk ve son olur.mrb arkadaşlar hastaneden öğrendim kurul kararı çıkmış.artık haftaya tüp bebek için doktorla görüşmeye gidiyorum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.nelere dikkat etmeliyim lütfen bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşır mı...
hayırlısıı olsun inşallahhh...iyi haberler alırsınız....en önemlisi sakin olman arkadaşların dediği gibii iğnelerii herşeyi onlar anlatıyorlarr....doktoruna bol bol soru sorr....sonra sormak için bulamıyosun.....hangi aşamada olduğunu değerlerin nasıl olduğunu falann çünküü iğneleri olurkenn...test yapmaya devam ediliyor..opu ya kadarr yanii yumurtan toplanana kadar...foliğe hemen başla doktorlar pek önemsemiyor..unutuyorlarr ..eczaneden kendinde alabilirsin..özel bişey yiyip içmemiştim...ama sen incir ye yumurtaların çok ve kaliteli olur inşallahh..tutunması için de kivi yiyebilirisn kabak çekirdeği...birde salep içen arkadaşlar vardıı..mrb arkadaşlar hastaneden öğrendim kurul kararı çıkmış.artık haftaya tüp bebek için doktorla görüşmeye gidiyorum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.nelere dikkat etmeliyim lütfen bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşır mı...
aaaa bizimde gözümüzden kaçmış canım ben düzelteyim...sen nasılsın ....senin durumlar nasıll bebiş sıkıntı yapıyor mu annesi...ben okudum canim dualarimi dunde yazdim ama gozunden kacti heralde bide delibando arkadasimiz 3 tane okumus listeye alinmak istiyordu ozelden msj atayim dedim ama yolayamadim
allah razi olsun canim
cok sukur canim bisey cikmamis
ayy daha bende hissedemedim ama yeni yeni kasik agrilarim basladi oda bebegindir diyorlar
ben iyiyim canim sen ve prenses nasil?
sen nezaman rahat olursan ozaman basla tatlim yeterki stressiz ol
ben kullaniyorum canim bide kakao yagi cok iyiymis tavsiye ediyorlar
aaaa bizimde gözümüzden kaçmış canım ben düzelteyim...sen nasılsın ....senin durumlar nasıll bebiş sıkıntı yapıyor mu annesi...
canim Rabbim kolay eylesin insallah stresli bir doneme giriyorsun ilk once esinle konus herseyi ilaclar insanin kisiligini degistiriyor resmen ben bi gulup agladigimi biliyorum es destegi onemli cok etrafindakilere mumkunse tup bebege basladigini soyleme dert anlatmasi cok zor oluyor bide arti stres yapiyor muhakkak folik asite basla eczaneden direk alabilirsin hemen komedi filmi izle bol bol sakin korku drama ve acili seyler izleme stresi azalt yani hayatindan bol bol su ic en az 2litre muhakkak ic cok onemli simdilik bukadar
eczanelerde satılıyomuş canım. internette yorumları okudum da baya memnun kalan var hamilelerden kullananlardan.
okursam mutlaka yazıcam canım akşam.
ilk tüpte pek bişi yapmana fırsat olmuyor canım. sen sadece ilaçları tarif ettikleri şekilde hep saatinde vurunmaya dikkat et. saati ve dozajları çok önemli. onun dışında zaten doktor ve hemşireler yönlendiriyor seni.inşallah gönlüne göre olur. eşine keçiboynuzu pekmezi ya da özü içir bu arada. sen de fazla tuzlu tüketme, biraz ödem oluyo vücutta. opu günü aç oluyosun, takı takma, oje sürme o gün. eşin de en az 3 günlük perhiz yapmış olması lazım sayının iyi çıkması açısından. onun dışında aklıma bişi gelmiyor canım. inşallah ilk ve son olur.
hayırlısıı olsun inşallahhh...iyi haberler alırsınız....en önemlisi sakin olman arkadaşların dediği gibii iğnelerii herşeyi onlar anlatıyorlarr....doktoruna bol bol soru sorr....sonra sormak için bulamıyosun.....hangi aşamada olduğunu değerlerin nasıl olduğunu falann çünküü iğneleri olurkenn...test yapmaya devam ediliyor..opu ya kadarr yanii yumurtan toplanana kadar...foliğe hemen başla doktorlar pek önemsemiyor..unutuyorlarr ..eczaneden kendinde alabilirsin..özel bişey yiyip içmemiştim...ama sen incir ye yumurtaların çok ve kaliteli olur inşallahh..tutunması için de kivi yiyebilirisn kabak çekirdeği...birde salep içen arkadaşlar vardıı..
ellerıne sağlık canım sanırım kızlar fazladan okumus onlarda eklenınce eksık 3 tane kalıyo oylemı
bı de sanırım lısteden asbelove çıkarılacak
allah kabul etsin canım...bu arada süreklilik isteyen bişey okuyamadığın zamanları bildirmen gerekiyorr..takip ediceksin ..cumadan cumaya tamamlanması gerekiyor...eksikler çook olunca 2 haftaya uzayıp gidiyor...normalde 6 yasin ..100 ayet o da listenin başında var...707 ya varis çekiyoruz...kesin katılmak istersen akşama seyyan gelir... normalde listeyyle o ilgileniyor....geçen hafta tamamlanamadığı için 4 okuduk ..ben yinede not alayım..bu liste bittikten sonra beni de ekleyin...bende okumak istiyorum.zaten dün 3 yasin okudum.ve hepinize dua ettim.Allah ellerimizi boş bırakmasın inşallah..
ohh maşşallah muhatla siz çoşdunuz..allah kabul etsin...rabbim tez zamanda herkesin gönlündekini versin...KIZLAR ben 29 adet okusum artı dört de payıma düşenleri okudum ister bu hafta eksikleriçin alınsın isterseniz gelecek hafta seyyan yok ben giremezsem ona iletebilirmisinz..
ben ızmırde oturuyorum canım beklerım buyur gel çok memnun olurum
canım nasıpse eger beklıyorum super olur yaa
sağolsasın canım benim.izmirde güzel olsun bursaya uğrar öyle geçerimm:)
ha birde bebişine kimse talip olmamış diye üzülme canım oğlun olursa benimde kızım olursa(inşaaalllllllaaaaaaaaah) kızımı veririm sana gelin....
hem bak şimdiden çeyiz yapıom ben doğmamış oğullarım ve kızlarıma:)
bu arada istanbula da beklerim:)
a.s canım seninde kadınlar günün kutlu olsun gerçi şu günlerden hiç bişey anlamıyorum...bizler iyi sen nasılsın....haberleri izliyorum şimdide yemek yapıcamm...haberlerde başkanımız beş çocuk demiş ...ben hayırlısıylan 1 tane doğurayımda ....neyse herzamanki gibi haberle hiç iç açıcı değil izlememek lazım..selam kızlar, kadınlar gününüz kutlu olsun...
oku oku bitmedi bir türlü....
herkes iyiydir umarımmmm......
yarışma nasıl gidiyor....
ben aradımda ulaşamadım doktora canım izine çıkmış hanfendihım canım ilaçlardandır ozaman bünyelerimizde şaşşırdı nasıl tepki vereceğini..madem birde doktorcun varr telle irtibata geççç...belki muayanede anlaşılır...yada ilaçlar yapabilir der...kafan rahat olsun...
tünaydın canım sanada hayırlı cumalar....ay sorma çocuk doğurmadan dünür oluverdik....hele bi olsunlarda hayırlısııyla...dünürcülük için aramaya gerek yok topik bize yeter...
hayırlı cumalar...amin inşallahh rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün....
hayırlı cumalar ...kocaman aminnnnnnnnn....tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bizlere ve isteyen herkese...
hayırlı cumalar canım dün geceden sonra ancak kendime geldim...çok şükür bu halimize...rabbim sağlı sıhhat versin birde hayırlı evlatlarımızda oldı muu? 4 köşeyiz inşallahh...herkesin yuvasına neşe gelir...mutluluğumuz kat kat artarr...
resim için sağol canım bu resim beni hep etkilemiştir...allah yardımcımız olsun...yoksa faceden mi çaldın??
hayırlı cumalarr..nett artık bizim hayatımız gibii olduu...dün 15 dk benimkide koptuu...söylendim...tam işime yarayacak kopunca birde neyse iştee sanki eskiden net mi vardıı...
çok geçmiş olsun.....bencede stresdendii neysekii vesvesen ortadan kalkmışş...rabbim başka dertler vermesin...doktorlarada hastanelere de düşürmesin sağlık çook önemli giden geri gelmiyor ama...biryerde muhtaçmışız gibi geliyorr....ilk tüp bebek denemesiii bunu anlamam için bana çook güzel örnek olduu...bu güvensizlik yüzünden doktor seçemiyorum....inşallah hepimizin şifasını rabbim verir....çifter çifterr...hamiş kalırız tedaviye başlamadan...
seninde cuman mübarek olsun....amin alla hepimizn dualarını kabul etsin...hamilelliğin iyi geçer,sağlıkla kucağınada alırsın allahın izniyle...hayırlıı evladın olsun...inşallahh..üzülme canım senin bebişinde vardır talibii...belki çocuklar kendi kendine bulacaklarr biliyomuyuz ki..
inşallah canım benimcanım bende evlendıkten sonra 3 defa 60gunde bır adet oldum dra gıttım pko dedı 6 aylık kullanmam gereken korunma hapını verdı diana35 etkılı bı ılactır
6 ay hergun saatı saatıne ıctım ilaç bıtınce sonrası aynı drumu bulamadım karar degıstırıp unv.hastahanesıne gıttık. evlılıgım o zamn 9 ay olmustu ..neyse o ay tahlıllerle gectı dr progestan verdı o ay ıcın adetım tekrar gelemeyebılır dıye..ama bana hıç kıstın buyuk fılan demedı kucuk kıstler var dedı bu haldeyken bebek olabılırde olmayabılırde dedı ve yumurta olusmuyordu
sonra 2 ay klomen kullandım olmadı klomen+çatlatma ıgnesı kullandım olmadı
sonra asılamayla tuttu sukur ben o arada kurler uygulamıstım ıncır ve havuç kuru yumurtam buyumustu hatta dra soyledım ıcebılırsın yan etkısı olmaz demıstı
rabbım nasıp etsın ıns canım ya
hoşbulduk canım iyisindir inşallah
hoşgeldin....sanada hayırlı akşamlar hayırlı cumalar ..kadınlar günün kutlu olsun nasılsın...???Ben geldim kizlarrrrrherkese hayirli akşamlar
hoşgeldin....sanada hayırlı akşamlar hayırlı cumalar ..kadınlar günün kutlu olsun nasılsın...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?