Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar listeden çıkarılması gereken yada çıkmak isteyen varsa şimdi konuşsun yada...............sussun

listeye katılmak isteyen benim benim içinde dualarınızı esirgemeyin..

hanımlar listeden çıkarılması gereken yada çıkmak isteyen varsa şimdi konuşsun yada...............sussun

listeye katılmak isteyen benim benim içinde dualarınızı esirgemeyin..

canım dualara katılman gerekiyor yalnız.

resimlerimi değerlendi bakalım:)
o kadar güzellerki onları yemek istiyorum.değerlendirmeyi midem yapacak.dünürüne yolla bitane hatta hepsini.
ssönmez canım listedesin çıkmıyosun değilmi.

liste başa dönene kadar listeden ayrılmak
habersiz duaları terk etmek
regl, cenaza, hastalık vb. dışı olay harici dua aksatmak
sizin sıranız geçince ayrılmak
vb. niyeti olan arkadaşlarmız bunları bilerek listeye girecekler.
duaların aksaması demek size sıranın geç gelmesi demektir:)
düzenli okuyalım

cnm yaaa kiyamam seni oyle iyi anliyorumki bende babami hiic tanimadim,ama aynada babami goruyorum cook benziyorum anneme hica benzemiyorim...kucukken hep beklerdim bir gelecek Allah onu bana gonderewcek,belki kus oluruz ikimizde sonra ucariz babamla diye boyle seyler dusunur aglardim...cocuk akli iste...sonra yillar sonra babamdan olan kiz kardesim varmis hiic varligindan bile haberim yoktu...bir bucuk yil oldu o beni buldu sanki babami bulmus gibi sevindim..hiic kardesim yoktu tektim artik kalbimin yarisi kayseride atiyor..o bana babamin hediyesi gibi geliyor..

o kadar güzellerki onları yemek istiyorum.değerlendirmeyi midem yapacak.dünürüne yolla bitane hatta hepsini.

seyyancım duası yapılacak listede yoktum çıkmayı kendim istemiştim ecrinnn07 çıkarmıştı...eklemek istersen ekleyebilirsin canımmmmm....aklım sizde kalıyo çünkü.......

:) o kadar tatlılardıki yedim:)
sönmez benim fidancıklar da limonmuş:)

ay muhat güldürdün beni....son derece sözlerinde haklısınn...

Kızlar listeye eklendim miiiiii çıkmam gerekiyor öğrenip öyle çıkayım :)))

Son düzenleme:
:) o kadar tatlılardıki yedim:)
sönmez benim fidancıklar da limonmuş:)

ayyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaa..büyüsün limoncuklarımızzzz....

ben 2 hafta sonra çamlarımı okulun bahçesine ekicem öğrencilerimle birlikte inşallah....

limonlarımı da büyütebilirsem büyüüüüüüük bir saksıda büyütecem...

ne kadar şanslısın aslında seyyan bir baban varmış allah rahmet eylesin vefat etmiş ve sen onu özlüyorsun çünkü sen onu sevmişsin o seni sevmiş
benim adı olan bir babam var hatta hayatttada ama ben onu hiç yanımda görmedim hiç aynı sofraya oturup yemek yemedim hiç başımı okşamadı hiç baba demedim hiç hiç birsürü hiç
sonra yıllar sonra çıktı ben okulu btirip kocaman bir kız olup çalışmaya başladığımda çıktııı aaaaa bak kızım ben senin babanım aslında hep vardım dedi...ben onu ne yapayım o benim sadece biyolojik babam ne sevgi ne nefret benden uzak olsun sadece o benim sor geçen çockluğumdan tek aklımda kalan şey sadece

ama benim anneciğimde yok şuan ençok ihtiyacım olan şeyyy.12 yaşından beri yok hemde...hiçbirşeyi değilde kokusu olsa yeterdi şimdi annemin.

o yüzden allah vefat etmiş babalarınızı nur içinde yatırsın.annelerimizi nur içinde yatırsın...sağ olanlarada allah sağlık hayırlı ömür versinnn
benim yerimede öpün annelerinizi

aaaaa haberin yok muydu?*
ay muhat güldürdün beni....son derece sözlerinde haklısınn...
yeni gelenler çok durmuyo gidiyo. ondan diyorum canım:)
ben anadolunun bağrında nasıl bakacam limona:)

uzun zamandır yazayım diyordum unutuyorum

hergün 1 tana acva hurmasına meryem suresini bayan okuyup yiyecek

bunu 41 gün yapacaksınız rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin

ACVA (ACVE) HURMASI İNTERNETTEN BAKIN NERDEN BULABİLECEĞİNİZE ANKARADA OLAN ARKADAŞLAR HACIBAYRAMDA VAR

250 gr 26tl+KDV

Bağımlılık yaptınızzzz bendeeee 4. kez çıkıyorum ben demeden çıkamıyom ben burdannnnnnnnnnn.....ama memnunummm ben bu durumdan nedenseeeeeeeee......

seyyen yeni listeye ekledin mi beni .....öğreneyim de okumaya başlayayımmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…