evet canım liste tamamdır...bende notlarımı ileteyim..
esma,, sevil 61,,melek04,,zelalperd,,okudu....
delibando 3 yasin okudu listeye katılmak isteyenlerden krizantem hatırlattı
krizantem83 okumuş gözden kaçmış sana tekrar hatırlatma yaptı ....
kays 29 yasin okumuş...
pıedra 3321listeye katılmak isteyenlerden...
yine burda olan biri vardı en sonmesajlarda o da katılmak istiyormuş ismi aklımda değil...
antisocial 2 yasin okucaktı onu zaten eklemedim okudu diye bildirmedii zaten fazlayla tamamlandıı...
yeni iliste ellerinden öper canımmm
canım birde asbelove çıkarılacak dedi ayşecim ....hanımlar listeden çıkarılması gereken yada çıkmak isteyen varsa şimdi konuşsun yada...............sussun
canım hoşgeldin seyyan ilgileniyor devamlıı takip ediceksin....listeye katılmak isteyen benim benim içinde dualarınızı esirgemeyin..
hanımlar listeden çıkarılması gereken yada çıkmak isteyen varsa şimdi konuşsun yada...............sussun
canım birde asbelove çıkarılacak dedi ayşecim ....
canım hoşgeldin seyyan ilgileniyor devamlıı takip ediceksin....
hayırlı akşamlar. ne kadar güzel bir site. yer gök dua ile allah dualarımızı kabul etsin inşallah. ben yeniyim arkadaşlarım. 2 yıllık evliyim ve bütün tahlillerim normal hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum hiç korunmadım. allah rızası için benim içinde bi hayır işlerseniz ömrüm boyunca dua ederim. hergün ddua eiyorum rabbime hayırlısından evlat nasip et diye dilerim hepimizin duaları kabul olur inşallah. listeye eklerseniz okadar çok memnun olurum ve içim rahatlar.
geçmişi okuyamadım ama ayşenin attığı özel mesaja göre sevil61,melek04,zelalperd,esma,balah ın okuduklarıyla sayı 148 etamamlandı.duamız yapılabilir Allahın izniyle.Rabbim bu duaların yüzü suyu hürmetine hamişlerimize kolay doğumlar,hayırlı,sağlıklı ve salih evlatlar olmalarını nasip etsin.bu aradaa fazladan ayşecim 1 yasin ve delibando 3 yasin okumuş.onlarda yeni listeye eklenecek.not aldım.hepinize hayılrlı akşamlar.akşamdan beri iyisinizdir inşaallah.ben biraz yorgun ve üzgünüm.BABAMI o kadar özledim ki.........
hanımlar listeden çıkarılması gereken yada çıkmak isteyen varsa şimdi konuşsun yada...............sussun
listeye katılmak isteyen benim benim içinde dualarınızı esirgemeyin..
o kadar güzellerki onları yemek istiyorum.değerlendirmeyi midem yapacak.dünürüne yolla bitane hatta hepsini.resimlerimi değerlendi bakalım:)
ssönmez canım listedesin çıkmıyosun değilmi.kızlar ben çıkıyorum...yarın akşam sohbetinize katılamayacammmmm....
yine bana bir sürü sayfa okumak kalacakkkkkkkk..konuşacaksınız da konuşacaksınızzzzzzzzz yaaaaa......
az konuşun yaaaaa......şaka şaka konuşun şekerlerimmmmm....inşallah hamileliğimizle ve sonrasında bebişlerimizle ilgili konuşuruzzzzzzzzz......
öpüyorum hepiniziiiiiiii..rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk akıl sağlığı versinnnnnn......sevdiklerimizi tüüüüüüüüüüüüümmmmm kazalardan belalardan korusunnnnnnnn...
bizleri en kısa zamanda meleklerimize kavuştursun inşallah....
hadi sağlıcakla kalınnnnnnnnnnnnnn.........Allah'a emanet olun.......özleyin beniiiiiiiiiii.......
canım dualara katılman gerekiyor yalnız.
geçmişi okuyamadım ama ayşenin attığı özel mesaja göre sevil61,melek04,zelalperd,esma,balah ın okuduklarıyla sayı 148 etamamlandı.duamız yapılabilir Allahın izniyle.Rabbim bu duaların yüzü suyu hürmetine hamişlerimize kolay doğumlar,hayırlı,sağlıklı ve salih evlatlar olmalarını nasip etsin.bu aradaa fazladan ayşecim 1 yasin ve delibando 3 yasin okumuş.onlarda yeni listeye eklenecek.not aldım.hepinize hayılrlı akşamlar.akşamdan beri iyisinizdir inşaallah.ben biraz yorgun ve üzgünüm.BABAMI o kadar özledim ki.........
o kadar güzellerki onları yemek istiyorum.değerlendirmeyi midem yapacak.dünürüne yolla bitane hatta hepsini.
ssönmez canım listedesin çıkmıyosun değilmi.
o kadar güzellerki onları yemek istiyorum.değerlendirmeyi midem yapacak.dünürüne yolla bitane hatta hepsini.
ssönmez canım listedesin çıkmıyosun değilmi.
ay muhat güldürdün beni....son derece sözlerinde haklısınn...liste başa dönene kadar listeden ayrılmak
habersiz duaları terk etmek
regl, cenaza, hastalık vb. dışı olay harici dua aksatmak
sizin sıranız geçince ayrılmak
vb. niyeti olan arkadaşlarmız bunları bilerek listeye girecekler.
duaların aksaması demek size sıranın geç gelmesi demektir:)
düzenli okuyalım
:) o kadar tatlılardıki yedim:)
sönmez benim fidancıklar da limonmuş:)
aaaaa haberin yok muydu?*cnm yaaa kiyamam seni oyle iyi anliyorumki bende babami hiic tanimadim,ama aynada babami goruyorum cook benziyorum anneme hica benzemiyorim...kucukken hep beklerdim bir gelecek Allah onu bana gonderewcek,belki kus oluruz ikimizde sonra ucariz babamla diye boyle seyler dusunur aglardim...cocuk akli iste...sonra yillar sonra babamdan olan kiz kardesim varmis hiic varligindan bile haberim yoktu...bir bucuk yil oldu o beni buldu sanki babami bulmus gibi sevindim..hiic kardesim yoktu tektim artik kalbimin yarisi kayseride atiyor..o bana babamin hediyesi gibi geliyor..
yeni gelenler çok durmuyo gidiyo. ondan diyorum canım:)ay muhat güldürdün beni....son derece sözlerinde haklısınn...
ben anadolunun bağrında nasıl bakacam limona:)ayyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaa..büyüsün limoncuklarımızzzz....
ben 2 hafta sonra çamlarımı okulun bahçesine ekicem öğrencilerimle birlikte inşallah....
limonlarımı da büyütebilirsem büyüüüüüüük bir saksıda büyütecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?