alışırsınız canım zamanlamevsımsel tüy döküşü artıyo ama özellikle kıştan yaza yazdan kışa geçerken bunalıyo hayvanlar
tüylerini kestirebilirsiniz ama çok çirkin oluyolar ben hiç kestirmedim kıyamıyorumbide banyo yaptırın ve hergün tara tüylerini atan tüyleri alıyo azalıyo ozaman bizimkisi çok döküyordu iğne vurduktan 1 ayda defa.sonra kesıldı 3 ay oldu tık yok hala bu ay tekrar goturucez aşıya bide zaten alıştınmı tüyü falan hiç gözüne batmıyor çünkü ona göre seçim yapıyorsn artık.mesela benim ve eşimin hiç siyah koyu lacivert kıyafeti yok artık özellikle pantalon açık renk giydinmi belli olmuyor en azından
artık ortamızda yatıyor bizim kızımızçok alıştık ve brgün giderse nolur halimiz bilmem
dediğim gibi ben yanılıyo olabilirim ama dikkat etmek lazım....
ay burdayım canım sümeyyabcım buyur kardeşim....
geldim canımmmmmmmmm ama dün netim yoktu....giremedim.....
nasılsın?nasıl gidiyor yarışma??? hayat???
kız muhat hiç okumadım daha önce sorduğunu demekki o sayfaları atlamışım... neyse aspirinli test eline bi pet bardak al ne yapcanı seni biliyon... içine normal aspirini at eğer yukarı baloncuk köpük çıkarsa bebiş var.....
valla bitirmeye çalışıyoruz:)
ben bu ara zorlandım ama derslerim bitiyo daha rahat okurum sanırım:)
sen nasılsın. iyiymişsin bişi çıkmamış:9
geçen kays demişti nane yagı diye.
kesinlikle tavsiye ediyorum:)
ayay canım şüphe homonlarım azdı herhalde:) bi arkadaşın bayan olup olmadığı hakkında şüpheye düştümde arkadaşları ikaz ettim... hep devrik kısa ve soru cümleleri yazıyordu verdiği cevaplar ise tek kelimelik.... dediğim gibi ben saçmalıyoda olabilirim[/QUOT
tek şüphelenen sen değilsin canım ama sanırım şüphelendiğimiz gibi değil acemi olabilir belki pc kullanma konusunda
ayay canım şüphe homonlarım azdı herhalde:) bi arkadaşın bayan olup olmadığı hakkında şüpheye düştümde arkadaşları ikaz ettim... hep devrik kısa ve soru cümleleri yazıyordu verdiği cevaplar ise tek kelimelik.... dediğim gibi ben saçmalıyoda olabilirim
ayay canım şüphe homonlarım azdı herhalde:) bi arkadaşın bayan olup olmadığı hakkında şüpheye düştümde arkadaşları ikaz ettim... hep devrik kısa ve soru cümleleri yazıyordu verdiği cevaplar ise tek kelimelik.... dediğim gibi ben saçmalıyoda olabilirim[/QUOT
tek şüphelenen sen değilsin canım ama sanırım şüphelendiğimiz gibi değil acemi olabilir belki pc kullanma konusunda
sanırım sadece bi şüphe kızlarverdiği başka topiklerdeki cevaplar birbirini tutuyo hep hak geçirdik sanırsam
aminnnnnn canım,Herkese güzel bir hafta sonu olsun.:)
muhat nane yağımı aldın.. süper bişey o yaa rahatlatıyo insanı ağrıyı hafifletiyo...
evet bitanemmbak attım resmini benim kızım Eki Görüntüle 652123
aman kuş demeyin bana bak yerler o kuşuda allah göstermesin
sanırım sadece bi şüphe kızlarverdiği başka topiklerdeki cevaplar birbirini tutuyo hep hak geçirdik sanırsam
ayyyy kızlar kimki bu yaaaa merak ettim şimdi ama.....:84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?