Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayalot'cuğum kediciğin mi var? Bende üç tane var birde muhabbet kuşu.

Son düzenleme:
canım şu asprinli test vardı ya nasıl yapılıyo.
kaçtır soruyorum kız:)
nie cevap vermiyon,
sırrı sende mi saklı:9

kız muhat hiç okumadım daha önce sorduğunu demekki o sayfaları atlamışım... neyse aspirinli test eline bi pet bardak al ne yapcanı seni biliyon... içine normal aspirini at eğer yukarı baloncuk köpük çıkarsa bebiş var.....

geldim canımmmmmmmmm ama dün netim yoktu....giremedim.....

nasılsın?nasıl gidiyor yarışma??? hayat???

valla bitirmeye çalışıyoruz:)
ben bu ara zorlandım ama derslerim bitiyo daha rahat okurum sanırım:)
sen nasılsın. iyiymişsin bişi çıkmamış:9
geçen kays demişti nane yagı diye.
kesinlikle tavsiye ediyorum:)

ay
ay canım şüphe homonlarım azdı herhalde:) bi arkadaşın bayan olup olmadığı hakkında şüpheye düştümde arkadaşları ikaz ettim... hep devrik kısa ve soru cümleleri yazıyordu verdiği cevaplar ise tek kelimelik.... dediğim gibi ben saçmalıyoda olabilirim

:))))) Ayyy şaka gibi yaaa :))) kız bizde aspirin yok amaaa peki gebelik olmasa hiç mi balon olmuyor

Allah kolaylık versin canım.....sağolasın iyiymişim....
çok şükür....evet kays demişti almakta fayda var..aktara gidince alıcam.....
yapmadım henüz....başağrım eskisi gibi değil çok şükür.
derslerim bitiyo derken..öğrencilerin kaçıncı sınıff????

muhat nane yağımı aldın.. süper bişey o yaa rahatlatıyo insanı ağrıyı hafifletiyo...

anladım canım...herhalde bir erkek yoktur aramızda değil mi????

ne işi olabilirki bizimle?? kimki bu süphelendiğin???*

kızlar eşim geldiii ben çıkıyoruuuuummmm hepiniz aeo.. daha sonra gelmeye çalışırım inş. sürpriz sen sayıları biliyorsun demi benim okuduğum yasin lerle mi tamam oldu liste yoksa onlar gelecek haftaya mı kaldı... seyyan söylersnz SİZLERİ SEVİYORUM....

Herkese güzel bir hafta sonu olsun.:)
aminnnnnn canım,
se neler yapıyosun?
çok ilğilenemiyorum bu ara msj kaçırırsam kusura bakmayın
muhat nane yağımı aldın.. süper bişey o yaa rahatlatıyo insanı ağrıyı hafifletiyo...

yok canım bak anlatayım.
söylemesi ayıptır agda silmek için yag almıştım:)sprey şeklindeydi nane keki yagı karımımıymış bi kaç daha vardı unuttum:)
eşimin başı çok agrıdıgı bi akşam masaj yaptım:) hemen geçti, sonra hep onla masaj yaptım:)
deneyim bu deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…