Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım ya benimde olmaz köyde olduğum için
böyle arada sırada
işler benim elimin ağırlığından bitmiyor
ama
bisürü şey yaptım
kadayıf sardııııııııııım
nohut yaptım
kuru bamya yaptım
fırın sütlaç yaptımmmmmmmmmmmm
köfte yoğirdim
yumurtalarıda haşladım

şimdi sıra ev süpürmede ve çamaşır katlamada:8:

ah be canımmmm kahvaltıya gelcekler
kalk hazırlan anca :8:

Ohh maşaallah canım,ayrıca kolay gelsin şimdiden :3: :3:

sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim:34::34::34::34:

Canım Rabbim denk getirsin,kolaylık versin maddi-manevi yardımcınız olsun...Sen anne bizlerde teyze mi olcaz şimdi Allahın izniyle,elhamdülillah kabul oluyo dualarımız :16:

Geldiiimmm seviyorum kız sizi :69:
iyi ettin geldin.bizde seni seviyoruz kız:16:
yok daha gitmedim doktora adetim yaklaştı zaten.bu sefer ağrısı filan var :) ayrıca soğan kürü kullanıyorum işte oda pazartesi bitecek. inşALLAH bu son adetim olur :)
iyi hadi inşaallah soğan kürü işe yaramıştır ki çok duydum soğan küründen sonra hamile kalan.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.
arada bi talimat vermeyi untma kızım meraktayız yani :53:

Selaaamm güzellikler :69:
a.s. güzellikkkk

[
evet canımm inşallag güzel bir gün olur diye ümid ediyorum

kıııııııııız cızlak çırptığımı demeyi unutmuşum:27:

inşallah bir gün bir yerlerde tanışmak nasip olurda sizde gelirsiniz kahvaltılara neyim:34::34:

hopppp hemen gel canım beklerimmm:10::10::10:

bak süpürgemi yolladım çık kapının önüne alsın getirsin senii

cızlakta var cızlakkkkk:1::1:
cızlakta ne kız.....inşallahh tanışmak nasip olur ....bende beklerim herkesiiii:34:

hayırlı akşamlarrr:3::3:
hayırlı akşamlarrrrrr...

iyi ettin geldin.bizde seni seviyoruz kız:16:

iyi hadi inşaallah soğan kürü işe yaramıştır ki çok duydum soğan küründen sonra hamile kalan.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.
arada bi talimat vermeyi untma kızım meraktayız yani :53:

:D tamam haber vericem tabi. o anı sabırsızlıkla bekliyorum şu adetimden sonra ovulasyon günümde bişeyler var aklımda :69:

haydaaaaa.Allahım yardımcın olsun ya canım.bunuda atlatırsın hayırlısıyla.bak 6 tane yeğenimiz olmuş.
sağol canım Allah razı olsun inanın ne diyeceğimi bilemiyorum 300 -500 tutar diye düşünüyordum ama kullandığım iğneler hormon iğneleri olduğu için miyom 2 cm daha büyümüş malesef artık büyük bir ameliyat sınıfına giriyor ve ben daha önce doğum yapmadığım için rahme zarar gelmesin diye göbekten kamerayla girilerek yapılacakmış ameliyat çok zordayım Rabbim bir yol göstersin inşallah kredi kartımında limiti doldu 5 milyar ona borç yaptım tam sevindim derken depresyona girdim sonucu hayırlı olsun inşallah
:)
teyze olduk:)
evet canım şükürler olsun bir adım attık inşallah hem teyze hem anne olacaksınız bir iyleşeyim topikte açıcam inşallah herkese umut olurum
a.s. canım sen iyisin ya bizler dahada iyi oluyoruz inan buna....yumoşlarında sayısı çok iyiii...inşallah ikizin olur kız...
hayırlısıylan bunuda atlatıcan ama parası ne kadar çook muş yawww..allah yardımcınız olsun....ayyy yakında teyzeyiz ne güzel....
Allah razı olsun canım her daim iyi olun inşalllah şükürler olsun döllenmede olmuş çok mutluyum ama şu miyom işi hevesimi kursağımda bıraktı hayırlısıyla bunuda atlatırım inşallah inşallah canım teyzede annede olacaksınız Allah'ın izniyle
Canım Rabbim denk getirsin,kolaylık versin maddi-manevi yardımcınız olsun...Sen anne bizlerde teyze mi olcaz şimdi Allahın izniyle,elhamdülillah kabul oluyo dualarımız :16:
çok sağol canım Allah razı olsun inşallah canım Rabbim bir kapı açar bugünlerde geçer Allah'ın izniyle inşallah canım Rabbim nasip eder :49::49::49::49::49:inşallah isteyen herkes evladına kavuşur biran evvel.evet canım dualarınız kabul oluyor durmak yok yola devam biraz düzeleyim dualrda destek olucam sizlere inşallah

çok sağol canım Allah razı olsun inşallah canım Rabbim bir kapı açar bugünlerde geçer Allah'ın izniyle inşallah canım Rabbim nasip eder :49::49::49::49::49:inşallah isteyen herkes evladına kavuşur biran evvel.evet canım dualarınız kabul oluyor durmak yok yola devam biraz düzeleyim dualrda destek olucam sizlere inşallah

İnşaallah canım.Rabbim emeklerinizi bu bekleyişinizin karşılığınız versin,dualarımdasın.Maddi açıdan da yardımcınız olsun Allahım,gerçekten çok zor ya,inan bende zaman zaman düşünüyorum bebeğim olmazsa,tüp bebek istersek nasıl olur ki diye.Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin :16:

sen yine bugünde eksik kalmışın :1:ben dün akşam saat 9 civarlarından beri yoktum:9:

Ay ozaman çook kolay gelsin sana :52:

...........

Turkuazcımm merhaba canım,seni gördüğüme çok sevindim :38:

sağol canım Allah razı olsun inanın ne diyeceğimi bilemiyorum 300 -500 tutar diye düşünüyordum ama kullandığım iğneler hormon iğneleri olduğu için miyom 2 cm daha büyümüş malesef artık büyük bir ameliyat sınıfına giriyor ve ben daha önce doğum yapmadığım için rahme zarar gelmesin diye göbekten kamerayla girilerek yapılacakmış ameliyat çok zordayım Rabbim bir yol göstersin inşallah kredi kartımında limiti doldu 5 milyar ona borç yaptım tam sevindim derken depresyona girdim sonucu hayırlı olsun inşallah

evet canım şükürler olsun bir adım attık inşallah hem teyze hem anne olacaksınız bir iyleşeyim topikte açıcam inşallah herkese umut olurum

Allah razı olsun canım her daim iyi olun inşalllah şükürler olsun döllenmede olmuş çok mutluyum ama şu miyom işi hevesimi kursağımda bıraktı hayırlısıyla bunuda atlatırım inşallah inşallah canım teyzede annede olacaksınız Allah'ın izniyle

canım biliyosun bende kasım ayında bir kist ameliyatı oldum.göbekten laparoskopi.aynen 5 milyardı.kaç cm.myomun merak ettim.çünkü bazılarını doğum esnasında( sezeyanla )alıyolar.iyice araştırdınızmı.sakın haaaaaaa depresyon yok.Allah açıyor bir kapı merak etme.herşey güzel olacak canım benim.duamızdasın.keşki elimizden daha fazlası gelse.

balah canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah başın sağolsun..annecininde mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin..

eslemliva dünkü yaşadıklarına çok üzüldüm canım allah büyüktür boşver rabbıme havale et .sen elınden gelen büyüklüğü göstermişin haketmediği takdirde:16:inşallah seninde meleğin gelcek vakti zamanı geldiğindee:16::16:

bide ben ilk geldiğim sıralar candan abla vardı eskisi kadar sık giremiyor topiğe çalışıyormu kendileri:26:iyidir inşallah:16:

nurusima hayırlısı olsun meleklerinde yolda çok sevindimmm:16::16:

canım biliyosun bende kasım ayında bir kist ameliyatı oldum.göbekten laparoskopi.aynen 5 milyardı.kaç cm.myomun merak ettim.çünkü bazılarını doğum esnasında( sezeyanla )alıyolar.iyice araştırdınızmı.sakın haaaaaaa depresyon yok.Allah açıyor bir kapı merak etme.herşey güzel olacak canım benim.duamızdasın.keşki elimizden daha fazlası gelse.
sanada çok geçmiş olsun canım.benim miyom 8 cm olmuş yaklaşık 2cm büyümüş tüpbebek tedavisiyle hormon iğneleri büyütmüş aslında rahim duvarının dışında ama rahimden daha büyükmüş iyileşme sürecide 2 aymış inşallah herşey yolunda gider bebişlerimin gelmesi için sabırsızlanıyorum.Allah razı olsun zaten sizin dualarınzla gördüm bugünleri inşallah yine dualarınızla bu sıkıntınında üstesinden geliriz amin

sanada çok geçmiş olsun canım.benim miyom 8 cm olmuş yaklaşık 2cm büyümüş tüpbebek tedavisiyle hormon iğneleri büyütmüş aslında rahim duvarının dışında ama rahimden daha büyükmüş iyileşme sürecide 2 aymış inşallah herşey yolunda gider bebişlerimin gelmesi için sabırsızlanıyorum.Allah razı olsun zaten sizin dualarınzla gördüm bugünleri inşallah yine dualarınızla bu sıkıntınında üstesinden geliriz amin

canım büyükmüş myomun.inşaallah en kısa zamanda atlatırsın da kavuşursun bebişlerine.onlarda eminim sabırsızlanıyodur annelerine kavuşmak için.kız senin hakkında hep çoğul konuşuyoruz.ikiz mi olacak ne.:emir_bebek::emir_bebek:

canım büyükmüş myomun.inşaallah en kısa zamanda atlatırsın da kavuşursun bebişlerine.onlarda eminim sabırsızlanıyodur annelerine kavuşmak için.kız senin hakkında hep çoğul konuşuyoruz.ikiz mi olacak ne.:emir_bebek::emir_bebek:
evet canım ya büyükmüş :18::18::18::18::18:amin canım Allah razı olsun onlar beni 8 senedir beklettiler bende onlara ceza verdim diyorum eşime ne gaddarsın diyor:1::1::1::1:inşallah canım ikiz olursa daha iyi olur bir kerede halletmiş olurum bebiş işini nede olsa kv benim üstümde oturuyor belki biraz yardımcı olur:1::1::1:torun sahibi olmak kolay değil:49::49::49:

Back
X