Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kızlarrrrrr
iyyiz canım sen nasılsın??
ne var ne yok?
iyi canım sen nasılsın...nasılsınız kızlarrrrrr
biraz kötüydüm ama çok şükür şimdi turp gibiyim:)
sende ne var ne yok muhatımmm
Hamdolsun canım,hoşgeldin![]()
İnşaallah canım.Rabbim emeklerinizi bu bekleyişinizin karşılığınız versin,dualarımdasın.Maddi açıdan da yardımcınız olsun Allahım,gerçekten çok zor ya,inan bende zaman zaman düşünüyorum bebeğim olmazsa,tüp bebek istersek nasıl olur ki diye.Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Ay ozaman çook kolay gelsin sana
...........
Turkuazcımm merhaba canım,seni gördüğüme çok sevindim![]()
ooooşşşşbuldum canım benimmm:)))
nasılsızzzzz???
ne olsun canım ya,
bi elimde kalem bi elim de soru bankası, masa da lsptop
yuvarlanıp gidiyorum![]()
Hamdolsun canım.
Bomba gibiyim,gezdik stres attık![]()
![]()
iyi canım sen nasılsın...
bende bugün sosyete pazarına gittim gezdim güya ama bisürü bebiş gördüm daha çok moralim bozuldu![]()
inşallah rabbim gönlünün istediğini verir canımm
ayyy muhat bak şimdi gözümde ne canlandı sen 9 aylık olmuşun karnın kocaaman devlet babda seni atamış sen o koca karınla takmışın kocişide koluna gidion atandığın memlekete.
atandığın yerde bursaymışşşş
ayyy süper olur :)
Bende gördüm bugün hem bebek hem çocuk,alışveriş esnasında markette bi kız çocuğu vardı hatta uzun saçlı havalı bişeOnu görünce eşime dedim,şuraya dön takip et kızı,bi yanağını sıktırıyım şunun
Çok güldük eşimle kıza,öyle havalı ki
Burukluk hissetmedim ama içimde hiç,üzülme sende canım
![]()
öylede kafamı nereye çevirsem bebk arabası.birde bi erkek bebek gördüm ona içim gitti resmen.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda
öylede kafamı nereye çevirsem bebk arabası.birde bi erkek bebek gördüm ona içim gitti resmen.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda
merhaba aramıza hoşgeldin.bu hafta ki listemiz yayınlandı.haftaya yeni listeye ekleriz.ancak topiği ve dua listesini takip etmen gerekiyor.bazen giriyolar ve adını yazdırıp birdaha gelmeyen arkadaşlarımız oluyor.bu topiğimizin ufak bir ricası.bu hafta müsaitsen yasin okuyabilirsin.bu arada bizim topiğimizde eşi azospermi olan bir arkadaşımız uğraşıları sonrasında isteklerine kavuştu ve eşinde sperm çıktı.şimdi arkadaşımız tedavide.Allah duaları geri çevirmeyendir.sadece zamanı vardır.seninde herşey gönlünce olsun canım.