Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşaallah canım.Rabbim emeklerinizi bu bekleyişinizin karşılığınız versin,dualarımdasın.Maddi açıdan da yardımcınız olsun Allahım,gerçekten çok zor ya,inan bende zaman zaman düşünüyorum bebeğim olmazsa,tüp bebek istersek nasıl olur ki diye.Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin :16:

Ay ozaman çook kolay gelsin sana :52:

...........

Turkuazcımm merhaba canım,seni gördüğüme çok sevindim :38:

Saol cnm bende sizleri gördüğüme çok sevindim

ne olsun canım ya,
bi elimde kalem bi elim de soru bankası, masa da lsptop
yuvarlanıp gidiyorum:D

inşallah rabbim gönlünün istediğini verir canımm
ayyy muhat bak şimdi gözümde ne canlandı sen 9 aylık olmuşun karnın kocaaman devlet babda seni atamış sen o koca karınla takmışın kocişide koluna gidion atandığın memlekete.
atandığın yerde bursaymışşşş
ayyy süper olur :)

bende bugün sosyete pazarına gittim gezdim güya ama bisürü bebiş gördüm daha çok moralim bozuldu:(

Bende gördüm bugün hem bebek hem çocuk,alışveriş esnasında markette bi kız çocuğu vardı hatta uzun saçlı havalı bişe :1: Onu görünce eşime dedim,şuraya dön takip et kızı,bi yanağını sıktırıyım şunun :52: Çok güldük eşimle kıza,öyle havalı ki :27: Burukluk hissetmedim ama içimde hiç,üzülme sende canım :16:

inşallah rabbim gönlünün istediğini verir canımm
ayyy muhat bak şimdi gözümde ne canlandı sen 9 aylık olmuşun karnın kocaaman devlet babda seni atamış sen o koca karınla takmışın kocişide koluna gidion atandığın memlekete.
atandığın yerde bursaymışşşş
ayyy süper olur :)

sonu biraz sıkıntılı ama olsun:)
bursaya atanayım önce sonra ordan kk ya tayinimi çıkartırım :D

Bende gördüm bugün hem bebek hem çocuk,alışveriş esnasında markette bi kız çocuğu vardı hatta uzun saçlı havalı bişe :1: Onu görünce eşime dedim,şuraya dön takip et kızı,bi yanağını sıktırıyım şunun :52: Çok güldük eşimle kıza,öyle havalı ki :27: Burukluk hissetmedim ama içimde hiç,üzülme sende canım :16:

öylede kafamı nereye çevirsem bebk arabası.birde bi erkek bebek gördüm ona içim gitti resmen.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda

nurusima81 canımm çok çok geçmiş olsun rabbim gönlüne göre versin fetih suresi okutuyordun yaa nasıl oluyor o duaaa yani kaç tane okunuyor bi kişi hepsini okusa olur mu filan anlatırsan sevinirim ben de yapmaya çalışıyorum da tam bilmiyorum bi kaç gün önce de yazmıştım sanırım görmedin sanırım bi sen biliyosun muck :54::54:

Son düzenleme:
öylede kafamı nereye çevirsem bebk arabası.birde bi erkek bebek gördüm ona içim gitti resmen.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda

o bişi mi ben kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ettim bide 10 dk bebek arabsı muhabbeti ettik:D
1.500 tl ye almış tv de 3.000 demişlerdi.
ankaradan almış:D

bu arada ALEV99 canım hoigeldin aramıza,

merhaba aramıza hoşgeldin.bu hafta ki listemiz yayınlandı.haftaya yeni listeye ekleriz.ancak topiği ve dua listesini takip etmen gerekiyor.bazen giriyolar ve adını yazdırıp birdaha gelmeyen arkadaşlarımız oluyor.bu topiğimizin ufak bir ricası.bu hafta müsaitsen yasin okuyabilirsin.bu arada bizim topiğimizde eşi azospermi olan bir arkadaşımız uğraşıları sonrasında isteklerine kavuştu ve eşinde sperm çıktı.şimdi arkadaşımız tedavide.Allah duaları geri çevirmeyendir.sadece zamanı vardır.seninde herşey gönlünce olsun canım.

teşekkür derim cevap yazdığınız için , düzenli takip edeceğim inşallah , bu hafata tabii okurum kaç tane okuyayım sizsayı elirtin yeter ,evet nursima arkadaşımızdan haberim var inşallah rabbim bizim yüzümüzüde güldürür.

nasılsnız
bakıyorum da herkes burda sohbet koyu sanırım ..
bende kocısten ızın aldım 5 dklık:1::1::1:
dedım kesın kızlar sohbet edıyordur dıye .. ben sohbetınıze katılamam ama çıkarım bırazdan:14::14::14::14:

Back
X