Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

-----------------

Event canim cok Haklisin.. Ben ayetel kursi listesine hic girmedim.. Bu yuzden arzu eden arkadaslar Benim icin ayetel kursiyi okumayabilir. Kul hakkina girmek istemem neticede. Dua gonulluluk isidir. Gonulsuz yapilirsa hicbir anlami kalmaz zaten! Ancak Yasin listesine ilk haftadan beri katiliyorum. Yasini okumak isterseniz de Allah razi olsun derim.
Yandew yanlis anlamissin galiba. Senin yazdiklarin okuyacaklarin listesi. Okunacak kisilerin (ki sayfaya katilim sirasidir bu!) listesi ayse arkadasimizin not defterinde ve listenin bas kismi sayfa 89 da var. eger dikkat edersen Ben de bazi listelerde sondan 3. , bazilarinda bastan 5. Yim. Yani sen yanlis list eye bak ip kizmissin. Ayrica listenin basinda ayse arkadasimiz var, herseyi ayarlamasina ragmen henuz onun icin okunmadi. Yanlis anlamadan dolayi ozellikle de ayse arkadasimiza haksizlik etmissin sanki.
Bir de dedigim Gibi dua gonulluluk isidir. Icine sinmeyen bir seyler varsa bence o hafta listeye katilma istersen. Neticede buradaki herkes belli bir derdi olan, derdine derman icin icten dua ya ihtiyaci olan insanlar.
Umarim icini biraz olsun rahatlatabilmisimdir...

canım öncelikle kimsenin hakkı geçsin asla istemem.bir liste yapılır ve okuyup bitiren aynı o listeye önünü çizerek okudum diye işaretler ve okudum diye yazar.anlaki bende haklıyım bi bakıyorum önümde 15 kişi var sonra 19 oluyor ve sonra yine artıyor.yani ben azalıyor diye beklerken artıyor.dogru dua gönül işidir istemiyorsanız eyer ve bunları dile getirdiyim için rahatsız ettiysem özür dilerim.

Son düzenleme:

Canim biz seni anliyoruz da sen bizi anlamadigin icin hala alinganlik gosteriyorsun!!! Lutfen 89. Sayfa ya bak. Esas listenin basi odur. ancak bu listeye dahil olmayi isteyip de duaya katilmayan arkadaslar ayse arkadasimiz tarafindan bu listen cikarildi ve sira bize geldi. Tabi bazen durumu acil olan arkadaslar icin okudugumuz da oldu. Sonra o listenin sonuna sonradan katilan arkadaslar in isimleri de eklendi. O liste ayse arkadasimiz da var.
Fakat senin ornek verdigin listeler ayse ya da orlic arkadasimiza Yasin okuyacagini bildiren mesaj sahiplerinin isimlerinin rasgele yazilmasiyla olusturulan listeler. Dolayisiyla bir listede 1. Sira da olan bir arkadas diger listede 10. Sira da olabilir. O liste okunma sira sini bildiren liste degil, o hafta okumaya gonullu olan arkadaslarin listesi. Tekrar soyluyorum esas liste(nin bas kismi) 89. Sayfada
Ve yine hala bizi anlamayip sira olayini dile getirdigin icin rahatsiz oldugumuzu ima ediyorsun! AMA esas rahatsizligim senin gonulsuz bir sekilde dua etmen. Iste bunu anlamiyorsun.
Umarim daha aciklayici yazabilmisimdir de seni rahatsiz Eden sorularin cevaplarini verebilmisimdir.

Allah kabul ederse okudum canim

öncelikle verdiyim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim benim amacım kimseyi kırmak üzmek asla deyil.ne olur beni yalnış anlamayın ben sadece ayse035 arkadaşımızın bana ilk gün söylediyi söze istinaden sordum sordum,ki arkadaşım sen ilk gün bana önünde 20 kişi var sonra sıra sana gelicek şimdi dikkat ettimde 4 arkadaşa okudugum halde 25 kişi olmuş önümde bunu sordum siz ve ya bir başkası kim olsa benim yerimde sorardı çünki karşımdaki insanın söylediyine inanırım.ama önemli deyil ben hepiniz için severek cani gönülden okuyorum.tek şahidim allah'tır tabiki şimdi böyle dile getirdiyim için gönülsüz okuyorum sanıyorsun,ama asla öyle bir şey yok severek okuyorum. elbet bir gün sıra banada gelicek inşallah.

--------------------------

evet canım gönülsüz okuduğunu zannettim ve üzüldüm. yanlış anladığım için ben de özür dilerim. ama dediğim gibi sen o listeye bakarak rahatsız olma çünkü o okuma listesi değil. inan hakkın yenmiyor eğer birinin hakkı yendiyse bil ki o da aysedir. çünkü listenin ilk sırasında o olmasına rağmen ona henüz okunmadı. mesela bana ekim ortası- sonu gibi sıra geliyordu ama okumaya katılmayan arkadaşlar listeden çıkarıldığı için sıra bana erkenden geldi. senin önünde kaç kişi olduğunu sadece ayse biliyor. onun elinde var liste çünkü. ama 20-25 kişi dediyse bile ( ki ayse öyle dediyse ben inanıyorum doğrudur) bu sıra sana da daha çabuk gelecektir emin ol. hıı senin hakkın yenirse elbette bunu sormak en doğal hakkın ama ben sadece sana yanlış anladığını, bu yanlış anlamadan dolayı gönülsüz okumaman gerektiğini anlatmaya çalıştım.
elbette bir gün sana da sıra gelecek ve o listede ben de olacağım....

Canım hepiniz hakkınızı helal edin ben okudum yasini şerifleri ama haber vermeyi unuttum şuan çok çok üzüldüm çünkü hepinizin hakkına girdim
ne olur herkes hakkını helal etsinn

arkadaşlar merhaba
bu hafta yasin okunacak kişilerin isimleri nedir?bulamadım sayfalarda kusura bakmayın.bana özelden mesaj da atabilirsiniz.

ayşecim mrb, ben listede ismimi göremdim unuttunmu yoksa liste doldumu canım, 3 tane okurum canım

cnm 100 tane ayetel kürsü ve 4 yasin okudum Allah kabul etsın...

cnm ben duamı okudum Allah kabul etsin

arkadaşlar merhaba
bu hafta yasin okunacak kişilerin isimleri nedir?bulamadım sayfalarda kusura bakmayın.bana özelden mesaj da atabilirsiniz.

AYSE035 kullanıcısından alıntı

Rerlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==4 tane okuyacak
redhairredgırl==4 tane okuyacak
aruna==4 tane okuyacak
bahar27==4 tane okuyacak
antikdeniz==5ane okuyacak
topeguk==5ane okuyack
yeteer==5tane okuyacak
tandora==2 tane okuyacak
sardunya==4 tane okuyacak
sebilem==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
orlic==1 tane okuyacak
burcu81==4 tane okuyacak
ynzo6==4 tane okuyacak
ozay37barış==4 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4 tane okuyacak
yandev==4 tane okuyacak
melek04==4 tane okuyacak
gampare==4 tane okuyacak
umutluu===13 tane okuyacak
gamyoncu==4 tane okuyacak
esmacvs==4 tane okuyacak
kabakçiçeği==4 tane okuyacak
ayse035===6 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okuyacak
taylandilek==2 tane okuyacak
kızlar bu hafta 3 arkadaşa okuyalım dedim...antideniz topeguk ve yeteeer arkadaşımıza okuyacagz..kafama göre dağıtım hakkınızı helal edin..

mrb arkadaşlarr artık yoruldugumu hissediyorum ben ya acilen morele ihtiyacım var sanırım(bu ay genee her ay oldugu gibi umutluydumm benn ama olmadı kısmett biliyorum olacak olursa rabbimin ol dediğinde olacak bunuda çok iyi biliyorumm ama dayanamıyorumm çok üzülüyorummmmmmm ben yaaa adetime 2 gün varr dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama negatifff koskoca bir negatiff yüreğimdeki fırtanayı nasıllll durduracam eşime nasıl morel olacam ben yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…