Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm durumunu bilmiyorum ama ümidini asla yitirme elbet gelecek sana bebişin sabret dua et gör bak sonunda neler olur hem yıllarca beklyeyn biri
olarak hala umudum varrrrrrrr

cnm durumunu bilmiyorum ama ümidini asla yitirme elbet gelecek sana bebişin sabret dua et gör bak sonunda neler olur hem yıllarca beklyeyn biri
olarak hala umudum varrrrrrrr

canım her ay aynı şeyi yaşamak beni her ay biraz daha yıpratıyorr her ayyy biraz daha biraz daha (((bu yetmezmiş gibi etrafımdaki insanların gözüme gözümeee sokmaları(herkesin bekleyişii nasıl başedecem ben yaa ..bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu hala tıkk yokkk

cnm haklısın sen hamilelik yaşamışsın ya ben 6 senedir bi kere bile değil hamilelilk eşimde 1 tane bile sperm çıkmadı ölü sperm görsem sevinçten ağlıcam
herkesin acısı kendine zordur ama kendini yıpratma olur bak demekki sizde oluyo olacaktır gönlünü ferah tutmaya bak cnm

RABBİM YETERKİ OL DESİNNN canım vakti zamanı gelince inşallah hepimiz anne olacazz...sen nerde yaşıyosun canım ankarada kaan hocayı duydunmu hiç ..bu gercekden zor bir imtihanmışş allah düşmanıma bile vermesinn..benimde evliliğimde 2 yıl bitti canım.. bir sene oldu öğreneli eşimin sorununu ilk aylar hep beklemekle geçtii

amin cnm evet ben kaan hocada da tedavi olduk baktık bi sonuç alamadık bıraktık
ben ist yaşıyorum sen nerde yaşıyosun eşinin sorunu ne yani sperm azlığı mı var :26:

Kolay değil yaşadıklarımız herkezin ayrı bir sıkıntısı var işte.Bendede pko eşimdede varikosel çıktı.Birde Tsh hormonum yükseliyor oda gebe kalmaya engelmiş kilo vermeyi zorlaştırırmış.Allah beterinden korusun ama çok zor şeyler.Allah hepimize nasip etsin anne olmayı.İnşallh sende tekrardan anne olup bebeğine kavuşursun

Allah nasip etmişse oluyor neleri var bizden daha kötüleri oluyor çocukları oluyor.Herşey kısmet nasip.Nasibinde varsa oluyor.Allah hepimzie nasip etsin inşallah.

tatlım sen yazının yerlerini karıştırdın galiba
ben hiççç hamile olmadım allh söyletti herhalde inş cnm sende bend ehepimizzzz o annelik tadına varırızzzzz

tatlım sen yazının yerlerini karıştırdın galiba
ben hiççç hamile olmadım allh söyletti herhalde inş cnm sende bend ehepimizzzz o annelik tadına varırızzzzz

Pardon canım yaAntik denizmiş bebeğini kaybeden kusura bakmaİnşallah nasip olur Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.Allah söyletti inşallh en kısa sürede müjdeli haberi alırsın

--------------------------

aysecim kızlar bu hafta gelemedım yazamadım kus bakmayın
pek iyi hisstmıyodum kendımı psik.olarak
aysecım yasınımı ve ayetel kürsümü okuyacagım ben aksam inşallah bıtecek hastalıgım
yeniden yanınızdayım yenı katılan arkadaşlar hoşgelmış
öpuyorum hepinizi

amin cnm evet ben kaan hocada da tedavi olduk baktık bi sonuç alamadık bıraktık
ben ist yaşıyorum sen nerde yaşıyosun eşinin sorunu ne yani sperm azlığı mı var :26:

aynen kuzum yaa sperm azlığı sebep fsh düşüklüğü tedavideyiz şimdi bakalım hayırlısı olsun yaa ben de antepdeyim cnm

Pardon canım yaAntik denizmiş bebeğini kaybeden kusura bakmaİnşallah nasip olur Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.Allah söyletti inşallh en kısa sürede müjdeli haberi alırsın

aminnn canımmm allah herkese versin inşallahhhhh

kızlarr dün dayanamayıp test yapmıştım hamile olmadıgımı biliyordum ama umut işte yinede bekledimmmmmalesef bu ayda gittii hayırlısı artık adet oldummm gene yaa hayırlısı çok şükürrrr allaha.ayşemmm canımm ben yasinin 2 sini okudum ayetel kürsüler bitti 300 tane okumuştum yasin de 2 okudum .ama geri kalan 3 görümceme okutacam canım adet olmadan okuyayım demiştim ama olmadı yaa neyse sen 5 yasini ve 300 ayetel kürsüyü ekle cnm

aynen kuzum yaa sperm azlığı sebep fsh düşüklüğü tedavideyiz şimdi bakalım hayırlısı olsun yaa ben de antepdeyim cnm

gene sperm varmış güzel rabbim çoğalta inş kız sen antepte oturuyosun demek bende aslen antepliyim
sen oralımısın yoksa orda mı yaşıyorsun

kızlar yarın doktora gıdıcem aynı zamanda kan testının sonucu cıkıcak.hem umutluyum hem degılım rabbım hayırlısını nasıp etsın.:18:

nasılsınız ..pazargünü anneme gittim ve dün akşam döndüm .. topiğe giremedim..özledim sizleri nasılsınız neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…