mrb arkadaşlarr artık yoruldugumu hissediyorum ben ya acilen morele ihtiyacım var sanırım(bu ay genee her ay oldugu gibi umutluydumm benn ama olmadı kısmett biliyorum olacak olursa rabbimin ol dediğinde olacak bunuda çok iyi biliyorumm ama dayanamıyorumm çok üzülüyorummmmmmm ben yaaa adetime 2 gün varr dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama negatifff koskoca bir negatiff yüreğimdeki fırtanayı nasıllll durduracam eşime nasıl morel olacam ben yaa.
cnm durumunu bilmiyorum ama ümidini asla yitirme elbet gelecek sana bebişin sabret dua et gör bak sonunda neler olur hem yıllarca beklyeyn biri
olarak hala umudum varrrrrrrr
canım her ay aynı şeyi yaşamak beni her ay biraz daha yıpratıyorr her ayyy biraz daha biraz daha(((bu yetmezmiş gibi etrafımdaki insanların gözüme gözümeee sokmaları (herkesin bekleyişii nasıl başedecem ben yaa ..bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu hala tıkk yokkk
cnm haklısın sen hamilelik yaşamışsın ya ben 6 senedir bi kere bile değil hamilelilk eşimde 1 tane bile sperm çıkmadı ölü sperm görsem sevinçten ağlıcam
herkesin acısı kendine zordur ama kendini yıpratma olur bak demekki sizde oluyo olacaktır gönlünü ferah tutmaya bak cnm
RABBİM YETERKİ OL DESİNNN canım vakti zamanı gelince inşallah hepimiz anne olacazz...sen nerde yaşıyosun canım ankarada kaan hocayı duydunmu hiç ..bu gercekden zor bir imtihanmışş allah düşmanıma bile vermesinn..benimde evliliğimde 2 yıl bitti canım.. bir sene oldu öğreneli eşimin sorununu ilk aylar hep beklemekle geçtii
Kolay değil yaşadıklarımız herkezin ayrı bir sıkıntısı var işte.Bendede pko eşimdede varikosel çıktı.Birde Tsh hormonum yükseliyor oda gebe kalmaya engelmiş kilo vermeyi zorlaştırırmış.Allah beterinden korusun ama çok zor şeyler.Allah hepimize nasip etsin anne olmayı.İnşallh sende tekrardan anne olup bebeğine kavuşursuncnm haklısın sen hamilelik yaşamışsın ya ben 6 senedir bi kere bile değil hamilelilk eşimde 1 tane bile sperm çıkmadı ölü sperm görsem sevinçten ağlıcam
herkesin acısı kendine zordur ama kendini yıpratma olur bak demekki sizde oluyo olacaktır gönlünü ferah tutmaya bak cnm
RABBİM YETERKİ OL DESİNNN canım vakti zamanı gelince inşallah hepimiz anne olacazz...sen nerde yaşıyosun canım ankarada kaan hocayı duydunmu hiç ..bu gercekden zor bir imtihanmışş allah düşmanıma bile vermesinn..benimde evliliğimde 2 yıl bitti canım.. bir sene oldu öğreneli eşimin sorununu ilk aylar hep beklemekle geçtii
Kolay değil yaşadıklarımız herkezin ayrı bir sıkıntısı var işte.Bendede pko eşimdede varikosel çıktı.Birde Tsh hormonum yükseliyor oda gebe kalmaya engelmiş kilo vermeyi zorlaştırırmış.Allah beterinden korusun ama çok zor şeyler.Allah hepimize nasip etsin anne olmayı.İnşallh sende tekrardan anne olup bebeğine kavuşursun
Allah nasip etmişse oluyor neleri var bizden daha kötüleri oluyor çocukları oluyor.Herşey kısmet nasip.Nasibinde varsa oluyor.Allah hepimzie nasip etsin inşallah.
tatlım sen yazının yerlerini karıştırdın galiba
ben hiççç hamile olmadım allh söyletti herhalde inş cnm sende bend ehepimizzzz o annelik tadına varırızzzzz
--------------------------AYSE035 kullanıcısından alıntı
Rerlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==4 tane okuyacak
redhairredgırl==4 tane okuyacak
aruna==4 tane okuyacak
bahar27==4 tane okuyacak
antikdeniz==5ane okuyacak
topeguk==5ane okuyack
yeteer==5tane okuyacak
tandora==2 tane okuyacak
sardunya==4 tane okuyacak
sebilem==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
orlic==1 tane okuyacak
burcu81==4 tane okuyacak
ynzo6==4 tane okuyacak
ozay37barış==4 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4 tane okuyacak
yandev==4 tane ---------------------------------------OKUDU
melek04==4 tane okuyacak
gampare==4 tane okuyacak
umutluu===13 tane okuyacak
gamyoncu==4 tane okuyacak
esmacvs==4 tane okuyacak
kabakçiçeği==4 tane okuyacak
ayse035===6 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okuyacak
taylandilek==2 tane okuyacak
kızlar bu hafta 3 arkadaşa okuyalım dedim...antideniz topeguk ve yeteeer arkadaşımıza okuyacagz..kafama göre dağıtım hakkınızı helal edin..
amin cnm evet ben kaan hocada da tedavi olduk baktık bi sonuç alamadık bıraktık
ben ist yaşıyorum sen nerde yaşıyosun eşinin sorunu ne yani sperm azlığı mı var :26:
Pardon canım yaAntik denizmiş bebeğini kaybeden kusura bakma İnşallah nasip olur Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.Allah söyletti inşallh en kısa sürede müjdeli haberi alırsın
aynen kuzum yaa sperm azlığı sebep fsh düşüklüğü tedavideyiz şimdi bakalım hayırlısı olsun yaa ben de antepdeyim cnm
gene sperm varmış güzel rabbim çoğalta inş kız sen antepte oturuyosun demek bende aslen antepliyim
sen oralımısın yoksa orda mı yaşıyorsun[/QUb
ben antepli değilim canım burda yaşıyoruzz iş sebebiyle..:)) ama seviyorummm burayıdaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?