Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kıbrıs kööyünde misin kız:D
yok anacım kıbrısköyü değil ama bilirim orayı da biz konya yolundayız şehirn dışı taaa..... kız sürpriz bi bugün keçi... ye gidiyoruz hani orda bi migros varya orda yakasında kırmızı karanfil olan birini görürüsen koş sarıl işte o benim :46::46:

yok anacım kıbrısköyü değil ama bilirim orayı da biz konya yolundayız şehirn dışı taaa..... kız sürpriz bi bugün keçi... ye gidiyoruz hani orda bi migros varya orda yakasında kırmızı karanfil olan birini görürüsen koş sarıl işte o benim :46::46:
hımmm özelde yazarsan merakımız gidecek canımmm...hadii yaaa şelalenin orasıı....

Son düzenleme:
şmdi ben çıkıyorum gezmeye gitcez haaaaaaa unuttum ben size demeyi yaaa yarında hastaneye gidecez bugün o yüzden çıkıyoruz.... dua edin de yumurtalarım çift sarılı çıksın:)))))))))))))))) herşey yolunda olsun inşaallah

Canım,boşvere boşvere evi bi görsen savaş alanına döndü,bilmeyenler 4-5 çocuğu var derler kesin :1: :1:
yok ama olcak deriz kız :D
ömürsün vallahi :D
şmdi ben çıkıyorum gezmeye gitcez haaaaaaa unuttum ben size demeyi yaaa yarında hastaneye gidecez bugün o yüzden çıkıyoruz.... dua edin de yumurtalarım çift sarılı çıksın:)))))))))))))))) herşey yolunda olsun inşaallah
devekuşu yumurtası gibidir inşaallah :D

tamam okudum yazdım:1:.....kız yazıp yazıp kaçıyon bizede gelirdiniz yaa......bi iletişim kuramadık
inşallah yumoşların büyümüş ve kaliteli olmuşlardırr...

Ben böyle çikolataları yerim yerim yeriiimm :52: :52: :52:

485047_10151533914815350_1969696353_n.jpg

Bende çıkıyorum,gitmeden şunu paylaşayım moral olsun hepimize :69:

601210_10151529772595350_645597594_n.jpg

Gideyimde ev işlerini halledeyim,görüşmek üzere,Allaha emanetsiniz :16: :16:

dünür nerdesin bakalım.
böyle yakalım işte :D
yakalandııııııııııııım.nabayımbe ya bi bakayım dedidim.eşim tutturdu dışarı çılkalım diye bende dur bi bakim azcık dedim.dünür bak kaysla sürpriz görüşecekmiş.bi sen kaldın ya.bizde senle görüşekmi acep.neyse ben çıkmalıyım.tepemde hadi hadi diyo ya.(kociş)ama akşam burda olucam.sende burda ol lütfen.lütfen.lütfen.

yakalandııııııııııııım.nabayımbe ya bi bakayım dedidim.eşim tutturdu dışarı çılkalım diye bende dur bi bakim azcık dedim.dünür bak kaysla sürpriz görüşecekmiş.bi sen kaldın ya.bizde senle görüşekmi acep.neyse ben çıkmalıyım.tepemde hadi hadi diyo ya.(kociş)ama akşam burda olucam.sende burda ol lütfen.lütfen.lütfen.

olmaz mıyım :D
hadi iyi eglenceler
darısı başıma:D

hadi sende ders çalış biraz.aklım burda kalıyo yaaa.

Ohh maşaallah canım,ayrıca kolay gelsin şimdiden :3: :3:

Canım Rabbim denk getirsin,kolaylık versin maddi-manevi yardımcınız olsun...Sen anne bizlerde teyze mi olcaz şimdi Allahın izniyle,elhamdülillah kabul oluyo dualarımız :16:

cızlakta ne kız.....inşallahh tanışmak nasip olur ....bende beklerim herkesiiii:34:

hayırlı akşamlarrrrrr...

ayyyyyy alemsin:)
ben burda denemelere yazıldum
gk gy - eğitim 50 tane 150 tl:)
unutmamak için sınav şart

ay annaaaaaaaaaaaammm çokkk yoruldumm
yok be asla yapamazmısım kalabalık evde:37::37::37:

muhat ben köydeyim canım haftanın bi günü izin var sadece evdeki soru bankasını bitireyim yeter internetten indirirm denemeyi

süprüzcüm cızlak galiba( krep) yani öyle diyolar herhalde:44::44:

Back