- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aleyküm selam canım hoşbulduk tatlım ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ağrım azaldı azda olsa.şimdi ameliyat stresi sardı beni onuda atlatırım Allah'ın izniyle sonra bebişlerimin gelmesi için gün sayarım inşallahsa. kızlar vck hoşgeldin durumlar nasıl? sürprizim ankaraya bi saat köyümz meşhur bi ormanı var... eşinide getir anacım tanışırlar bizimkiyle aike dostu oluruz sonrasındada inş... gelecen zaman ayrıntılı bilgi vereyim sana canım özelden:)))))
aynen canım dediğin gibi nerelerden geçtim ne yollar katettim R abbim bana mucizeler yaşattıa.s. canım iyi şükürr lütfen canını sıkma ne badireler atlattın allah yardımcın olucaktır...fetihi bende okumak istiyordum iyi olduu...ama şu fatiha ya başladım 72.000 olanıı bu aralarrda hiç okumadım...artık ikiisni bir yürütürüm...çok yol katetmem lazım çokkkk..aminnn....allah hepimzin dualarını kabul eylesin...

canım oku fetih suresini Allah'a şükür ben çok faydasını gördüm okumak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim yeterki isteyin her zaman sizler için elimden geleni yaparım