Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Evet onu hep yapıyor niye duygularını bu kadar saklamaya çalışıyor ki

ne olur benim kadar belli etse

dün birazda eltim üzdü beni

4.ye hamile

çocukluğumu balatcamda bağlatcam

başka laf yok
istemiyodukda oldu :43:

:1::1: Benimde eşim hiç atanmamı istemiyor :37:

Bazen bişeye takılıyorum yanlışını söylüyo gıcık:37:

Inşallah kalbine göre verir rabbilaleminn canuımn

aminnn canım.
sen atan 2200 maaş al gel görüyüm o çalıştırmayanları :D
zaten kolay senin atanman gayret et canım ya.

Evet onu hep yapıyor niye duygularını bu kadar saklamaya çalışıyor ki

ne olur benim kadar belli etse

dün birazda eltim üzdü beni

4.ye hamile

çocukluğumu balatcamda bağlatcam

başka laf yok
istemiyodukda oldu :43:

onu baglatacagına dilini bağlatsa ya

neyse canlar ALAH cc emanet olun
ben unutayım eltiyi :)

çıkıyorum

artık benim beye çay demleyim gelir namazdan şimdi:17:

selametle kalın:16::16::16::16:

selam kızlar nasılsınız bakalım.reyyancım inşaallah istediğin atama gerçekleşir.ayrıca eltini kafana takma.böyleler hep var etrafımızda.sana kocasının ceketinden bile hamile kaldığını söyleyen oldumu?ya da hamile olduğunu söyleyecekken seni ve eşini görünce gülceği çıktığını söyleyen oldumu?Rabbim herşeye kadir.muhatçım dilerim sende istediğin yere atanırsın.bu arada bursaya atanmak için kaç alman gerekiyor merak ettim.bu günü iyi değerlendir çünkü yarın dualarıma tam gaz devam edicem.şimdi biraz baaşım iyi ama midem bulanıyor.migren mideye vurur ya.hadi bakem ben çıktım.biraz daha kendime gelem,sonra da buraya gelem.tabi burda szi bulabilirsem.gitmeyin ha.yada gidin ama gelin sonra tamammıııııııııııııııııııııııııı.

evet canımm azmetmem lazım zamanında bilerek tercih yapmadım

yapmış olsaydım şimdiye 3.yılı geride bırakmış olcaktım:26:

hiç fena olmaz aslında :)

bide bu konuları artık konuşmak istemiyorum dedikce

dün bahçeye götürdüm öyle gezmeye

ebe gümeci diye bi ot var eda bunları iç iyi olur bak iç diyor

bunu yaklaşık 100. Söyleyişi:47:

çıkıyorum

unut zaten unut belki bebişin vardır üzülmesin o da.
o ottan mı yemiş Allah aşkına yaw:D
kötülüğüne demiyodur illaki ama üsteleyincede kırılıyoruz:D
anlayın be arkadaş, biz de istiyoruz bulantı duymayı, bizde istiyoruz, poklu bez değiştirmeyi, bizde gece uykumuzdan bebek sesiyle uyanmayı.
aaaaaa bi bismillah çekel,iim :D
selam kızlar nasılsınız bakalım.reyyancım inşaallah istediğin atama gerçekleşir.ayrıca eltini kafana takma.böyleler hep var etrafımızda.sana kocasının ceketinden bile hamile kaldığını söyleyen oldumu?ya da hamile olduğunu söyleyecekken seni ve eşini görünce gülceği çıktığını söyleyen oldumu?Rabbim herşeye kadir.muhatçım dilerim sende istediğin yere atanırsın.bu arada bursaya atanmak için kaç alman gerekiyor merak ettim.bu günü iyi değerlendir çünkü yarın dualarıma tam gaz devam edicem.şimdi biraz baaşım iyi ama midem bulanıyor.migren mideye vurur ya.hadi bakem ben çıktım.biraz daha kendime gelem,sonra da buraya gelem.tabi burda szi bulabilirsem.gitmeyin ha.yada gidin ama gelin sonra tamammıııııııııııııııııııııııııı.
canım geçmiş olsun bursa için de 90 lazım canım:D
hadi sen de dinlen ben ders çalışayım ozaman .boşa gitmesin zamanımız.
haydi hanımlar ders çalışalım:D

arkadaşlar iki ay önce falan katılmıştım buraya.dua için.6 haftalık hamile çıktım çok mutlu olduk eşimle.bugün doktora gittik kese göründü ama bebeği göremedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi nete baktım boş gebelik diye birşey varmış bide.ne zormuş bu işler bi taraftan midem bulanıyor bi taraftan ağlıyorum dua eder misiniz bebeğim hafta ya görünsün Allah içimi ferahlatsın lütfen...

olur canımmm senin tarihin bugün ıslahatlara başlaacaktım güya

nasıl bitireceksemm oyyy

benimde çoruma atanmam için en 70 almam lazım:31:

dimiiiii

bazen çok yorgun hiddediyorum kendimi
mesela şu an
demin bebek örgüleine bakıyodum
eşime bi gün bizde giydirecekmiyiz bunları acaba dedm
hiç sanmıyorum dedi
çok üzüldümmm:43:
canını sıkma hayatım...olucak allahın izniylee...sen sınavlarına odaklan belki herşey çorap söküğü gibi gelir..allah gönlündekini tez zamanda versin..

çıkıyorum

bencede unutmasak kendimize zarar yapıyoruz....onların hayrı olmuyorr...maalesef...gelecekk hayır allahtan gelsinn...allahım kimseyi milletin eline diline düşürmesin....nelerle karşılaşıyoruz canımm...insanların diğer yüzlerinii görüyoruz.....allah dualarımızı kabul etsin..görürşüüz..

a.s. canım ya alıntı yapmayıp unutmuşum ya hemşerim ...çookkkk geçmiş olsun...migren yaşıyanlarrıı bilirim allah şifa versin...zor yanii...allah herşeye kadir...isteyipte ilk ay hamile kalanlarıı hep duydum ...birde akıl vermiyorlar mı içten içe...allah hepimize sabır versin ....

Beni de listeye ekler misiniz,bende okumak istiyorum insallah.
slm hoşgeldin ...seyyan arkadaşımız listeyle ilgileniyor ...sürekli takip etmek ve özel duurmlar dışında aksatmaman gerekiyor...okuyuncada okumayıncada bilgilendirmelisin...isim yazdırıp ortalardan kaybolmakta yok...listede eksikler olup dualar tamamlanmayıp aksıyor...böylelikle sizlere sıra geç geelir..ne kadar seri okadarr hakkımızda daha hayırlı olur inşallahh...
bu hafta 5 yasin ....100 ayet(listemizin başında hangi ayet olduğu yazılı),,707 ya varis okuyoruz...istersen bu hafta başlayabilirisn seyyan senii görüp listeye ekleyecektir...her liste cumadan cumaya kadar ...zaman zaman aksayabiliyor...arada topiğe uğraman yeterlii....:34:

biraz kendinden bahset..

arkadaşlar iki ay önce falan katılmıştım buraya.dua için.6 haftalık hamile çıktım çok mutlu olduk eşimle.bugün doktora gittik kese göründü ama bebeği göremedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi nete baktım boş gebelik diye birşey varmış bide.ne zormuş bu işler bi taraftan midem bulanıyor bi taraftan ağlıyorum dua eder misiniz bebeğim hafta ya görünsün Allah içimi ferahlatsın lütfen...
slm ben 3 aydır burdayım seni hatırlayamadım...belki arkadaşlar anımsarr..uzun süre dualara katıldın mı ki .hayırlı olsun gebeliğin inşallahh ...iyi haberlerini alıcaksınız..alllah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..

Kızlaaar :-) ben gelldiiiiimm nasılsınız
kız senle ben kaldık hoşgeldin...iyi ne olsun yemek falan derkenn ..netin başına yeni geçtim...:9:

Hosgeldin canim insALLAH bebegin seninledir canim stres yapma kendine

slm ben 3 aydır burdayım seni hatırlayamadım...belki arkadaşlar anımsarr..uzun süre dualara katıldın mı ki .hayırlı olsun gebeliğin inşallahh ...iyi haberlerini alıcaksınız..alllah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..

kız senle ben kaldık hoşgeldin...iyi ne olsun yemek falan derkenn ..netin başına yeni geçtim...:9:

Hosbulduk canim.ayni bende oyle oldum :-)

selam şekerler:16::16::16:
Haklısın nurusima yazılanları okumak çok zor oluyor öyle güzel ve samimi ki muhabbetler sıralanmış gitmiş. sen nasılsın tahlil sonucunuzun olumlu olduğunu duydum rabbim tez vakitte meleğine kavuştursun seni inşallah...
evet canım ya kendimizi bir kaptırıyoruz ki sorma ben ilk kk ye üye olduğum zaman sabah namazına kadar arkadaşlarla sohbet ediyordum Allah'tan artık sınırımı çizdim eşim çok şikayetçiydi bu durumdan ama şimdi iyiki bulmuşsun kk nü bu sayede daha çok bilgilendin ve bebişimizin olmasına vesile oldun diyor.şükürler olsun ameliyat sonucu güzel haberler aldık darısı hamişliğe ve bebeğimi kucağıma almama olsun inşallah

canım arkadaşlarım ben dualarımı okudum Rabbim hepimizin gönlümüzün hayırlı muradını versin bebişlerimizi biran evvel kucağımıza alalım inşallah

selam şekerler:16::16::16:

evet canım ya kendimizi bir kaptırıyoruz ki sorma ben ilk kk ye üye olduğum zaman sabah namazına kadar arkadaşlarla sohbet ediyordum Allah'tan artık sınırımı çizdim eşim çok şikayetçiydi bu durumdan ama şimdi iyiki bulmuşsun kk nü bu sayede daha çok bilgilendin ve bebişimizin olmasına vesile oldun diyor.şükürler olsun ameliyat sonucu güzel haberler aldık darısı hamişliğe ve bebeğimi kucağıma almama olsun inşallah
a.s. biz iyi sen nasılsın.. ohh keyiflerin yerinde olmasına sevindim...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmıcaktır...

canını sıkma hayatım...olucak allahın izniylee...sen sınavlarına odaklan belki herşey çorap söküğü gibi gelir..allah gönlündekini tez zamanda versin..

bencede unutmasak kendimize zarar yapıyoruz....onların hayrı olmuyorr...maalesef...gelecekk hayır allahtan gelsinn...allahım kimseyi milletin eline diline düşürmesin....nelerle karşılaşıyoruz canımm...insanların diğer yüzlerinii görüyoruz.....allah dualarımızı kabul etsin..görürşüüz..

..
aminnn canımmm
inanıyoum dularımıza zaten
kkya girdim gireli çoğu arkadaş hamile kaldı 2.yi bile doğurdu
onlar gelemiyor tabi artık pek
facede grubumuz var orda resimlerini paylaşıyorlar
hala destek oluyorlar

şu bir yandan ıslahatları dinliyorum bi yandanda yazıyorum
inşallah tez zamanda burdada hamişler anişler çoğalcakkkkkk

canımmm inşallah görürsün bebişini dualarımız senleeee
unut zaten unut belki bebişin vardır üzülmesin o da.
o ottan mı yemiş Allah aşkına yaw:D
kötülüğüne demiyodur illaki ama üsteleyincede kırılıyoruz:D
anlayın be arkadaş, biz de istiyoruz bulantı duymayı, bizde istiyoruz, poklu bez değiştirmeyi, bizde gece uykumuzdan bebek sesiyle uyanmayı.
aaaaaa bi bismillah çekel,iim :D

canım geçmiş olsun bursa için de 90 lazım canım:D
hadi sen de dinlen ben ders çalışayım ozaman .boşa gitmesin zamanımız.
haydi hanımlar ders çalışalım:D
vira bismillahhhhh
kız sanada hep 90 lazım :)

eveeeeeeetttt

gerçek bulantı yaşamak istiyoruz

zaten ben her ay yaşıyorumm bulantıları

Back
X