Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tatlım yanlış anşlamışssın çocuk uğraşan benim o değil.yani benim onca uğraştığımı bildiği halde nasıl böyle bir söylemde bulunur diye çok üzüldüydüm.ama sonra anladım ki herkes feraset sahibi değildir.gülmesinin gelmesi de katı kalpliliğindendir.ne acı aslında .sonra işte aramızdaki fark bu dedim ve sustum.

allah korusun canım.asla öyle bişi diyemem.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.ama dilerim bir gün anlar hatasını.içim o kadar acıdıydıki...........

amin canım benim ağlar dan kastım evladıyla terbiye olsun manasında değil ki zaten anneliği hissetmiş biri olarak bunu düşmanıma bile dilemem ama böyle insanlara sinir oluyorum.ama rabbim elbet öyle hissettirenide imtihan eder can yaktığı şeyle

Kızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız :27: :27:
oşş geldin canım :D
iyiyiz canım herkes içindeki kurtları döküyo :D
haaa tamam..bende diyorum bunu yasayan kader arkadasina nasil boyle soyler....aslinda bi insan bi insana soylemez ama dedigin gibi..herkeste boyle bi dusunce kapasitesi olsaydi,canimiz yanmasaydi o zaman mutlulugun ne demek oldugunu bilmezdik...bos ver onlar anlamaz hep konusurlar haep akil verirler,bugunde esimin halasini gorduk almanyada yasiyo gezmeye gelmis buraya.esim kediden bahsetti ne yapacan kediyii tuyu dokulur kokar sonrada..aaaahh ahhh bitane bebeyin olsa sende ugrasmazsin boyle kediyle felan dedi..bende dedim kedi benim evimde ama ben sevdigim icin bebeyim olsa bile birakmam onu dedim..iyi demismiyim

demen olur mu:D

canım arkadaşlarım ben dualarımı okudum Rabbim hepimizin gönlümüzün hayırlı muradını versin bebişlerimizi biran evvel kucağımıza alalım inşallah
Rabbim gönlünden geçen tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah...
biliyormusun sen benim ve doktorun eşinin hiç çocuğu olmaz dediği bir arkadaşımın umudusun .
ağlıyor bende senden mücadelenden bahsediyorum ona...
Rabbim senin ve tüm arkadaşlarımızın yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...

haaa tamam..bende diyorum bunu yasayan kader arkadasina nasil boyle soyler....aslinda bi insan bi insana soylemez ama dedigin gibi..herkeste boyle bi dusunce kapasitesi olsaydi,canimiz yanmasaydi o zaman mutlulugun ne demek oldugunu bilmezdik...bos ver onlar anlamaz hep konusurlar haep akil verirler,bugunde esimin halasini gorduk almanyada yasiyo gezmeye gelmis buraya.esim kediden bahsetti ne yapacan kediyii tuyu dokulur kokar sonrada..aaaahh ahhh bitane bebeyin olsa sende ugrasmazsin boyle kediyle felan dedi..bende dedim kedi benim evimde ama ben sevdigim icin bebeyim olsa bile birakmam onu dedim..iyi demismiyim

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kız hoşgeldin.ne var ne yok.bugün çok zarardayım.daha bir tesbih bile çekmedim(çekemedim),hatim okumadım(okuyamadım)...bu akşam hepiciğinizin erkenden uykusu gelir inşaallah.bende sizi geçerim heh heh heeeeee:47:

utanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......
huhhhhh hhuuuuuuuuuuuuuu :D :O ☺☺☺☺☺
selamunaleykum muhatcım nasılsın...ne var ne yok....

saol canım iyiyim sen nasılsın :D
az uğruyon artık :D

huhhhhh hhuuuuuuuuuuuuuu :D :O ☺☺☺☺☺

saol canım iyiyim sen nasılsın :D
az uğruyon artık :D
hamd olsun iyiyim. kayınbabam cuma günü çıktı hastaneden ... gelen giden eksik olmuyor.
dünde cenaze vardı, kayınbabamın halası vefat etti.. baya yoğunuz anlıycan bu akşam spora zor gittim..
baya uzamış sayfalar . takip edemedim fazla...

turkuazcım nasılsın.seni böyle aramızda daha sık görmek çok güzel.

kız hoşgeldin.ne var ne yok.bugün çok zarardayım.daha bir tesbih bile çekmedim(çekemedim),hatim okumadım(okuyamadım)...bu akşam hepiciğinizin erkenden uykusu gelir inşaallah.bende sizi geçerim heh heh heeeeee:47:
sen öyle san şekerim az sonra neyi bitirdiğimi yazcam şoooook olcan :O

sonsuza dek evet evet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:16::16::16::16::16::16:
ayagına basssss ayagına basssssssss :D
hamd olsun iyiyim. kayınbabam cuma günü çıktı hastaneden ... gelen giden eksik olmuyor.
dünde cenaze vardı, kayınbabamın halası vefat etti.. baya yoğunuz anlıycan bu akşam spora zor gittim..
baya uzamış sayfalar . takip edemedim fazla...

canım bu sayfaları okumaktan daha iyi spor mu olur :D
Allah geleni gideni eksik etmesin canım.
sen nasılsın bebeiş için var mı plan :D

canım bizim bu yazdıklarımızı dışardan biri okusa hamile haberi aldığımızda üzülüyoruz zannedip bizi bencil ilan ederler.ama bu çok zor ve garip bir şey.insana her duyguyu aynı anda yaşamayı öğretiyor.sen sorunlu değilsin.sorun senin,benim,nekadarzorun,muhatın vs.vs.hepimizin etrafındaki insanlarda.bizleri anlamak zor.zor olduğu için biz burada buluştuk zaten.Rabbim buluşturdu.benim gibi hissedenlerde varmış dedim ben ilk buraya girdiğimde.ve bu süreçte yaşadıklarımın ne kadar doğal şeyler olduğunu anladım.başkasına her ne kadar garip gelsede.sen sorunlu değilsin o yüzden sorunlu onlar:3::3:ama az öncede yazdım herkes feraset sahibi olamaz.bizede hep ferasetsizler denk gelmiş ne edem:52:
:16::16::16::16::16:

elbette çok seviniyoruz RABBİMİN hikmetini görüne kolayda olsa zor da olsa hepsi mucüze sonuçtaa

ama o burukluk illaki oluyor
ama birazcıkta ince düşünebilseler keşke:31:
Kızlar naber,geçmişi okumadan direk atladım,kimler var kimler yok nasılsınız :27: :27:
:16::16::16::16:
kız çorum da pek sapa :D ama çorum var seçeneklerim arasında:D
:1:
anammmm yeni bişi öğrendim :) bilmiyodum ki ben:)

böyle beddua mı olur yawww :D
Allah sizi bildiği gibi yapsın :D
inşallahhh bizi en kısada hamileler kervanına katar
seni de tabiii :)
ama gülceği çıkanların kaytan bıyığı çıksın be kuzu:1:

hem çorum sapada bursa diilmi yanii:19:
utanma giiiii...simdi birdaha soruyorum beni seviyormusun......benimle......bu topikte bebelerimizi sebelerimizi butup yasli ebeler olana kadar arkadas olurmusun......

:1:ALLAH iyiliğini versinnn

evlenme teklifi gibi :1:

merhaba canım...çok şükür iyi haftalar bizi bekliyor artık....güzel haberler almayada başladık...artık bir nehir bebeğimiz var...amin canımmm..hepimize rabbim yaşattsın inşallah sende sağlıkla kucağına alıcaksın...inşallahh iyi haberler verirsin sen akşam bizee...görüşrüüz..allah yardım etsin..

Hamdolsun canım,Rabbim böyle hayırlı haberleri ard arda almamızı nasip etsin :49: :49:
oyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh

tek başınızamı okuyosunz destek alıyomusunuz

ne deyip kalbinize yüreğinize kuvvet
ALLAH yar yardımcınız olsun

Destek alıyoz,bize katılsanaa canım sende,geç kalmış sayılmazsın,istersen sadece bi tesbih hatimi bile yapsan olur,ismin Beytullaha gitmiş olur,İsminle dua olur Orada sanada inşaallah :16:

aYYYYYYYYYY KEŞEKE BENDE ŞİMDİ ÖĞRENSEM DE YARIN DOĞURSAMM :49: :1:

Keşkeee :52: :52:

Evet onu hep yapıyor niye duygularını bu kadar saklamaya çalışıyor ki

ne olur benim kadar belli etse

dün birazda eltim üzdü beni

4.ye hamile

çocukluğumu balatcamda bağlatcam

başka laf yok
istemiyodukda oldu :43:

Üzülme dengesiz çok,bende annemlere gidecemya,oraya onları geçirmek için birsürü eş dost akraba gelecek,inanır mısın bana yine sorarlarsa şunu derim,bu bana bunu derse bende ona şöyle cevap veririm diye kafamda kurup duruyom,paronoyak olcaz kendimize ediyoz valla,umrunda değil kimsenin :20:

Kızlaaar :-) ben gelldiiiiimm nasılsınız

Hoşgeldin canım,hamdolsun iyiyim sen :21:

arkadaşlar iki ay önce falan katılmıştım buraya.dua için.6 haftalık hamile çıktım çok mutlu olduk eşimle.bugün doktora gittik kese göründü ama bebeği göremedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi nete baktım boş gebelik diye birşey varmış bide.ne zormuş bu işler bi taraftan midem bulanıyor bi taraftan ağlıyorum dua eder misiniz bebeğim hafta ya görünsün Allah içimi ferahlatsın lütfen...

İnşaallah keseyi görürsün,meleğin seninledir,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına aldığın günleride göstersin,bizi haberdar et canım durumundan merak ederiz :nazar:

GÜLCEĞİ ÇIKMAK NE :26:

canımm çokk geçmiş olsun ne menem bi ağrıdır bilirim
ALLAH cc şifa versin inşallahh

hem muhat çoruma gelcek napsun BURSA DA :1:

SEMİYO O BURSAYI :27::27:

Kütahya dururken Çoruma niye gelsin ayol :23: :23:

o gülenlerin inşallah 2 günde bi bıyığı çıkarda epilasyona vakit bulamazzzzz:27::27::27::27:

Böyle beddua mı olur oyhh :1: :1: :1:

hosgeldin balim gulum dadliiim..iyi etmisin atla aslanim benim

Hoşbuldum balım çiçeğim böceğim gülüm goncam :23: :23: Atlarım uçarım her türlüsü var bizde :10: :1: Nasılsınız :32:

oşş geldin canım :D
iyiyiz canım herkes içindeki kurtları döküyo :D
demen olur mu:D

Hoşbuldum canımcım :21: Kız ben çok kurtluyumdur,dökmeye başlarsam yandınız :27: :27:

Ayy ne kadan üzüldüm Seyyanım bi bilsen :23:

Sen öyle saan,bu gece bende uyumamkiii,kociş nöbetçi,sabaha kadar o tesbih senin bu dua benim,uçuşa geçicem nihahaa :52: :52:

turkuazcım nasılsın.seni böyle aramızda daha sık görmek çok güzel.

Merhaba cnm
Çok şükür cnm iyi diyeyim iyi olayım inş :34:
Yorgunum çok. Hiç dînlenemiyorum kaç haftadır sürekli koşturmaca
Bu haftayı da hayırlı şekilde atlatırsam iyi olucam inş.
Evet akşamları bakıyorum sizlere vakit bukdukça. İyi geceler hepinize ben uyuyayım
Yarın yoğun bir gün beni bekler
Kendinizie iyi bakın hayırlı akşamlar Allah a emanet olsun süper enerjik kadınlar :8::3:

canım bu sayfaları okumaktan daha iyi spor mu olur :D
Allah geleni gideni eksik etmesin canım.
sen nasılsın bebeiş için var mı plan :D
aynen öyle okuyunca spor oluyo...
bebiş için son adetimin son günü süt maydonoz buharı yaptım. tutarsa (inşallah tutar) burda herkese tavsiye edeceğim ...
ama eşimin bişeyler yapması lazım.. Rabbim izin ederse eşimde bu konuda yumuşarsa başka doktora gitmek istiyorum.. yada en azından keçiboynuzu kürü yapmamız lazım...

Destek alıyoz,bize katılsanaa canım sende,geç kalmış sayılmazsın,istersen sadece bi tesbih hatimi bile yapsan olur,ismin Beytullaha gitmiş olur,İsminle dua olur Orada sanada inşaallah :16:

Keşkeee :52: :52:
Üzülme dengesiz çok,bende annemlere gidecemya,oraya onları geçirmek için birsürü eş dost akraba gelecek,inanır mısın bana yine sorarlarsa şunu derim,bu bana bunu derse bende ona şöyle cevap veririm diye kafamda kurup duruyom,paronoyak olcaz kendimize ediyoz valla,umrunda değil kimsenin :20:

Kütahya dururken Çoruma niye gelsin ayol :23: :23:

Böyle beddua mı olur oyhh :1: :1: :1:

inşalah canımm reglim bitince tam hızla başlayım bu gecede ya varislerimi çekeyim
ne zaman gidiyor annnenler ALLAH cc nasip ederse
paranoyoğa gelince ben çoktaaaaan oldummm:1:

heee kütahyaa nireeeeeeeeee çorum nireee

bu arada kütahyanın değil çorumun leblebisi daha güzelll :27::27::27:

aynen öyle okuyunca spor oluyo...
bebiş için son adetimin son günü süt maydonoz buharı yaptım. tutarsa (inşallah tutar) burda herkese tavsiye edeceğim ...
ama eşimin bişeyler yapması lazım.. Rabbim izin ederse eşimde bu konuda yumuşarsa başka doktora gitmek istiyorum.. yada en azından keçiboynuzu kürü yapmamız lazım...

canım hani panax var ya .
acaba ondan alıp yemegine mi katsan :D

Back
X