Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım çok değilşmiş verirsin yaw.
detoks nasıl yapılır onada bak.

kızlarrrrrrrrrrrrr sizler sürekli kekten yemekten bahsediyorsunuzzzzz..

sizler kaç kilosunuz yawwwwwwwwww......

yaş 30u geçince kilo zor veriliyor duyrulurrrrrrrrrrrrr.....

inşallah veririm muhatcımmmmmmmmmmmmmmm.benim booooool boool su içmem lazımmmmmm...

çay içince su içesim kalmıyorrrrrrr.....

Aynen yaa bi saatte bi sayfayiı açmıyor bilgisayar var ama internet yok kaynim internet olunca ders falan calismiyo diye internet baglamadilar bi türlü

haklılarr çalışmaz ama ev dışı da internet ihtiyaçlarını karşılayabilirler...imkan varr
:D
bak nurunisadan sonra sıra sende.
bütün kalbimle dua etcem.
ne geliyosa artık elimizden dilimizden.
sanırım bi kişiye yoğunlaşınca daha çabuk oluyo :D
evett yaa ne güzellll

aminnnn
inşaallah :D
bak biz 2 seney kalmaz başka bi topik açarız:D
2013-2014 anneleri buraya:D

inşallahhhh
Selamün aleyküm kızlar naber,napıyonuz :27:

Bugün komşuda toplandık,akşam geldim eve :3:

Gelirken benle küçük misafirde geldi,beraber pasta yedik,o çizgi film izledi bende Kuranı Kerim okudum,güzel vakit geçirdik yakışıklı prensimle :21: :21:

Onu gönderdikten sonra biraz daha hatimlerime devam ettim.Kociş geldi,bişeyler hazırladık,şimdi yicez,çayda demledim ohh miss :9:

Benim belim çatlıyo ya,çok ağrıyo kızlar :26:

Geçmişi birazdan okuyacam,karnımı doyurayım hele :10: Var mı güzel haberler,inşaallah vardır :6:

Görüşücüüüz fıstıklarım :54: :54: Ay bide kimse yoksa mayyak gibi yazdıysam bunları :53: :37: :37:
a.s. canım fazlamı yoruyosun kendini dikkat et.....afiyet olsun....

Kaayyss bizimde bu ayın sonunda kermesimiz,birsürü pasta tatlı yapıyom bende...Önceden yaptıklarımda hep sevabını değil bebek niyetine yapardım...Bu seferkinde aklımdan şunu geçiriyorum,sizin adınızı da geçiricem,sizin yerinize sadaka verilmiş olacak.Böylesi yerler en makbul yerler.Böylece ne olacak,yavrucaklarımıza kavuşcazzz :23: :23:
sağol canım...inşallahh bebişin şıp diye geliverir..

selammmmmmmm kızlar nasılsınızzz....geçmişe bakamadım ne var ne yokkkkkk....
a..s. iyii sen nasılsın...dizim yarım kaldııı...araya başkaları girdii....

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr mayıs ayında kermesimiz varrrrr hepinizi beklerizzzzzzzzzzz maddi manevi yardımlarınızı dualarınızı el emeği göznuru işlerinizi sizi eşinizi bebişinizi hepinizi bekleriiiizzzzzzzzz...... kermeslerimiz bi harika olur heleki dönerleri muhteşemdir o lezzeti hiçbir lokantada bulamazsınz:56::56::56::56:

Rabbim maddi-manevi kazançlar nasip etsin canım benim,bool boll bereketini görün inşaallah :16:

benimde canım havuçlu cevizli kek istedi.ayyy bakayım tarifini bulursam yapayım.bide çay yanına ohhhhhhhhhhh haydin gelin.siz gelene kadar anca pişer kek...

Takip ettiğim bir sitedir,bu tarifini denemedim ama kesinlikle bu siteyi tavsiye ederim Seyyancım

Havuçlu Kek Tarifi | Cahide Sultan

şimdi kızlar ben kermese nerden bağladım diye düşünürsenz burada vakit geçirdiğim için işlerimi yetiştiremiyorum kermese yetişecek bi dolu iş var elimde...... tembelim ben tembelim......

Sana bişe tavsiye edeyim mi,çeyizlerindekilerden ver,ben vere vere yakında çeyiz kalmıcak,annem kayınvalidem şok olcak sonra :27: :27:
valla mı kızzzzzzzzzzzz :D
ayyyyy çok sevindim.
hamişsindir hamişşşşşşşşşş

İnşaallah umutluyum :17:

anaaa bu ayın sonunda mı erken değilmi kız istanbula ankaraya izmre dağılmadı mı szinkiler:))) ayyy kermes gelsede bi koştursak o coşkuyu o koşturmayı çok seviyorum yaaaa kermesin sonunda evim üçüncü dünya savaşından çıkmış gibi oluyor ama olsun .....

Canım bilmiyomusun Kütahyalıların ne kadar çalışkan olduğunu :52: Senede bir bize yetmiyo,yapıyoz estikçe :1: :1:

Benimde mutfak kendinden geçiyo,hiç önemi yok,yeterki Rabbim yolunda hizmet ettirsin :69:

selammmmmmmm kızlar nasılsınızzz....geçmişe bakamadım ne var ne yokkkkkk....

Aleykümselam güzelim,hamdolsun iyiyiz sen :38:

Allah razı olsun canım :)
mahçup oldum ama :D

hoşgeldin canım:D
eslemin hamile olma ihtimalinden başka şuanlık bişi yok :D

Cümlemizden canım,Rabbim kabul etsin..Mahcup oluncak birşey yokki,dua kardeşiyiz biz :16: Herkesin bir kuruşta olsa oralarda paralarının geçmesi öyle güzel ki...Aslında Medinedeki talebelere sadaka göndermekti niyetim,ama sayılarını bilmiyorum.Ama şöyle bir ahdım var,annemler gidene kadar hamile olduğumu öğrenirsem altınım var onu bozdurup kurban kestircem :49: :49: Rabbim inşaallah nasip eder :16:

kızlar ben çıkıyorum hepinz aeo gidiyimde az çalışayım değilmi muhat:)))))

Ne çalışacağına bağlı :23: :23:

hoşbuldum kayscımmmmmm......bugün nöbet vardı yorucu oluyorrrrr..........

hoşbuldum muhatcımmmmmmmm......
eslemmmmmmmmmmmmmmm inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz....
test yaptın mı?????

Teste ihtiyaç duyacak birşey yokki,adetim yeni geçti ama ben güzel şeyler hissediyorum inşaallah olacak :49: :49:

canım iyiyim.bir yaramazlık çok şükür....

canım bu hafta tefriciyede niye sana okunmadı sıra sendeydi...
antikdeniz tedaviye mi başladı?????

Kızlar ya cevapları yazarken deprem oldu,çok korktum,Rabbim görünür görünmez küçük büyük tüm belalardan kazalardan afetlerden bizleri ve sevdiklerimizi korusun :31: :31: :31:

ayyyyyyy kızlar size bişey danışacağım ama kusuruma bkmayın olurmu?? hiç basura iyi gelen bitkise bişey biliyo usunz ben ameliyat olmak istemiyorummmm
internetten bak canım sanırım patlıcan sapı iyi geliyor...nasıl yapılır bilmem...mümkünse kabız olmamak....

canım iyiyim.bir yaramazlık çok şükür....

canım bu hafta tefriciyede niye sana okunmadı sıra sendeydi...
antikdeniz tedaviye mi başladı?????
regl olduğum için sıra değişti canım....bitince inşallahh..

Kızlar ya cevapları yazarken deprem oldu,çok korktum,Rabbim görünür görünmez küçük büyük tüm belalardan kazalardan afetlerden bizleri ve sevdiklerimizi korusun :31: :31: :31:
geçmiş olsun...rabbim korusun...aminnnnnnnn

regl olduğum için sıra değişti canım....bitince inşallahh..
süprizcim regl olunca da okunmuyor muydu tefriciyeeee.....ama içine sinmeyecekse tabi senin seçimin tatlım.......
bitince okuruz sanada inşallah..iyiki listeye bakmışım yoksa ben sana okuyacaktımmmm....

geçmiş olsun...rabbim korusun...aminnnnnnnn

Çok sağol Sönmezim,Kütahyadayım ben canım...Bugünde komşularla depremden de konuşmuştuk,Rabbim korusun cümlemizi :nazar:

aminnnnnnn bitanem...rabbim hepimizi afetlerden belalardan kötülüklerden korusun....

süprizcim regl olunca da okunmuyor muydu tefriciyeeee.....ama içine sinmeyecekse tabi senin seçimin tatlım.......
bitince okuruz sana da inşallah..iyiki listeye bakmışım yoksa ben sana okuyacaktımmmm....

kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun....
ders çalışmam lazım...
öpüyorum hepinizi.....:54::54::54::54::54::54:
rabbim belalardan hastalıklardan kötülüklerden
kötü düşüncelerden fitne fesatlıktan
korusunnnnnnnnnnnnnnnn.........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

A.s cnm iyiyim sen nasılsın

Bende iyi sayılırım canım.Bütün gün miden bulantısından yattım bu akşam maç var ya rahat rahat girip kızlarla sohbet ederim diyordum ama maç bitecek ben yeni kalktım sayılır :)

Son düzenleme:
seyyancım Ayşeden hatim için mesaj aldım....11.cüz benim rabbim kabul etsin inşallahhhhhh...

bu arada yarışma nasıl gidiyor....
evet canım bugün yazmış.sana 11.cüz geldi.yarışmamı eh işte yuvarlanıp gidiyoruz.muhatla ben sonunculuk yarışına girdik te.:1:
:) canım o kalmış aklım da demekki:D kaç kilo fazlan varki.

vanilya verene kadar yaptıgın kekten versene:D
son cümlende çok haklısın:D biz çıkmış oluruz sönmezcim sen geçmişi okuyup bitirene kadar.
kız anam vememmi?gelin dedim ya hepinize siz gelmediniz ben napayım.oh yaptım.fırınada attım.çayımda var.misssss.:56:
ayyyyyyy kızlar size bişey danışacağım ama kusuruma bkmayın olurmu?? hiç basura iyi gelen bitkise bişey biliyo usunz ben ameliyat olmak istemiyorummmm
çörekotu yağı iyi geliyor diye duydum.içme sakın haaaaa.:20:pamukla çok af buyur sürülecek.
canım kolay gelsin inşallah....bende ders çalışacam daha.......
muhatcım transferim yapıldığı dönemde 70kg kadar çıktım şimdi 67 kg.... daha vermek istiyorum spora devammmmm.......
canım senin boyun kaç.benim kilo 52.hayatımda ilk defa 52 oldum.40 kiloyla gelin olduydum ben.iskeletor gibi...:52:ama boyum çüçük.:1:

bitince okuruz sana da inşallah..iyiki listeye bakmışım yoksa ben sana okuyacaktımmmm....
kızlar ben her tesbihi abdestli çekerim.içime sinmiyor.ne okursam okuyayım.
Selamun Aleykum kızlar nasılsınız bakalım

aleyküm selam canım sen nasılsın.bi kek yapmaya gittim.herkeş kaçmış:43:

Back
X