Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr Günaydınnnnn
Yine geçmişi oku oku bitiremedim ohhh kekler yapılmış yenilmiş afiyet olsun :)) ben akşamları gelemiyorum ama aklım sizde kalıyo![]()
s.a ey cemaati müslimin.... nasılsınz bakem.... a.sena sen koruya gidiyormuşsun ya bana tedavi sürecini ve sgk ile anlaşmasının olup olmadığını aşağı yukarı ücretleri hakkıbda blgi verebilir misin çünki ben hastanemi değiştirmek istiyorum zekai tahir çok uzak bize oru olumuzun üstünde ankaraya gidrkken orada mehmet erdeme gitmeyi düşünüyorum ama....
gunaydin canim bende ayni dertten muzdaribim kizlar bulusuyorlar masallah aksamlari bide koyu muhabbet ohhh mis gibi Rabbim bozmasin insallah![]()
canim hosgeldin ve gecmis olsun![]()
evet cnm haklisin oda biraz zor oluyors.a. kizlar,
gününüz hayir dolsun.
geçmişi oku oku bitmiyor
sürekli pc başina oturmak gerek.
aaahhh aaahhh ihlamuru nerden bulsamda icsemki..yok burda turk dukkanlarini gezim dolastim yook anam yok...her zaman getiriyordum vatanimdan ama gecen sene gidememdim bu senede yok,artik gidenlere ismaliycam bide seviyorum ben ihlamuruçok geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç bal limon limon karışımından ye mikroplar ölsün bende de başladı grip ama hasta olmak istemiyorum tedavime çok az kaldı geçen ayda kulağımdaki rahatsızlık yüzünden başlayamadım hayırlısı tabi geç olsun güç olmasın
Allh kabul etsin cnm...sagol cnm insallah geciyor ama duymayanca nasil sikinti oluyor.toplumda fazla duyamiyorum tikali oldugundan..biri konusunca ne dedi ndedi diye surekli soruyorum..sormayinca durtuyolar sana diyo diye ay kendi halime guldum,sonra sukr ettim ne buyuk nimetlere sahibiz .. kulagim tikanmasaydi duymayan insanlar aklimda bile yoktu..simdi anladim ollari du ettimkızlar günaydın nasılsınız.nekadarzor çok geçmiş olsun bol zencefil karanfil tarçın kaynat iç.mikroplar ölsün canımcım
seyyan ben yasin ve tespih okudum..anacak enbiya süresi kaldı haberin olsun.ben biraz yavaş okuyorum kusura bakmayın...
meryem süresini de okuyorum ondan geçikiyor...
sagol cnm hosbulduk..pc baglanti kesildi ugrastirdi beni bayagi..iyim sen nasilsin bebis nasil
ahhh canım ahhhhkızlarrrrrrrrrrrrr sizler sürekli kekten yemekten bahsediyorsunuzzzzz..
sizler kaç kilosunuz yawwwwwwwwww......
yaş 30u geçince kilo zor veriliyor duyrulurrrrrrrrrrrrr.....
inşallah veririm muhatcımmmmmmmmmmmmmmm.benim booooool boool su içmem lazımmmmmm...
çay içince su içesim kalmıyorrrrrrr.....
evet canım bugün yazmış.sana 11.cüz geldi.yarışmamı eh işte yuvarlanıp gidiyoruz.muhatla ben sonunculuk yarışına girdik te.
kız anam vememmi?gelin dedim ya hepinize siz gelmediniz ben napayım.oh yaptım.fırınada attım.çayımda var.misssss.
çörekotu yağı iyi geliyor diye duydum.içme sakın haaaaa.pamukla çok af buyur sürülecek.
canım senin boyun kaç.benim kilo 52.hayatımda ilk defa 52 oldum.40 kiloyla gelin olduydum ben.iskeletor gibi...ama boyum çüçük.
kızlar ben her tesbihi abdestli çekerim.içime sinmiyor.ne okursam okuyayım.
aleyküm selam canım sen nasılsın.bi kek yapmaya gittim.herkeş kaçmış![]()
benimkide trabzonsporlu.:) evet eşim odada tur atıyor sevinçten gsli :)) inşallah hepimiz hayirli haberlerinizi veririz birbirimize . Aynen hiç geçmiyordu diyorum bari bu hafta öğlen e kadar yatayim sonra işti yemekti gün biter ama uyuyamiyorum :))doktor büyük ihtimalle olur diye çok heveslendik inşallah kursağımızda kalmaz :)
hadi hadi dualar için demikizlar merhaba vee hoscakalin..seyyan resimler harikaydi siirlerde iyiydi,leblebi ben cok severim ama kayseri leblebisi olursaseyyancim insallah o 1 sperm ve 1 yumurtadan olan karisimi kucagina alirsin tez vakitte..kekleride goturmussun sifa olsun...benim hic halim yok kulaklarim tikali bogazim agriyor kac gundur bugun doktora gitti antibiyotik verdi iltihap olmus...ohho ohho bak oksuruyorumda yani dua felan okuyamam ben yoookk..hayirli geceler canlarim ben yatiyim uykum geldi...kartomun selami yok nasil soylesinki yazik....ama iyi teyzeleri ellerinizden tirmalar
Allah kabul etsin canım.kızlar günaydın nasılsınız.nekadarzor çok geçmiş olsun bol zencefil karanfil tarçın kaynat iç.mikroplar ölsün canımcım
seyyan ben yasin ve tespih okudum..anacak enbiya süresi kaldı haberin olsun.ben biraz yavaş okuyorum kusura bakmayın...
meryem süresini de okuyorum ondan geçikiyor...
hamile kalınca kilo alırız kızcnm sen tedavidemiydin ben bilmiyodum yada unuttum,cunki cok unutuyorum mutfaga bisey icin gidim 5 adimdan sonra ne alacagimi unutup tekrar oturuyorum...cnm ben tedaviden once incecik dal gibi bir hatundum,tedaviye baslayinca istahim acildi ilaclar aciyo istahini yedim yedim,bide sigarayi bikarmistim ondan sonrada geldi tam 10 kg.almistimhala 3 kilosu duruyor,gecen tedaviden vermek icin ugrasimda yok yani.. bebeklerimiz olsada soyle toptan bide zayiflasak insallah amiin
ben agır agır gidiyom canımben tekrar girene kadar herkes cikmis...yarisa hazirlik yapiyosunuz kesin...ama dedimya ben hastayim oksuruyorum dua felan okuyamam..yani sizde acele etmeseniz diyorum..yavas yavas olur yani sikinti yok..neyse ben cikiyim![]()
karbonatlı su yap burnuna çek boşalt.iyiyiz canim bebiste iyi cok sukur buyumeye calisiyor heralde daha hissedemiyorum
dun gece hic uyuyamadim burnum tikandi sabaha kadar yatakta dondum durdum yarina kahvaltiya misafirim var temizlik yapmam lazim evde yemek yok daha bugun nasil biter yaaaa![]()
nasılsınız canlarr
ben doktora gittim değiştirdim çok doktorumu artık devlete gidiyorumm
eşimin rahim filmini istedi cumartesi günü vercek tahlili.
benden kültür testi kan bide smear aldı.sonuçlarım çıktı ama bi smear kaldı oda cuma günü çıkcakmış.
kistlerim yine büyümüş .2 gündür felaket sancı yaptı ama patlamayada patlamadı
eğer eşinin sonucu kötü çıkarsa direk tüp bebeğe başlıyoruz dedi.iyi çıkarsa rahim filmi duruma göre laparoskopi yapabilirim dedi en son çare olarak
şimdi sıramı bekliyorum ama çok şükürki tedavime başladım artıkk
kırmızılarımın son günleri bütün dualarım duruyo hala
inşallah yarın temızlenırsem yarın akşam yazarım
işte benden böyle
birazda geçmişe bakım sayfalar çoğalmış yine![]()
nasılsınız canlarr
ben doktora gittim değiştirdim çok doktorumu artık devlete gidiyorumm
eşimin rahim filmini istedi cumartesi günü vercek tahlili.
benden kültür testi kan bide smear aldı.sonuçlarım çıktı ama bi smear kaldı oda cuma günü çıkcakmış.
kistlerim yine büyümüş .2 gündür felaket sancı yaptı ama patlamayada patlamadı
eğer eşinin sonucu kötü çıkarsa direk tüp bebeğe başlıyoruz dedi.iyi çıkarsa rahim filmi duruma göre laparoskopi yapabilirim dedi en son çare olarak
şimdi sıramı bekliyorum ama çok şükürki tedavime başladım artıkk
kırmızılarımın son günleri bütün dualarım duruyo hala
inşallah yarın temızlenırsem yarın akşam yazarım
işte benden böyle
birazda geçmişe bakım sayfalar çoğalmış yine![]()
napıyorsunuz bayanlar :) benim adet yine gelmedi ama çok karnım ağrıyor ya
sibel kaç gün geçti?