Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım asbelove bebğini kaybetti,
melek annesi olan asbelove :(
inşaallah tekrar gelir annesine.
bu ay 3 tane kesin hamiş var diyorum ben :d
canım bu virüs farklı geldiğini haber veren bi virüs araştırdım netten pc yi kontrol edebilme amaçlıymış:D
sanki devlet sırrı saklıyorum :d
sizin yazdıklarınızı okuyamazlar. sadece benim yazdıklarım hotmailllerine gider:d

Asbolove cnm Allah içine sabır güç versin. Ama ne yapcan herşey Allah dan. Bunu veren Rabbim inanıyorum en yakın zamanda sana hayırlı sağlıklı bebekler nasip edecektir.

Muhat keşke bizimkilerde gitseydi de bişi yaDaydım onlara.
Bilgisiyarına format at cnm. Yedeklerini al at format sonra hotmailine gider yazılanlar.
Deli mi ne bu insanlar işi gücü kalmamış seni mi takip ediyorlar. Sapık mı ne :53:

Ay liste tamamlanmış mı çok sevindim. Allah hepinizden razı olsun inş. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş amin amin amîn
Herkes hamiş olsun inşşşş
:32:

sağol canım iyiyim.çok şükür geçti.Allah kabul etsin.sen nasılsın.
iyi canım yemek faslını geç kapattık ...kocamın tel konuşması uuzun sürünce...ben bu gidişle daha çok kilo alırım...:1:

canım sanırım miyomu vardı. bayag büyüklermiş. ameliyat olması lazımmış.
şuan araştırma aşamasındalar:D

vvvvvvvvaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
helal olsun sana seyyan hemen de bitirdin mi hatimi :D
benim hatim yarım diğerleride 1 günümü versem bitecek :D
canım kaysın 16 tane fazlası var:D niye okundu diye işaretlemedin:D
canım zaten bu ay fazla bile çıkacak yasin, kasma kendini:)
anam miyom o kadar ağrı yapıyor muu...galiba adet dönemleri çok ağrılı geçen bayanlar miyomda şüpheleniyordu hep....neyse allah yardım etsin..

Bende çok şükür iyiyimmmmmm
Varmı hamiş haberi acaba görmediğimmm?

Bende çay içiyorum gelin beraber içelim:34: intikamı izşicem sonra
canım muhatında yazdığı gibii....bi bebişimiz varmışşş...abselove hamile kalmış ama ...düşmüş....rabbim yine tez zamanda verir inşalahh..
ay muhatt bu bebk kendiliğinden gelince banada umut olduuu ...ya hepimiz hamiş olucaz ama zamanını bekliyoruz... allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

Selam kızlar napıyonuz,ziyaretçi olarak sizi görünce geldim hemen :27: :27:
a.s... iyi yapmışsın bende yeni katıldım zatenn...inşalalhh seninde bu sıkıntıların hayra çıkar...

evet canım 5 ten hesaplamıştım :)
bak hayalotta okumuş gene tamamlandı:D
yarın tedavin var heycanlı mısın bakalım :D
kız bak eger hamiş olursan benden önce oğlun olacak demektir:D

heyecanlıyııııııııııııım tabiiiiiiiiiii.yemek bile yiyemedim.sürekli midem bulanıyo.:1:ben heycanlanınca midem bulanırda.eeee napalım oğlan olursa sende kız doğurursun bitane ben alırım senin kızını.herhalukarda dünür olcam ben senle yok taktım.

eveeeeeeeeeeeeeeeet şimdi hayalotun mesajıyla liste tamamlandı.sen haftaya ister fazla oku ister payına düşeni oku sen bilirsin.sen oku payına düşenide eksikler olursa yardımcı olursun canım.anlaştıkmı.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:liste tamamlandı.

Canım ben haftaya bana düşenden fazlasını okurum... :34:

Artan Yasin var mı canım,eğer varsa onlar haftaya kalsa da ben yine bana düşenleri okusam nasıl olur? :26:

İçim rahat etmeyecek duam olmayınca :26:

Slm kızlar nasılsınız ayin yirmi besine kadar böyle bi görünüp bi kaybolacam internet paketim bitti çünkü bende haftaya cuma test yapacam benim içinde dua edin olur mu daha önce yapmam lazım ama hayal kırıklığına uğrarım diye cesaret edemiyorum cumadan önce yapamam herhalde

Son düzenleme:
muhat bi ara benim pcdede vardı onun bi programı olcak silmeyi denesen :26:
ben o şekil yapmıştım :27:

Son düzenleme:
eveeeeeeeeeeeeeeeet şimdi hayalotun mesajıyla liste tamamlandı.sen haftaya ister fazla oku ister payına düşeni oku sen bilirsin.sen oku payına düşenide eksikler olursa yardımcı olursun canım.anlaştıkmı.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:liste tamamlandı.
hayalottt 205. yasini sen okudun. tebrikler:D
Slm kızlar nasılsınız ayin yirmi besine kadar böyle bi görünüp bi kaybolacam internet paketim bitti çünkü bende haftaya cuma test yapacam benim içindiçinde dua edin olur mu daha önce yapmam lazım ama hayal kırıklığına uğrarım diye cesaret edemiyorum uçmadan önce yapamam herhalde
uçmak derken anlamadım canım:D
aspirini denedin mi?

nasilsiniz? bahar gelmis bebegi iyiymis cok sukur kac kilo dogdugunu cok merak ediyorumm.
bende dun doktora gittim cocuk asadaymis tam sinirda dedi doktor oyuzden kendini yorma yat dedi:5:

kizlar bu arada ben 5 tane yasinimi okudum.ema arkadasimizda okuyamiyor sanirim onun yerinede 5 yasin okudum rabbim kabul etsin insallah

Kızlar buldum işte,doğru hatırlamışım...Seyyancım 5 Yasin artıyo yani bu durumda canım :3:

Canım ben 5 yasin okudum tesbihler de bitti sayılır okundu olarak yazabilirsin esmacığımında 100 enbiya 707 ya varis tamamdır

emacım ya esmacvs senin yerinede okuduğunu yazmıştı.yasinleri şimdi seninki fazladan mı olmuş oluyo.

virus ne yaptı biliyo musunuz.
ekrana geldi mavi bi ekran olrak
bu bilgisayar iflah olmaz artık yazdı 2 sny anca durdu. sonra herşey tek tek kapandı yeniden başlattı kendini.
araştırdın sadece not 32 koruyomuş o viristen. yarın temizletecem artık:D
kurtlandı pc :D

Asbolove cnm Allah içine sabır güç versin. Ama ne yapcan herşey Allah dan. Bunu veren Rabbim inanıyorum en yakın zamanda sana hayırlı sağlıklı bebekler nasip edecektir.

Muhat keşke bizimkilerde gitseydi de bişi yaDaydım onlara.
Bilgisiyarına format at cnm. Yedeklerini al at format sonra hotmailine gider yazılanlar.
Deli mi ne bu insanlar işi gücü kalmamış seni mi takip ediyorlar. Sapık mı ne :53:

Ay liste tamamlanmış mı çok sevindim. Allah hepinizden razı olsun inş. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş amin amin amîn
Herkes hamiş olsun inşşşş
:32:
amin inşallahh...allah gönlüne göre versin...

Slm kızlar nasılsınız ayin yirmi besine kadar böyle bi görünüp bi kaybolacam internet paketim bitti çünkü bende haftaya cuma test yapacam benim içinde dua edin olur mu daha önce yapmam lazım ama hayal kırıklığına uğrarım diye cesaret edemiyorum cumadan önce yapamam herhalde
a.s. bizler iyi sen nasılsın...inşallahh pozitifii görürsün..hakkında hayırlı ne ise o olsun...

heyecanlıyııııııııııııım tabiiiiiiiiiii.yemek bile yiyemedim.sürekli midem bulanıyo.:1:ben heycanlanınca midem bulanırda.eeee napalım oğlan olursa sende kız doğurursun bitane ben alırım senin kızını.herhalukarda dünür olcam ben senle yok taktım.
:D
neyse artık cehiz hazırlayan taraf biz oluruz:D
paranı çar çur etme altın yap benim kızıma :D:D

Kızlar buldum işte,doğru hatırlamışım...Seyyancım 5 Yasin artıyo yani bu durumda canım :3:
buldu valla :D
emacım ya esmacvs senin yerinede okuduğunu yazmıştı.yasinleri şimdi seninki fazladan mı olmuş oluyo.
bereketlendi yasinlerimiz:d
öbür listeye ekleriz canım:D

virus ne yaptı biliyo musunuz.
ekrana geldi mavi bi ekran olrak
bu bilgisayar iflah olmaz artık yazdı 2 sny anca durdu. sonra herşey tek tek kapandı yeniden başlattı kendini.
araştırdın sadece not 32 koruyomuş o viristen. yarın temizletecem artık:D
kurtlandı pc :D

Muhat kim o hasta ruhlu ya,biliyomusun kim niye yapar böyle bişey hayretler içindeyim :19: :19:

Canım sen bol bol Ayetel Kürsi oku,Rabbim nazarlardan,kem gözlerden,şeytanların ve şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun :nazar:

anam nasıl kalplerimiz bir aynı anda aynı şeyi yazmışık.

:16: :16: :16:

Canım ben sana bişey daha yazmıştımda yoğunluktan farkedemedin heralde,dur özelden gönderiyom :17:

Canım ben haftaya bana düşenden fazlasını okurum... :34:

Artan Yasin var mı canım,eğer varsa onlar haftaya kalsa da ben yine bana düşenleri okusam nasıl olur? :26:

İçim rahat etmeyecek duam olmayınca :26:
haftaya fazladan okursun canım.tamamlandı sen yarışa devam.yeni listeyide yayınlarım az sonra.ayşeye de özel mesaj atayım yarın dualasın.
canım haftaya mutlaka girip dualarını okuyup okumadığını yaz tamamı.

Back
X