- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
:)) cnm benim telde kelime tahmini acik ben cuma yazacaktim o uçmak yazmış :)) yok denemedim ama köpük nasıl oluyor çok mu cikiyo
ben de bi yere gideceksin sandım

canım bi kaç kabarcık dedi kays
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) cnm benim telde kelime tahmini acik ben cuma yazacaktim o uçmak yazmış :)) yok denemedim ama köpük nasıl oluyor çok mu cikiyo
neyse artık cehiz hazırlayan taraf biz oluruz
paranı çar çur etme altın yap benim kızıma
buldu valla
bereketlendi yasinlerimiz:d
öbür listeye ekleriz canım![]()
amin inşallahh...allah gönlüne göre versin...
a.s. bizler iyi sen nasılsın...inşallahh pozitifii görürsün..hakkında hayırlı ne ise o olsun...
a.s... iyi yapmışsın bende yeni katıldım zatenn...inşalalhh seninde bu sıkıntıların hayra çıkar...
Slm kızlar nasılsınız ayin yirmi besine kadar böyle bi görünüp bi kaybolacam internet paketim bitti çünkü bende haftaya cuma test yapacam benim içinde dua edin olur mu daha önce yapmam lazım ama hayal kırıklığına uğrarım diye cesaret edemiyorum cumadan önce yapamam herhalde
haftaya fazladan okursun canım.tamamlandı sen yarışa devam.yeni listeyide yayınlarım az sonra.ayşeye de özel mesaj atayım yarın dualasın.
[/COLOR]
paramı kaldı kzım bizim oğlan da dünyaya gelmeden bitirdi paralarıneyse önce borçlara bi reset atalım başlarız biriktirmeye.o bi gelsin dünyaya oooooooooooo
![]()
ben de bi yere gideceksin sandım
canım bi kaç kabarcık dedi kays
Amin canım cumlemizin bende iyiyim çok şükür ama büyük bi merak var kendimi o kadar kaptirdim ki hayal kirikligin dan korkuyorum
:)) önümüzdeki günlerde denerim bakalım karbonati denedim birincide normal kabardı ikincide hiç kabarmadi anlamadım :))
Emacım senin yerine biri 5 Yasin okumuştu diye hatırlıyorum,ben mi karıştırıyorum ki acaba canım,sanki biri öylr yazmıştı ama,öyleyse eğer 5 Yasin fazla oluyo,bi bakayım geçmişe bulabilir miyim acaba :26:
emacım ya esmacvs senin yerinede okuduğunu yazmıştı.yasinleri şimdi seninki fazladan mı olmuş oluyo.
2. karbonat bozukmuş diyelim o zaman![]()
Ayyy inşallah cnm yaaa
niye yazmıyosunuz kızlar yaw.
ben çıkıyorum
yarın denemeye gircem :) bakalım kaç alcam
ssönmez, sen daha gelme bakalım.
sonra karşılaşamıyoruz dersin
bak lozana bari yetiş![]()
İnşaallah olur güzel düşün,nasip kısmet belki aynı anda hamile çizelgesi yaparız
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin![]()
Benim regl 14 gün oldu bitmedi hala ama özür sayılırmış artık ben çıkıyorum yetiştirmem gereken dualar var hepinizi cocamannnnn öpüyorum![]()
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah yaa bakalım ne olacak sen neler yapiyosun tedavi falan görüyor musun