Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:D
neyse artık cehiz hazırlayan taraf biz oluruz:D
paranı çar çur etme altın yap benim kızıma :D:D

buldu valla :D

bereketlendi yasinlerimiz:d
öbür listeye ekleriz canım:D

paramı kaldı kzım bizim oğlan da dünyaya gelmeden bitirdi paraları:52::52:neyse önce borçlara bi reset atalım başlarız biriktirmeye.o bi gelsin dünyaya oooooooooooo:21:

amin inşallahh...allah gönlüne göre versin...

a.s. bizler iyi sen nasılsın...inşallahh pozitifii görürsün..hakkında hayırlı ne ise o olsun...

Amin canım cumlemizin bende iyiyim çok şükür ama büyük bi merak var kendimi o kadar kaptirdim ki hayal kirikligin dan korkuyorum

a.s... iyi yapmışsın bende yeni katıldım zatenn...inşalalhh seninde bu sıkıntıların hayra çıkar...

Hoşgeldin canım...Amin canım Allah razi olsun,sıkıntıda değil aslında durgunluk diyelim,Rabbim hepimize ferahlık versin :nazar:

Slm kızlar nasılsınız ayin yirmi besine kadar böyle bi görünüp bi kaybolacam internet paketim bitti çünkü bende haftaya cuma test yapacam benim içinde dua edin olur mu daha önce yapmam lazım ama hayal kırıklığına uğrarım diye cesaret edemiyorum cumadan önce yapamam herhalde

Hamdolsun canım iyiyiz,hoşgeldin...Dualarımız seninle,inşaallah sonucun yüzünü güldürür,Rabbim meleğini size nasip etmiştir,hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

haftaya fazladan okursun canım.tamamlandı sen yarışa devam.yeni listeyide yayınlarım az sonra.ayşeye de özel mesaj atayım yarın dualasın.
[/COLOR]

Tamam canım öyle yapayım ozaman,haftaya iki katını okurum...Yeni liste şimdiden hayırlı olsun,kimler var acaba,bana ne kadar kaldı ki :27:

Bu arada az önceki mesajımı şimdi farketmişsin,özel mesaj atmıyom artık :1:

paramı kaldı kzım bizim oğlan da dünyaya gelmeden bitirdi paraları:52::52:neyse önce borçlara bi reset atalım başlarız biriktirmeye.o bi gelsin dünyaya oooooooooooo:21:

bak biz bugün nurusimayla hesap yaptık :d
erkek olursa eger diye;
1- geç doğdugu için zaten kıymetli olacak herkes altın takacak :d
2- diş hedigi yapılacak para toplanacak
3-sünnet olacak para altın gelecek :d
4-askere gidecek gene para gelecek :)
gelir o paralar geri.
hımmmmmmmmm daha zerrecik başıyla elinizi avucunuzu yemiş bilemiyorum artık kızıma bakabilir mi :D

Amin canım cumlemizin bende iyiyim çok şükür ama büyük bi merak var kendimi o kadar kaptirdim ki hayal kirikligin dan korkuyorum

kız ne var sanki:D
gelecek bebişler ama nazlılar işte:D
şimdiden mum tutturuyolar bize:D
biraz daha yapma canım gününü bekle. çünkü çıkmayabiliyor.

seyyan ecrin23 geliyor mu diğer dua topiklerindede yok
bu arada bu hafta liste de ben de varımmm :D

Emacım senin yerine biri 5 Yasin okumuştu diye hatırlıyorum,ben mi karıştırıyorum ki acaba canım,sanki biri öylr yazmıştı ama,öyleyse eğer 5 Yasin fazla oluyo,bi bakayım geçmişe bulabilir miyim acaba :26:

Kim okumuş diyecektim ki bulmuşsun cancazım süpersin maşallah :nazar:

emacım ya esmacvs senin yerinede okuduğunu yazmıştı.yasinleri şimdi seninki fazladan mı olmuş oluyo.

Evet canım fazla olmuş :) yeni listede eksik olursa ekleriz o zaman

Esmacımmmm Allah razı olsun bitanem çok düşüncelisin :) Bu arada bişey daha okudum aman ha kuzum yat hiç kalkma Allah korusun seni de prensesimizi de :nazar:

Muhat kim ne yaptı sana canımcım :47:

Turkuazım nasılsın bitanem

niye yazmıyosunuz kızlar yaw.
ben çıkıyorum :(
yarın denemeye gircem :) bakalım kaç alcam:D
ssönmez, sen daha gelme bakalım.
sonra karşılaşamıyoruz dersin :D
bak lozana bari yetiş :D

Benim regl 14 gün oldu bitmedi hala ama özür sayılırmış artık ben çıkıyorum yetiştirmem gereken dualar var hepinizi cocamannnnn öpüyorum :16:

Benim regl 14 gün oldu bitmedi hala ama özür sayılırmış artık ben çıkıyorum yetiştirmem gereken dualar var hepinizi cocamannnnn öpüyorum :16:

Benimde 14 gün sürdü bu defa canım :26: Rabbim kabul etsin şimdiden,sende öpüldün Allaha emanet ol :38:

Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah yaa bakalım ne olacak sen neler yapiyosun tedavi falan görüyor musun

Amin canım...Yok ben daha doktora bile gitmedim.Adet düzensizlikleri vardı,sanırım bende de pko var :26:

Back
X