Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....................
bizim hatunlar bu günlük 30 dk lık izin aldım eşimden. gizli de girmek istemedim.
ben çıkıyorum aeo.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....................
bizim hatunlar bu günlük 30 dk lık izin aldım eşimden. gizli de girmek istemedim.
ben çıkıyorum aeo.

cancağzım nasılsın ya.hallettinmi şu virüs işini.eşinde daha fazla izin verse pek sevincem.yok ya sensiz olmuyo bak.kaç gündür kıramadık iki lafın belini.

ben geldim ama az kalcam
napıyosun nasılsın,
dr ne dedi???????

ben geldim ama az kalcam
napıyosun nasılsın,
dr ne dedi???????

hoşgeldin.iyiyim canım ya çok şükür.ilaçlarımızı aldık.canım ben hemen sökülemiyorum ya.eğer bu gece sökülürsem yarın ilk iğnemi vurulucam.sökülme olmazsa yarın tekrar gidicem.ağrımda var ama bekliyorum ya şimdi inadına gelmez.sen nasılsın moralin daha iyimi.

aaa hadi bakalım ilk adımı atıyosun desene
canım bekle bakalım yarına kadar
benim moralim iyi çok şükür çabuk atlatanlardanım
canım bişi sorcam :)
ben 2 haftadır afedersin idrar tutmada sıkıntı yaşıyordum, altıma etcem sanıyodum
4 gündür havuş rendeleyip suyunu içtim. 2 gündür iyiydim. bugün gene başladı 4 gündür düzenli olarak içiyorum havuç suyunu. ve akıntı gelmeye başladı :)
hasta olacakmışım gibi ayaklarım üşüyor hala da günüm var :S

canım ya hamişler hep diyo bu gebelikte idrara çok çıkılıyor ya.ve yanlış hatırlamıyosam bu ayak üşümesinide yazmıştı biri gebelik belirtilerinde.inşşaaaaaaaaaaaaaaaaallah öyleddir.gününe çok yok senin dimi aynı dönemlerde hastalanmıştık.biliyomusun şimdi sana yazmayı düşünüyodum.ya muhat hiç sesin soluğun çıkmıyo.bebişle ilgili neler yapıyosun,adetin yaklaştımı,vs.vs.diye sorayım diyodum.bencillik yapıp hep kendi tedavimden bahsettiğimi ve sana hiç sormadığımı farkettim.incir kürü yaptınmı.havuç çatlatma için uygulanıyodu.araştırmışsındır bu ibrahim saraçoğlunun sitesinden.inşallah yazdıkların bebişin( yani benim damadın yada gelinin)habercisidir.

gönüller bir olsun dünür:)
3 günde 1 kğ incir yedim canım kürden daha hızlı etki eder diye düşündüm
havucuda idrar söktürücü diye kullanmıştım yanlışlıkla doğru tedavi mi uyguladım yani
6 gün var daha canım hastalanmama.
tedavi yok zaten daha bizde, 6 gün sonra yumurtalar için tekrar gitmem gerekiyormuş.
12 günde hasata olunca yumurtanın 15 olması normalmiş. dr bana kötü dedi :?

insan evlenince 2 şey yapar;
1. nurtopu gibi bi bebek
2. havantopu gibi bi göbek

vardır bir hayır bak havucu idrar söktürsün diye kullanmışsın ama çatlatma için uygulanır.hatta incir kürüyle birlikte yapılyor.sen bir bak şu ibrahim saraçoğlunun sitesine daha tedavi olmadığını biliyorum da neler yapıyosun diye merak ettim.doğru yaben bu ay baya erken oldum.bu doktorlar bazen saçmalıyo zaten.sen bakma onlara.yada bu ayda bi bak yine olumsuzsa doktorunu değiştirirsin.ama senin en kısa zamanda bebiş haberini alacağımızı biliyorum.içime öyle doğuyor.böyle olcan.

aaaaayyyyy bakalım inşaallah ondandır
ama bilmiyorum ayagımı peteklere dayıyorum gene ısınmıyor:S
canım bak hamile kalırsan ne yazacagını biliyorsun sen.
ben önce hamile kalırsam damat geliyor senden sonra hamile kalırsam geli geliyorDDDD

anladım ben onu.tamam öyle haber vercez.hadş canım inş.ya.bu ay 3 demiştik ya sen onların arasında ol tamammı
Muhat seyyan nasılsınız canlar

iyiyiz canım sen nasılsın.yaptınmı kız susam mantolu tahinli keki.güzelmiydi.bizede ver tarifi bizde yapalım.gerçi tahini hiç sevmem.

iyiyiz canım sen nasılsın?
epeydir raslayamıyorum sana.
şimdi de çıkmak zorundayım kociş gelmek üzere yakalanmayayım

sen şimdi çık.kocişinin huyuna git.onu hoş tut.çünkü transferden sonra senin pozitif enerjine ihtiyacım olacak.sende hamiş olursan senin kociş hiçten izin vermez girmene.amaaaaaaaan sen hamiş olda napalım kendi kendimi gazlarım ben.

ben 5. olmaya da razyım
ne kadar mütevazıyım
hanımlar ben çıkıyorum aeo muck muck bu ara muabbetimiz az oluyor ama neyse artık. telafi etcem söz

selam canım. notlar bölümünde benim adıma 5 yasin yazmışın. geçen haftadanmı aktardın. ama ben listedeki arkadaşlara hep isim isim tek tek okumuştum yasinlerimi....

öyle valla. ona dürüst olmayı seviyorum kzıyo ama olsun güvenini zadelemiyorum
bu arada yaptıgımm havucun faydaları bunlarmış.
okuyunca şaşırdım.
herkes kocasına içirsin
Mide ve yemek borusunda yanma ● unutkanlığa ve erken bunamaya karşı ● Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici ● Algılamayı güçlendirmek ● deri ve akciğer kanserini önleyici ● kalp krizini önleyici ● hareketli sperm sayısını artırıcı ● sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıyor ● iktidarsızlığa hem çözüm getiriyor ● iktidarsızlığı önleyici ● migrene karşı ● kronik baş ağrısına karşı.

selam canım. notlar bölümünde benim adıma 5 yasin yazmışın. geçen haftadanmı aktardın. ama ben listedeki arkadaşlara hep isim isim tek tek okumuştum yasinlerimi....

evet canım notlara yazmışım.ne yapalım şimdi ki acaba.geçen haftadan biriyle değiştireyimmi seni.yani olurmu ki öylede.fikir ver canım nasıl yapalım dersen öyle yaparım ben.

evet canım notlara yazmışım.ne yapalım şimdi ki acaba.geçen haftadan biriyle değiştireyimmi seni.yani olurmu ki öylede.fikir ver canım nasıl yapalım dersen öyle yaparım ben.

olur canım kaysınkilerle değiştir istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…