Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben geldimm kimseler yokkk buda benim şansım olsa gerek yahuuuu hep böle oluyorr:))))

Canım teşekkür ederim.Allah'ın sevilen kuluymuşum benim gibi pirpiriklinin 9 ay boyunca nasıl beklerdim bilmem.Ben geç öğrendim erken doğurdum vardır bundada bir hayırDarısıda yakın zamanda size olsun inşallahCanım öpmeye kıyamıyorum henüzAma yerine gıdığından koklarım bol bol teyzesi
Allah iyilik versin canım bende bebekle ugraşıyorum vaktimin çoğu onunla geçiyorAnlayışın için çok teşekkürler canım.Şuan bile bir yandan yazıyorum diğer yandan puseti sallıyorum annelik böyle bir şey işteDarısıda hepinize olsun Allah gönlünüzce versin
Benim eşimde ilk başlarda keçi boynuzuna razı olmadı sonradan alıştı canımİnşallah eşinde şifa bulur
Evet teyzesi ellerinizden öpüyormuşGel teyzesi gel bekleriz
ne çabuk doğurdun maşallah rabbım uzun sağlıklı ömür nasip eylesingözünüz aydınn canım

hayırlısı olsun canım tedavin
Canım evet biraz hızlı oldu ögrenmem geç oldu doğumum hızlı oldu.Aminn cümlemizinkini inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi iyi olmaya çalışıyoruz.Gece nöbetleri başlıyor yavaş yavaşOlsun ben razıyım.Kokmazmı öpmeye kıyamıyorum kokluyorum melek kızımı.İnşallah sende meleğini sağlıkla kucağına alıp bol bol koklarsın inşallah annesi
Canımmmm evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahhh nehiriniii :)

nasıl şaşırdım nasıl şaşırdım bilemezsin

söylemediğim kimse kalmadı nerdeyseeee

Haklısın canım bizim içinde sanki hala rüyadayız.Allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu

Kızlar bu arada geçen haftaki dualar okunmuşBenim yerime okundumu acaba.Kim okuduysa hakkını helal etsin Allah razı olsun.Bu haftaki duaları okuyamasamda eşime okutacam inşallah.Allah'a emanet olun kızım ağlıyor çıkmam lazım.İyigeceler görüşmek dileğiyle

allahım nazarlardan saklasın kızım ağlıyor diyince bi tuhafıma kaçtı gülmek geldi içimden sevinçtenrabbım uzun saglıklı ömürler nasıp etsiinn

eee yine kimsecikler yok..
eşimin sonuçları pek anlamadım ama iyi dedi herkes birazda nette araştırdım
pazartesi doktora göstericem artık
sanıyorum rahim filmi isticek sonuca görede laparoskopiye kara vericek:26:
hayırlısı olsun artık

ay cnm benim ya rabbim nazarlardan saklasin prensesi..

cnm esinin sonuclarinin iyi cikmasina sevindim.insallah diger tahlillerinizde iyi cikar..

İyi geceler kızlar
Bahar doğum öu yaptı çok sevindim
Allah analaı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah isteyen herkese sizlere nasip etsin inş amin amin

arkadaşlar şimdiye kadar yazdığım hiç bi konuda bana yardımcı olmadınız ama lütfen bu konuda bari olunuz bu gün doktora gitim bana gonal f 450 verdi altı gün boyunca kulanacakmışım altıncı günden sonra tekrar doktora gidicekmişim sizce kulanayımı ne yapayım iii bişeymi sonuç ne olucak bana yardımcı olun ne olur

emacım bende istiyorum sen keki hazırla çaylar benden bekliyorum seni

Canımsın :) seve seve yaparım ne demek şekerim

Şimdilik 100 tane de ben alayım canım

Nefis görünüyor bu pasta

Yesin onu teyzeleri yaa maşallah nehirimize Bizim içinde öp annesi

Arkadaşların gözünden kaçmış olabilir yoksa yardımcı olurlardı canım.Benim bi fikrim yok bu konuda ama doktorun kullan dediyse kullan tabii canım

canım kullan tabıkı yumurtaların buyuyecek ıns bende kullandım ve hamıleyım
darısı basına ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…