Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben 3 Yasin-i Şerifi okudum Ayşecim
50 Ayetel Kürsinin de 20 tanesi kaldı onu okuyorum şu an
haftaya çok yoğunum bana 2 Yasin 50 Ayetel Kürsi yazarmısınız yeni liste için

ayy bahar üzüldüm yaşadıklarına. boşver takma. zaten dukan da yapma:) hem bahceci hem de diğer doktorlarım bebek için hazırlanırken et ağırlıklı beslenmeyi kesinlikle önermiyorlar. Kaan aydos hem eşime hem de bana kırmızı et tüketmeyin demişti. yumurta ve sperm kalitesini düşürdüğü için. glisemik indeksi düşük monti diyeti yapıyorum ben. bu hafta başladım, çok da memnunum o topiğe gelsene kızlarda çok tatlılar, çok yardımcı oluyorlar. her sorduğuma cevap aldım.

Çok sağol canım moral verdiğin için.Yok takmıyorum zaten değmez çünküHaklısın glisemik düşük besleniyorum bende.Araştırdım onu pkolular için daha uygunmuş.Zaten sık sık kırmızı et yiyemem ben.Diyetisyene gitmiştim onun verdiği listeyi yapıyorum şimdi.Bkalım o daha uygun bana.Yinede teşekkür ederim düşünüp davet ettiğin içinBenim çıkmam lazım eşimle bugün doktora gidiyoruz ürolaga gelişmleri yazarım size.Kendine iyi bak görüşürüz canım
Herkese hayırlı cumalar

Hayırlı Cumalar...

aysecım bende okudum yasını ve ayetel kursuyu
çok kalamıyorum cok yogunum hepinizi öpuyorum
allah kabul etsın inş.

BAHARIM inan şok oldum kadınlar kulubünde böye insanlar var mı ya genelde birbilerine destek oluyorlar şasırdım sen üzme kendini onlar seni kaybettiğine üzülsün bence de dr diyetini uygula canım bi mahsuruı yoksa eger kaç kilosun

canım aldım mesajını yerine okuyacağız allahın izni ile sen nasılısın hayat okul nasıl gidiyo

canım ıyıyım şükür..okul yogun..ama yogunluk unutturuyor sıkıntıları...ben de msjı almadın sandım panıkledım malum bugun cuma bagıslanıcak siye panikledim..Rabbim dualarımızı kabul etsın ınsallah..kımseden haberım yok bu aralar..insallah bol hamileli olmustur ayrı kaldıgım sure:):) sen nasılsın canım ne durumdasın..

canım ne güzel bi meslek allah yar ve yardımcın olsun .. Bugün bağışlamayı malesef yapamayacagm çünkü eksiğimiz çok yarına toplanırsa inş. Bağışlanacak..bende de ne olsun bugün 30.günüm merak içerisindeyim bebek var mı acaba diye ama kasık ağrımda var sanırım adet olacağım

perlanore== 3 tane okudu
ozne hayat==4 tane okudu

redhairredgırl==4 tane okuyamayacak
aruna==4 tane okudu
bahar27==4 tane okudu

antikdeniz==5ane okuyacak
topeguk==5ane okuyack
yeteer==5tane okudu
tandora==2 tane okudu
sardunya==4 tane okudu

sebilem==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okudu
seminay84==4 tane okudu
orlic==1 tane okudu
burcu81==4 tane okudu
ynzo6==yerine 4 tane esma okudu

ozay37barış==4 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okudu,
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4 tane okudu
yandev==4 tane okudu

melek04==4 tane okuyacak
gampare==4 tane okuyacak
umutluu===13 tane okuyacak
gamyoncu==4 tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
kabakçiçeği==4 tane okuyacak
ayse035===6 tane okudu
özlemlk==2 tane okudu
taylandilek==2 tane okuyacak
blowhole==3 tane okudu

Canım ben de 5 yasinimi okudum.allah nasip ederse akşama da eksikleri okumaya çalışacağım..

]perlanore== 3 tane okudu
ozne hayat==4 tane okudu

redhairredgırl==4 tane okuyamayacak
aruna==4 tane okudu
bahar27==4 tane okudu

antikdeniz==5ane okuyacak
topeguk==5ane okudu
yeteer==5tane okudu
tandora==2 tane okudu
sardunya==4 tane okudu

sebilem==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okudu
seminay84==4 tane okudu
orlic==1 tane okudu
burcu81==4 tane okudu
ynzo6==yerine 4 tane esma okudu

ozay37barış==4 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okudu,
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4 tane okudu
yandev==4 tane okudu

melek04==4 tane okuyacak
gampare==4 tane okuyacak
umutluu===13 tane okuyacak
gamyoncu==4 tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
kabakçiçeği==4 tane okuyacak
ayse035===6 tane okudu
özlemlk==2 tane okudu
taylandilek==2 tane okuyacak
blowhole==3 tane okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…