- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
canım 4 tane okuyabilirmisin yarına kadar
Canım ben dukan diyeti yapmak istedim pkolu olunca kilo vermek gerekiyormuş.Dukan topiği var oraya girmiştim.Bazı bir kaç kendini bilmez beni kovamktan beter ettiler.Kendilerini prof .sanıyorlar.Yeni gelenlere sanki kadınlar kulubünü tapulamış gibi davranıyorlar.Bende orada onlarla tartışıp moralimi bozacağıma onların seviyesine inmemek için dukan topiği açtım.Dukan topiği açmak yasakmış.1 tane olurmuş sadece.Sonra açtığım topiğe bir iki kişi gelip hakaret vari konuştu benimle ortada bişey yokken.Topik açmam ağır geldi onlara.Bende ağızlarının payını verdiğim için ortada bir gerginlik oldu.Sonra açtığım topik kapatıldı kazenden uyarı geldi.Bu sefer özele mesaj attı dengesizin biri nispet yapar gibi.Bende inatlarına 2. kez dukan topiği açınca kazen banladı beni.Haklıyken haksız duruma düşmüşüm topik açarak.Onların seviyesizliğine inipte daha fazla moralimi bozmak istemiyorum.Alsınlar dukanlarını tepe tepe kullansınlar.Ben artık yapmıyorum dukan felan zaten.Diyetsiyenimin verdiği eski diyet listemi yapıyorum.OLaylar böyle canım.Aman siz siz olun dukan topiğine giripte boşuna sinirinizi bozmayın
Çok sağol canım moral verdiğin için.Yok takmıyorum zaten değmez çünküayy bahar üzüldüm yaşadıklarına. boşver takma. zaten dukan da yapma:) hem bahceci hem de diğer doktorlarım bebek için hazırlanırken et ağırlıklı beslenmeyi kesinlikle önermiyorlar. Kaan aydos hem eşime hem de bana kırmızı et tüketmeyin demişti. yumurta ve sperm kalitesini düşürdüğü için. glisemik indeksi düşük monti diyeti yapıyorum ben. bu hafta başladım, çok da memnunum o topiğe gelsene kızlarda çok tatlılar, çok yardımcı oluyorlar. her sorduğuma cevap aldım.
Herkese hayırlı cumalar
canım vallahi okursan çok sevinirim başka bi arkadaşta okuyamayacak çünkü eksikler çoğaldı
Canim Allah kabul ederde dualarımı okudum ben bu salı tahlil yapic inşallah bebislerim benimledir bende dualarınızı bekliyorum
Canım ben dukan diyeti yapmak istedim pkolu olunca kilo vermek gerekiyormuş.Dukan topiği var oraya girmiştim.Bazı bir kaç kendini bilmez beni kovamktan beter ettiler.Kendilerini prof .sanıyorlar.Yeni gelenlere sanki kadınlar kulubünü tapulamış gibi davranıyorlar.Bende orada onlarla tartışıp moralimi bozacağıma onların seviyesine inmemek için dukan topiği açtım.Dukan topiği açmak yasakmış.1 tane olurmuş sadece.Sonra açtığım topiğe bir iki kişi gelip hakaret vari konuştu benimle ortada bişey yokken.Topik açmam ağır geldi onlara.Bende ağızlarının payını verdiğim için ortada bir gerginlik oldu.Sonra açtığım topik kapatıldı kazenden uyarı geldi.Bu sefer özele mesaj attı dengesizin biri nispet yapar gibi.Bende inatlarına 2. kez dukan topiği açınca kazen banladı beni.Haklıyken haksız duruma düşmüşüm topik açarak.Onların seviyesizliğine inipte daha fazla moralimi bozmak istemiyorum.Alsınlar dukanlarını tepe tepe kullansınlar.Ben artık yapmıyorum dukan felan zaten.Diyetsiyenimin verdiği eski diyet listemi yapıyorum.OLaylar böyle canım.Aman siz siz olun dukan topiğine giripte boşuna sinirinizi bozmayın
aysecım özelden msj yazdım ama gelmedı sanırım..mesj kutuna bır bakarmısın
canım aldım mesajını yerine okuyacağız allahın izni ile sen nasılısın hayat okul nasıl gidiyo
canım ıyıyım şükür..okul yogun..ama yogunluk unutturuyor sıkıntıları...ben de msjı almadın sandım panıkledım malum bugun cuma bagıslanıcak siye panikledim..rabbim dualarımızı kabul etsın ınsallah..kımseden haberım yok bu aralar..insallah bol hamileli olmustur ayrı kaldıgım sure:):) sen nasılsın canım ne durumdasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?