Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayşee cnmm ben okudum yasinlerimii

ben de 4 yasını okudum Rabbim kabul etsin ,hayırlı sağlıklı uzun ömürlü güzel evlatlar nasib etsin inşallah

ekle ekle bende çok sevinirim

herkese merhaba...

ayşecim, ben 4 yasin 50 ayetel kursi duamı okudum.Allah kabul etsin inşallah.
Gelecek hafta büyük ihtimalle hastalanıcam. beni listeye şimdilik ekleme.hastalanmadan okuyabilirsem mesaj atarım o zaman okudu diye yazarsın direkt canım.

aysecim tam takip edememişim bu hafta sen tedavi mi oluyosun bu ay? gelecek hafta listeye kendini de ekle tatlım. Aşkolsun topiğin sahibi tedavide biz duasını yapmamışız.

Günaydın hepinize ben yasini bitirmiştim çarşamba günü.Fakat bazı kendini bilmezler yüzünden banlandım dün giremedim arkadaşlar.Ayşeciğim bilgin olsun canım okudum bende.Hayırlı Cumalar hepinize

aysecim tam takip edememişim bu hafta sen tedavi mi oluyosun bu ay? gelecek hafta listeye kendini de ekle tatlım. Aşkolsun topiğin sahibi tedavide biz duasını yapmamışız.

canım önemli değil bana da bi gün okunur elbet... ben klomen tedavisi gördüm bu ilk ayım ve bugün 30. günüm ama kasıklarım ve belim ağrıyo yani adet olacam ..nasip hayırlısı allahtan

yarın kime okuyacağımızı öğleden önce yazabilrseniz çok ii olur))))))))
okiyım hemen

canım listeyi yarın yayınlarım çünkü bu hafta çok eksiğimiz var ben işyerindeyim eve gidince biraz okuyacağım inş..bu hafta sırada tandora ve sardunya var iki kişiye okuyalım diyorum çünkü ağır geliyo eğer arkadaşlarda kabul ederse 3 kişiye okumayı sen 3, kişisin tatlım

perlanore== 3 tane okudu
ozne hayat==4 tane okuyacak
redhairredgırl==4 tane okuyacak
aruna==4 tane okudu
bahar27==4 tane okuyacak
antikdeniz==5ane okuyacak
topeguk==5ane okuyack
yeteer==5tane okudu
tandora==2 tane okudu
sardunya==4 tane okudu

sebilem==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okudu
seminay84==4 tane okudu

orlic==1 tane okuyacak
burcu81==4 tane okudu
ynzo6==4 tane okuyamayacak
ozay37barış==4 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4 tane okudu
yandev==4 tane okudu

melek04==4 tane okuyacak
gampare==4 tane okuyacak
umutluu===13 tane okuyacak
gamyoncu==4 tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
kabakçiçeği==4 tane okuyacak
ayse035===6 tane okudu
özlemlk==2 tane okuyacak
taylandilek==2 tane okuyacak
blowhole==3 tane okudu

canım nasılsın hayırdır ne oldu

Canım ben dukan diyeti yapmak istedim pkolu olunca kilo vermek gerekiyormuş.Dukan topiği var oraya girmiştim.Bazı bir kaç kendini bilmez beni kovamktan beter ettiler.Kendilerini prof .sanıyorlar.Yeni gelenlere sanki kadınlar kulubünü tapulamış gibi davranıyorlar.Bende orada onlarla tartışıp moralimi bozacağıma onların seviyesine inmemek için dukan topiği açtım.Dukan topiği açmak yasakmış.1 tane olurmuş sadece.Sonra açtığım topiğe bir iki kişi gelip hakaret vari konuştu benimle ortada bişey yokken.Topik açmam ağır geldi onlara.Bende ağızlarının payını verdiğim için ortada bir gerginlik oldu.Sonra açtığım topik kapatıldı kazenden uyarı geldi.Bu sefer özele mesaj attı dengesizin biri nispet yapar gibi.Bende inatlarına 2. kez dukan topiği açınca kazen banladı beni.Haklıyken haksız duruma düşmüşüm topik açarak.Onların seviyesizliğine inipte daha fazla moralimi bozmak istemiyorum.Alsınlar dukanlarını tepe tepe kullansınlar.Ben artık yapmıyorum dukan felan zaten.Diyetsiyenimin verdiği eski diyet listemi yapıyorum.OLaylar böyle canım.Aman siz siz olun dukan topiğine giripte boşuna sinirinizi bozmayın

Canim Allah kabul ederde dualarımı okudum ben bu salı tahlil yapic inşallah bebislerim benimledir bende dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…