Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eslemcimmmm geçmiş olsun tatlımmmmmmmmm...iyiyim bende yuvarlanıp gidiyorummmmmmmm işteee....
okul,spor,yakında yazılılar derken kafamı kaşıyacak zaman bulamayacammmm bende .....işte o zaman özleyebilirsinizzzzzzzzz. beniiiiii...

muhat gelmediiii yaaaa sorun yoktur inşallah....

seybil61 hoşgeldin bitanemm....

Sönmez ve seyyan ablalarımmm. Ablammm ablammm derim tabiî ablaaaa
Ya bende sizin kadar evli olamda hayırlı insan ile hayırlı yuvamda inş varsın 40 olammmm
Her yaşın ayrı güzelliği var. 30 güzel bir yaşmış valla billa tam olgunlaştıpımı öok hissediyom
Ama bu olgun ve güzelliğim boşa gitmesin dime ama

Seyyan kıs ne küçük evlenmişsin kızzz. Senin evlendiğin yaşta ben arkadaşlarla dışardan içeri girmiyodum tozunuatıyodum istanbulun
Şimdi ist benim tozumu atıyor

Sağol canım,geçer inşaallah...Rabbim iyilik versin...Evet özleriz ama senin için çok iyi olur,koşturmaca olunca insan derdini düşünmeye fırsat bulamıyo...Evde tüm gün kafadakurup durmaktansa,böylesi yoğunluklar daha iyi...Rabbim yardımcın olsun canım.

ay çok şaşırdım seni hiç 40 yaşında tahmin etmemiştim.bide utandım şimdi nebileyim böyle yaşıtımmış gibi konuştum ya.ay kusura bakma neolur hocam

kız ilahi seyyan yaaaaaaaa çok güldürdün beni şimdiiii..utanacak ne var tatlımmmmmmmmm...burda gönüllerimiz bir değil mi?? yaşın ne önemi var tatlımmmmmmm.....göstermiyorum zaten yaşımı merak etmeeeeeeeeeeee...kimse inanmıyoooo...saklıyom ben yaşımı.....

canım ben anca perşembe temizlenir ve tamamlarım en kısa zamanda.zaten az kaldı.sen gitmeden biter inş.muhat cezalı değil ama hiç girmedi.bende merak ediyorum böyle olunca.sarma için gelim ben güzel sararım heeeeeeeeee.caım Rabbim sanda tez zamanda iyilik versin.herkese herkesin bu ara sıkıntıları var,hasta olanlar var.Rabbim iyilikler ihsan etsin hepimize sanda.eski günlere geri döneliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

ablası yesinnnnnnnnnnn kuzusunuuuuuuu..ne güzel yapmışsın canım istanbulun tozunu atmışsın....bende seyyanın evlendiği yaşta üniversitede kütüphanelerde zamanım geçtiii......
inşallah hayırlı bir eşin olur tatlımmm..30lu yaşlar güzel 40ın başındayım ama 40da güzel sanki dahada sakin mantıklı sabırlı olduğunu anlayabiliyorsunnnn olgunlaşmak bu olsa gerek ama hayatta göreceğimiz çok şey var nasipse......

amin tatlımmm evet evde olsam kafayı yerdim bennnnnnnnnnnn......

canım bak hala burdasınnn..burdan ayrılmak kolay değillllllllll...

bende çıksam iyi olacakkkkkkkkkk varan3......

Regl misin canım..Biz senle geçen ay aynı anlarda mı olmuştuk,hatırlıyo musun.Ben bu ay olmak istemiyorum artık İşi vardır belki oyüzden girememiştir..

Gel valla ne iyi olur,sarmada tek başına keyifli olmuyo ki..Amin Seyyancım,ya benim ateşim düşmüyo,niye ateşim var ki hala :26:

Rabbim tüm arkadaşlarımıza,iyilikler afiyetler versin canım,inşaallah inşaallah bizim topiğimiz dostluğumuz bi başka,nazar değmesin..

40 yaşında mısın canım,maşaallah,Rabbim tüm yaşlarımızı hayırlı eylesin,inşaallah sana ve hepimize evlatlarımızı torunlarımızı hayırlısıyla ve sağlıkla görmemizi nasip etsin..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yawwwwwwww sizden ayrılmak çoooooooook zor saat 12 ye geldi benim yatmam 1 i bulur ben çıkayım inşallah yarın bütün kızlar toplanırızzzzzzz......kendinize iyi bakın...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnn....
sizi seviyooooo bennnnnnnnnn....

varan 4 olduuuuuuuuuuuuuuuuu seyyannnnnnnnnnnnnnnnnnn......

aminnnn evet eslemcim canım yaaaaaaaaa 40 oldummmm hemde negatif test sonucumu aldığım günnnnnnnnnnnnn...

ya sorma koca bulamıcam sandım heraldekız kandırdı bu kociş beniiiiiiiiiiiiiiiibiz bide görücü usulü evlendik yani düşün:26:
yok yok ben bu anı geri sarmak istiyoru.yaşını duymadım,bilmiyorum,okumadım.yoksa nasılsınız falan demeye başlarım bendıııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttamamdır sardım

aminnnn evet eslemcim canım yaaaaaaaaa 40 oldummmm hemde negatif test sonucumu aldığım günnnnnnnnnnnnn...

Canım benim İnşaallah seneye bu zamanlar,bebeğin hayırlısıyla kucağında olur,uyuyo olur melekler gibi yanında...İşte o zaman,41 yaşınla birlikte sanada meleğine de 41 kere maşaallah deriz,Rabbim çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Seyyanın dediği gibi bende mahcup oldum biraz,ama ben yinede abla demek istemiyorum sana,ama istersen deriz canım

Hanımlar nasilsiniz iyisiniz demi :) netim kotası doldu cepten giritorum.ama bunun kotasi DA bitmesin. Insafsizlar amma konusmussunuz :) dualarima hiz vermeye çalıştıkça ağırlık çöküyor ama bitireceğim insaallah.var mi güzel haber. Şeytani geçmiş olsun.Noldu sana dunurum. Sönmez sen nasılsın karsiladamiyoruz

çok şükür bugün çektirdiğim mr temiz çıktı şimdi geriye sadece bu süt hormonunu düşürmek kaldı bebekli yarınlara inşallah :)

Son düzenleme:
Hosbulduk canim. Yazdıklarınizi begenemiyorum nedense tel de görünmüyor. Eslemez ve nurusimada ne var yok. Birinin test günüydü. Nasil sonuçlar gecer not var mi:)

Hosbulduk canim. Yazdıklarınizi begenemiyorum nedense tel de görünmüyor. Eslemez ve nurusimada ne var yok. Birinin test günüydü. Nasil sonuçlar gecer not var mi:)

Canım beni mi sordun,hala aynıyım ateşim var düşmüyo nedense Muhat...Bende seni sordum ceza aldın sandım,sen nasılsın.Dualar ne alemde,benimki az kaldı inşaallah...

iyiyim muhatcımmmmmm ....çok şükürrrrrrr....rabbim dualarını bitirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn......evet karşılaşamıyoruz tatlım yaa....
seyyan ve eslemcim ben yaşımı yazdım ama bana resmi falan davranın diye değil ben memnunum bu davranışınızdan...ayrıca benim bir çok işl arkadaşım sizlerin yaşındaaaa..sorun yok isterseniz yaşımı duymamış olun....başa saralımmmmmmm. .dııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........mahcup olacak bişey yokki.......
abla demek isterseniz deyin ama lütfen resmi davranmayınnnnnnnnnn banaaaaaaa ağlarım bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…