Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyancımm yarın sabah bi deneyim muckk muckk

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol vitamin ve ıhlamur al...başka fikrim yok...inşalahh atlatırsın...allah şifanı versin..

vitamin de alıyorum ama etkisi olmuyo ben ne kadar dikkat edersem edeyim bi şey çıkıyo neseki ateşim filan yok yoksa normal de boğaz ağrısı ateş de yapar buna da şükür muckkk muckk

Seybîl
Kök zencefili tarcın ile berbaer kaynat biraz
Sonra bardağa al suyunu içine bal kat îç.
Boğaza bîrebir gelir. Günde iki üç defa iç. Hiçbîşeyin kalmaz.
Geçmiş olsun

sanada iyi geceler canııııııım.maşallah dimi.e yaptım bile battaniye altı.transferi bilmiyorum ki canım.haftaya çarşambaya kadar toplama işlemi olsa 5.gün transferi yapsalar oooooooooooooooooooooooooohhhhhh daha çok var yaaaaa.hayırlısı dimi ama.ay geç olsun temiz olsun derler ya öyle.Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eylesin inş.sen nasılsın.dün akşam bi kırıklık var gibiydi.bu gün daha iyimisin.

Cnmmm senle ben aynı anda battaniye altı yapıyoruzz bende çayniçiypruö yoksa sendeöi içiyorsun
Ayyy seyyanım hayırlı sağlıkla bebişin olsunda inş varsın 1 ay işinde kalsın yumoşlar
Seyyan cnm bugüne kadar dha önce kaç kere denendi bu yöntem? Anlatsana biraz tabii istersen
Sönmez hocam nerde yaff

evet sende sıcağı seviyosun dimiiiiiii.canım benim bu 5.tedavim.en son 2009 da yaptırdıyıdm.aradan gene baya geçmiş.unutmuşum bazı şeyleri ya.ama en pozitif,en bilinçli,en stressiz ve ümitli olduğum tedavim bu.içim içime sığmıyor ya.inşaallah hayırların49:) habercisidir bu durum........

senin şu internet kotasının şeysi ne zaman doluyo ya .gelseneeeeeeeeeeeeee.aşağıdaki 3 ziyaretçi kimsiniiz

Kış geldimi battaniyem hemen yerini alır
Evt yaaa bayağı zaman geçmiş. Ama çnemli olan krndini hazır hissetmen sürece
Hayırlı zaman da yani olması çok önemli
Ohhhh yumoşların bebişler ılsun sana inşşşşşşşşşş aminn
Allah ım dularımızı kabul etsin inş
Yumoşlar büyüsün büyüsün bebek olarak çıksın

seybil cnm mrb bana kalırsa boğazın için kesinliklee helee helee tarcını kullanma çünkü hamilelikde kullanılan bitkiler düşüğe neden oluyor özellikle sen önemli haftalardasınn eger boğazın agrıyorsa faranjitin veya bademcik problem varsaaa adacayı gargarasıı ama özelikkllee gargaraa (içme sakın)çok iyii canım benimde aynı problemim var akşam yapıyorum sabaha çok şükür bişey kalmıyo

o kadar bu havaalara dikkat edeyimmm dedim ama olmadııı gene hava şartlarına aldığımm tüm önlemlere ragmen yenildimmmm((((((((

bennn çokkk hastayımmmmmmmm feci şekilde grippp aynı zamanda boğaz enfeksiyonu ile cebelleşiyorummm (kızlarr siz siz olunnn aman dikkattt edinnn seyyyan özelikkle sen dikkat et canım kendinee

ben yastığımm ve battaniyem özdeşlettikk 2 gündür ayrılamıyoruzzziyi gecelerrr

canım çok geçmiş olsun ya bu ara herkes hasta.havalardan dediğin gibi.bende dikkat ediyorum üşütmemeye ve beeslenmeme.Rabbim sanada tüm hastalarada acil şifalar versin.sana da iyi geceler .

herkese iyi geceler.kim varsa artık.kimse kalmadı ama.turkuazcım,antikdenizcim,nurusimacım ve hayaletler sizede iyigeceler.yarın güzel bir günde güzel haberlerle görüşmek dileğiyle.muhat ilk haberi senden sonra eslem senden bekliyorum.kays sende güzel haberlerle gel.Allaha emanet olun.

canım nasılsın?
kefir içiyormuşsun bende içmiştim.kendim mayalamıştım..hala buzdolabında duruyor..kavanozda mayalarım...
canım ben kefiri cacık yapıp içtim içmesi daha kolay oluyorrr.....sarımsak girince anlamıyorsun bileeeee.....tavsiye ederimmm....

Merhaba

Benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsin Seyyan'cığım.

Tüm okunanları ve okunacak olanları, tüm edilenleri ve edilecek olanları; Yüce Mevla -en uygun ve en olması gereken halleriyle- kabul edecektir zaten her zaman ve daima olduğu gibi, her şeyi "hakkımızda en hayırlısından ve en güzelinden taktir kılmıştır" şüphesiz...

Günaydın ve en güzel günler sizin olsun.

Sevgimle

gunaydn canım ben ıyıyım hamdolsun sen nasılsın

kızlar gününüz aydın olsun inşallah.yine sohbeti kaçırıyoprum ya..aysecim bende iyiyim adet olamayı bekliyorum.
kızlar doktorla konuştuk dün 6 paket gonal f vermiş 300 ile başlayacağız.sizlerde nasıl başlanıldı acaba.

sa kızlar... ben bu gün yokum herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum test yapar yapmaz size haber verecem öptüüümmmmmm

slm kızlar ben 5 yasinimi okudum allah kabul etsin inş.....
diğerlerinide akşama bitiririm okudu yazabilirsiniz

bebıse hatıım lıstesı ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz

süpriz=4. cüz okudu
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz 9 ve 10. cüzler okunuyor

ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu

abım==13.okuyor
suprız==14.cüz
15.16.17.18. cüzler okunuyor

ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26
kays==30. cüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…