ay canım geçmiş olsun.bir çorba kaşığı bala birkaç damla limon damlat ye.bol bol sıvı iç.ıhlamur ve meyve suyu.zencefilli balda yiyebilirsin.bildiğim bu kadar canım.arkadaşlarda fikir üretecektir.yaa kızlar boğazım ağrıyo dünden beriilaş da kullanmak istemiyorum zararlı olur diye bildiğiniz bi iksir var mı :18:
hani nenelerden kalmış bi karışım filan :18::18:
Dunurum telden yazmak cok zor sana 2kez yazdım AntiVirusum sildi:)
bende bu ses ne diyodum abooooooooooooow.Ay canım gerçekten içine doğuyo mu benim içinde...İnşaallah öyledir ama ne bileyim Seyyancım ya,olucam sanki yavaş yavaş hissediyorum sanki gelmek üzere..Hayırlısı Rabbimden..Bende Muhattan ümitliyim,inşaallah o da verir müjdeli haberi...
Kızlar karnımın guruldayışı oraya kadar geliyo muGeberiyom açlıktan Ben gidiyom karnımı doyurmaya,size keyifli muhabbetler,gelince okurum nasipse,öpüyom ikinizide
yarın akşam yap sen bize de yaz heeeeee merakta bırakmaAfedersiniziz ben ısrarını zor tutuyorsunuz.geçen regl gibi oldum ağrı usume vs.canim 1tane test kaldı Yarin Aksam yapayım diyorum
Masaallah Seyyan:) ben çıkayım sonra geleyim:*
sa. canım arkadaşlarım nasılsınızsizleri çok özledim kaç gündür topiğe girmiyorum daha doğrusu yazmak istemiyorum çok moralim bozuktu. en son gittiğim doktor bende miyomun çok önemli olduğunu ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile amka zorunda kalabileceğini söyledi inanın ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum ben senelerdir eşim için mücadele vermiş biriyim ama şimdi kendim için hiç bir şey yapamıyorum tam bebeğime bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek istemiyorum inanın çok kötüyüm ama bana hep destek oldunuz iyi günümde kötü günümde yanımda oldunuz benim yine ayağa kalkmama yardımcı olun yıkılmaz istemiyorum
sakin olmaya çalışıyorum dün çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya ve daha iyi düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum inşallah doktorun dediği gibi kötü olmaz.canımcım gittiğim doktor zaten çok iyi bir doktor prof ve türkiye de en iyi doktorlardan biriymiş.ben şimdi adaçayı ve hüseyin ermişin kürünü kullanmaya başladım belki meliyata kadar birazda olsa küçülür en azından ameliyat riski azalır.hem Rabbim belki ettiğimiz dualr hürmetine belki ameliyata bile gerek kalmadan şifa verir bana.bebeğim için mücadele edicem elimden geleni yapıcam inşallah.ama şu anda çok kötüyüm kendimi toparlamam lazım bebeğim için mücadele etmem lazım o benim için gelmiş beni bekliyorken ben pes etmemeliyim Rabbim bana hem sabır hem şifa versin dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsuncanım ilk önce bi sakin ol.sen dediğin gibi yıllardır eşin için yılmadan,usanmadan mücadele etmedin mi.şimdi böyle koyvermek yok.iyi bir prof bulmalısın.işini iyi yapan bir prof bu olasılığı egale eder.bende kist ameliyatımda doktor yumurtalığın riskinden bahstmişti.ama prof ben hiç zarar vermem dedi.ve şu anda onun ameliyat ettiği yumurtalık daha iyi yumurta üretiyo.bu arada şu soğan kürünü yapsana.benim yengemde myom vardı soğan kürü yok etti.ne olur üzülme.yolun yarısından çoğunu geçmişken böyle koyverme.pesetme sakın.biz herdaim dualarımızla ve yüreğimizle senin yanındayız.emin ol buna.varsa istediğin özel bir dua hemen okuyalım.herşey yoluna girecek.birşeyin olmasına yakın zamanları çok sancılı geçermiş.demekki sen çok yaklaştın.sabha az kaldı gecenin en karanlık olduğu zaman sabaha en yakın zamandır.az kaldı canım.çok az kaldı.sakin olup ,doğru kişiler ve doğru kararlarla bu iş çözülecek ve de doğru zman.hep yanındayız unutma.aklımızda ,gönlümüzde,dualrımızda seninle.
sakin olmaya çalışıyorum dün çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya ve daha iyi düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum inşallah doktorun dediği gibi kötü olmaz.canımcım gittiğim doktor zaten çok iyi bir doktor prof ve türkiye de en iyi doktorlardan biriymiş.ben şimdi adaçayı ve hüseyin ermişin kürünü kullanmaya başladım belki meliyata kadar birazda olsa küçülür en azından ameliyat riski azalır.hem Rabbim belki ettiğimiz dualr hürmetine belki ameliyata bile gerek kalmadan şifa verir bana.bebeğim için mücadele edicem elimden geleni yapıcam inşallah.ama şu anda çok kötüyüm kendimi toparlamam lazım bebeğim için mücadele etmem lazım o benim için gelmiş beni bekliyorken ben pes etmemeliyim Rabbim bana hem sabır hem şifa versin dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
inşallah canım inşallah bu yolun sonu selamet olur.biliyorsun ben hep doktorların imkansız dedikleriyle bile savaştım dualarla ilaçlarla kürlerle bebeğime yaklaştım .şimdi doktorun bana bunları söylemesi beni çok kötü yaraladı zaten son demlerimi yaşıyordum enerjim tükendi inşallah Rabbimin izniyle yine dualarla ayağa kalkıcam ve bebeğime kavuşucam .demekki benim sınavım henüz bitmemiş gerçektende muhatın dediği gibi topik açmayı hakettim sanırım benim ve bebeğimin hikayesini anlatacağım bir topik açıcam ve inşallah bebeğime kavuşucam beni yalnız bırakmayın hepinize çok ihtiyacım varmutlaka bir çıkış yolu bulunur.hiçbir problem yokturki çözümü olmasın.doktoruna güvendiyesen tamamdır.şimdi kürlerini yap ve daha olumlu ve güzel düşünmeye odaklan.çok zor biliyorum ama en azından denemelisin.bunu bebişin için yap.onu birgün kucağına aldığında unutacaksın tüm bunları
inşallah canım inşallah bu yolun sonu selamet olur.biliyorsun ben hep doktorların imkansız dedikleriyle bile savaştım dualarla ilaçlarla kürlerle bebeğime yaklaştım .şimdi doktorun bana bunları söylemesi beni çok kötü yaraladı zaten son demlerimi yaşıyordum enerjim tükendi inşallah Rabbimin izniyle yine dualarla ayağa kalkıcam ve bebeğime kavuşucam .demekki benim sınavım henüz bitmemiş gerçektende muhatın dediği gibi topik açmayı hakettim sanırım benim ve bebeğimin hikayesini anlatacağım bir topik açıcam ve inşallah bebeğime kavuşucam beni yalnız bırakmayın hepinize çok ihtiyacım var
her kışın baharı vardır öyle değilmi inşallah bugünleride atlatırım zaten şu doktorları anlayamıyorum iyisiyle kötüsüyle herşeyi söylüyorlar bana çok ağır geldi bu yük. seneler önce eşimin durumunu söyleyen doktorda aynen bu şekilde acımasızdı ama şükürler olsun eşimin sıkıntısı geride kaldı inşallah bende atlatıcam bu günleri.canım benim çok teşekkür ederim sizlerde herşeyin en iyisini hakediyorsunuzenerjinin azalması tabiki normal.tam bitti derken ama inan hayat boyunca hiç bi zaman bitti diyemeyiz.bitti ancak son nefestedir.yaşadıkça ümütlerimizde bitmeyecek mücadelelerimizde.bu bitecek bir yenisi başlayacak.o yüzden gücünü toparlamalısın en kısa sürede.sen topik açmayı değil sadece herşeyi hakkediyorsun.bütün güzellikleri hakediyosun.kız destek olmazmıyız.emrine amadeyiz.sen iste biz yapalım.seni seviyoruz unutma.ve hep yanındayız.topiğinin ilk ziyaretçisi olucam.o günlere az kaldı inş
merhaba canım...iyi olmaya çalışıyoruz....sen nasılsın...Merhabalar güzel candan hanımefendiler,neler yaptınız herkes iyi mi?Daha yazdıklarınızı okuyamadım biraz göz gezdireceğim şimdi.Hiç müjdesi olan varmı? Ben az önce bütün duaları tamamladım,bu defa 5 yasin okunacaktı değil mi arkadaşlar?
a.s. canım sen nasılsın kız bu hastalığın bebiş habercisii olabilir bazıları griple birlikte hamiş olduğunu öğreniyor...Selam kızlar nasılsınız?Geçmişi okuyamadım,var mı güzel haberler.Seyyan doktora gidecekti noldu acaba.
Ben biraz daha iyiyim hamdolsun.
a.s. evet hamiş adayları çokkk kesin bir haber yok artık sen verirsin bize belkii....sırayla çoğalır herkes..Selam hatunlar,
Iyiniz demi:)hamisi adaylari cogalmis maaşallah.
Kocam sen hamilesin bu ay diyo:) Yarin günüm ama hâlâ belirti yok
seyyan dr ne dedi canim.
Kays sorsunlar biz çalıştık deriz:)
yaa kızlar boğazım ağrıyo dünden beriilaş da kullanmak istemiyorum zararlı olur diye bildiğiniz bi iksir var mı :18:
hani nenelerden kalmış bi karışım filan :18::18:
a.s. canım bizler iyii seni sormak isterdim ama durumunu az çok anladım okuduklarımdan...sakın kafaya takma....ki sen ne yollardan geçtin...azimlisin ..çok şükür bugünlere geldiniz...allahın izniyle bunuda atlatıcaksın...ameliyatın çok iyi geçicek ve yumoşuna kavuşacaksın...yaşarken bu sıkıntıları geçirmek zor...yazdığımız gibii kolay gelmeyebilir başta emin ol ...başladın mı arkası çorap söküğü gibii gelicek...allahh yardımcın olsun... bol bol şifa versin...sağlılklı ve hayırlı evlat nasip etsin...güneş bir gün bizim içinde doğacakk...sa. canım arkadaşlarım nasılsınızsizleri çok özledim kaç gündür topiğe girmiyorum daha doğrusu yazmak istemiyorum çok moralim bozuktu. en son gittiğim doktor bende miyomun çok önemli olduğunu ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile almak zorunda kalabileceğini söyledi inanın ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum ben senelerdir eşim için mücadele vermiş biriyim ama şimdi kendim için hiç bir şey yapamıyorum tam bebeğime bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek istemiyorum inanın çok kötüyüm ama bana hep destek oldunuz iyi günümde kötü günümde yanımda oldunuz benim yine ayağa kalkmama yardımcı olun yıkılmak istemiyorum
sa. canım arkadaşlarım nasılsınızsizleri çok özledim kaç gündür topiğe girmiyorum daha doğrusu yazmak istemiyorum çok moralim bozuktu. en son gittiğim doktor bende miyomun çok önemli olduğunu ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile almak zorunda kalabileceğini söyledi inanın ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum ben senelerdir eşim için mücadele vermiş biriyim ama şimdi kendim için hiç bir şey yapamıyorum tam bebeğime bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek istemiyorum inanın çok kötüyüm ama bana hep destek oldunuz iyi günümde kötü günümde yanımda oldunuz benim yine ayağa kalkmama yardımcı olun yıkılmak istemiyorum
slm canım hoşgeldin nasılsın....tedavi aşaması tam gaz devammm..inşallahhh hayırlı haberlerinide alırız...bu doktor ankarada iyimi yanii bende nisanda başlıcam ama doktor bir tane var kafamda kime yöneldiysem ..olumsuzluklarıda peşi sıra duyar oldum...a.s canım hoşgeldin
canım çok geçmiş olsun ama derdi veren rabbim dermanınıda gönderir elbet..sen diyorsun bukadar zaman yılmadan savaştım demekki bu güç var sende canım.şimdi yıkılmanın üzülmenin zamanı değil tekrardan savaşmanın zamanıben inanıyorumki bu sınavındanda hayırlısıyla çıkıcaksın önce rabbimin izniyle tabi..ama sakın pes etme canım dualarım seninle bu arada bak bugün eşimin teyzesiyle konuştum onunda kisti yüzünden rahimini alabileceğini söylemiş gittiği 6 doktor üstüste aynısını. ama pes etmedi en sonunda şimdiki prof'unu rabbım önüne çıkardı.ve ben bugün şansa çevresi çok geniş olduğundan yardım istedim bana adını yazdı haftaya konuşma şansı yakalayacağım inşallah belki onunla devamda edebilirim .isminide verim sana bi araştır en azından ara bi ama yeri ankarada ..PROF.DR.RECAİ PABUÇCU
inşallah herşey gönlünce olur hayırlısı olsun hakkındadualarım seninle...
geldim ...........evet 5 tane yumoşum var ve ben onları çok seviyorum yaaaakız nereye kayboldun hemen....gözün aydın canım 5 yumoşun olmuş....bundan sonrası bir sperm bir yumurta...kaliteli olsunlar...ayyy bu ay hamişler çoğalacak ne güzel....allahh yolunuzu açık eylesin...
slm canım hoşgeldin nasılsın....tedavi aşaması tam gaz devammm..inşallahhh hayırlı haberlerinide alırız...bu doktor ankarada iyimi yanii bende nisanda başlıcam ama doktor bir tane var kafamda kime yöneldiysem ..olumsuzluklarıda peşi sıra duyar oldum...
sa. canım arkadaşlarım nasılsınızsizleri çok özledim kaç gündür topiğe girmiyorum daha doğrusu yazmak istemiyorum çok moralim bozuktu. en son gittiğim doktor bende miyomun çok önemli olduğunu ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile almak zorunda kalabileceğini söyledi inanın ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum ben senelerdir eşim için mücadele vermiş biriyim ama şimdi kendim için hiç bir şey yapamıyorum tam bebeğime bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek istemiyorum inanın çok kötüyüm ama bana hep destek oldunuz iyi günümde kötü günümde yanımda oldunuz benim yine ayağa kalkmama yardımcı olun yıkılmak istemiyorum
slm canım hoşgeldin nasılsın....tedavi aşaması tam gaz devammm..inşallahhh hayırlı haberlerinide alırız...bu doktor ankarada iyimi yanii bende nisanda başlıcam ama doktor bir tane var kafamda kime yöneldiysem ..olumsuzluklarıda peşi sıra duyar oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?