Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kızlarr nasılsınız....

benimki düşünce belki 1-2 hafta kaçamak olur o zaman bildiriirim...

canlarım bitti tüm dularım

RABBİM okuduğumuz ve diğer tüm arkadaşlarıma

hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin

selamet ve dua ile................

canım allah kabul etsin....inşallahh hepimize rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin çabuk dön aramıza...

5 ADET yasin 100 enbiya 707 ADET ya varis bitti allah kabul etsin çifter çifter bebişler versin muckkk

ben iyiyim cnm sukur sen nasilsin?

esmacım ben kestane balı alamadım.çiçek balıyla kullanıyorum canım.olur demi? olur diye okumuştum ben ama sen yaptığın için sana da sordum

bende iyii ...kulaklarımı tıkayıp yoluma bakmaya çalışıyorum....yatıyomusun sürekliii durumlarr nasıll...inşallahh sağlıklı kucağınada alırsın...

ins cnm.evet surekli yatiyorum sadece yemek yapiyorum evde gerisini esim hallediyo saolsun

ya kızlar dünden beri canım çok sıkkın.birşey sormak istiyorum size. bilen yardımcı olsun,yada bilene yönlendirin beni nolur :26:
Canım ne oldu hayırdır inşallah umarım kötü birşey yoktur:26:
Hayırlısı olsun güzel haberler alman dileğiyle
Bende geleyim bir bardak çayını içmeye
A.s canım çok sevindim aman kötü olmayın.Huzursuzluk kadar kötü birşey yoktur.Tedavinde olumlu olur inşallah.Allah merhametli doktor çıkartsın karşınıza
Canım iyiyiz biraz uykusuzluk var hepimizdeBazı geceler sabahlıyoruz Nehir hanımla beraber:18:Bizde seni öpüyoruz teyzesi.Dualarımdasınız hepiniz.Allah hepinizin yüzüne baksın melekle taçlandırsın
çok şükür bugün çektirdiğim mr temiz çıktı şimdi geriye sadece bu süt hormonunu düşürmek kaldı bebekli yarınlara inşallah :)
Geçmiş olsun Allah şifa versin
2 gün sonrada benim günüm var. Son reglimiz olsun insaallah.
İnşallahhhhhhhh canımmm
Kefir bir ara içmiştim faydası çokmuş okuduğum kadarıyla
cnm ben cikiyorum..esime ekmek yapacagimmaglum baris imzaladik...
Ooo maşallah ekmek yapıcaksın hıı hünerli hatun afiyet olsun
Allah gönlüne göre versin canım inşallah bundan sonra huzurlu bir hayatın olur
Dua ile olacak is degil bunlar..
neyse bol sans size..
Allah'ın varlığına birliğine inanan herkez herşeyin öncelikle Allah'a inanmak sonrada dua edip Allah'a sığınmak olduğunun bilincindedir.Cevap vermeden edemedim.Bu söze.Umarım bir an önce aklınız başınıza gelir
Geçmiş olsun kolay değildir.İnşallah kısa sürede atlatırsın
Selam kızlar nasılsınız?Geçmişi okuyamadım,var mı güzel haberler.Seyyan doktora gidecekti noldu acaba.

Ben biraz daha iyiyim hamdolsun.
A.s canım hamdolsun sen nasılsın.İyi olmana sevindim
Canım sevindim yumoşlarının iyi olmasına inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun canım arkadaşım
yaa kızlar boğazım ağrıyo dünden beri ilaş da kullanmak istemiyorum zararlı olur diye bildiğiniz bi iksir var mı :18:
hani nenelerden kalmış bi karışım filan :18::18:
Çok geçmiş olsun
Canım Allah yardımcın olsun inşallah kötü birşey olmaz.Dualarımız seninle.Umudunu yitirme Allah şifa versin üzme kendini inşllh ameliyatlık bir durum olmaz
sa kızlar... ben bu gün yokum herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum test yapar yapmaz size haber verecem öptüüümmmmmm
A.s hayırlı haberler olur inşallh
nasılsınız
kımsecıkler yoookkkkk
Sağol canım sen nasılsın
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız
A.s canım hamdolsun sen nasılsın
İnşallah düzelir durumu Allah şifa versin
[
hayırlı akşamlaar
Hayırlı akşamlar
baharcim hosgeldin cnm nasilsin? prenses nasill?

Canım hoşbulduk sayfaları oku oku bitiremedim.İyiyiz canım yorgunluk uykusuzluk var ama olsun.Prenses napsın teyzesi çoğunlukla uyumakla ve geceleri uyanmakla geçiriyor bol bol alt kirletip mama yiyor Bende yazayım öyle çıkayım dedim.Prenses gögsümde uyumayı seviyor mamasını yedi uyudu şimdi.Sizlerden çok ayrı kalmamaya çalışıyorum kusuruma bakmassınız artık

Bana düşen duaları okutturdum Allah kabul eder inşallah.Allah'a emanet olun iyigeceler

hoşbulduk.senle denk gelemedik.bebeğine kavuşmuşsun hayırlı olsun çok sevindim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…