Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet bitirdiğinizi gördğm ve listeye okundu olarak ekledim.tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederim.bazen gözümden kaçabiliyor.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

seyyan canim ben yasinleri okuyali 2 gun oldu...enbiyalari okuyamiyorum malum zaman icindeyim..ya varislerde cekildi olarak yazabilirsin cnm...nasilsin cnm 5 yumosun olmus,haftaya kadar daha buyurler onlar insallah kalitesi iyi olsun

seyyan canim ben yasinleri okuyali 2 gun oldu...enbiyalari okuyamiyorum malum zaman icindeyim..ya varislerde cekildi olarak yazabilirsin cnm...nasilsin cnm 5 yumosun olmus,haftaya kadar daha buyurler onlar insallah kalitesi iyi olsun

canım tamam hemen dafterime not ettim.enbiya fazlamız var.eslem fazladan çekmişti.evet yumoşlarım beş tanecik.ama inşaallah kaliteli olsunlar önemli olan o dimi ama.dua et ne olur.sen nasılsın canım.evde durumlar iyi dimi.aman iyi olunda.mutlu olun .hepiniz için öncelikli dileğim bu sonrada hepimize hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar diliyorum Rabbimden.

iyim cnm cok sukur evdede iyi altik normale dunduk sukur,Allah yuvamiza huzur versin...insallah cok kaliteli olsun...anitisosialden haber varmi?gecmise baktim yazdigi yaziyi bulamadim insallah iyidir

canım benim yaşadıkların ne kadar normal olsada bize göre başkalarının yanında duygularına gem vurmayı öğrenmelisin.aynı şeyler bende de ve bizim gibi herkestede oluyor.bende çoooooooook ağlamışımdır odalara kapanıp.ama karşımızdakiler bizleri yanlış anlayıp incinebilirler.onlar hernekadar düşünmesede bizlerin incinip incinmeyeceğini bizler düşünmeliyiz.seni çok iyi anlıyorum sen kaç yıllık evliydin bilmiyorum ama ben yıllardır yaşarım bunları.ve mesela ben bebek mevlütlerine hiç gidemem.gitmem.çok üzülürüm.herkesin acı acı bakıp sanada nasip etsiin demesi incitir yüreğimi.o yüzden gitmem .böyle bir çare buldum kendimce.ne başkası huzursuz olsun benden nede ben olayım.ama herşey Allah tan .bunu hiçbirzaman unutmamamız gerekir.Rabbimizide incitmememeliyiz.bilmeden isyana gireriz Allah muhafaza bu sefer Rabbimizde incinir.o yüzden bu çok ince bir çizgi.duygularımızı yaşarken b çizgiye dikkat etmeliyiz.seni anlamadığımı asla düşünme.çok ama çok iyi anlıyorum.merak etme Rabbim o güzel duyguyu bizede yaşatacak birgün.

iyim cnm cok sukur evdede iyi altik normale dunduk sukur,Allah yuvamiza huzur versin...insallah cok kaliteli olsun...anitisosialden haber varmi?gecmise baktim yazdigi yaziyi bulamadim insallah iyidir

yok canım antisocialden malesef bir haber yok ve çok endişeleniyoruz.bi gelse bi yazsa ben iyiyim diye üstümden yük kalkacak sanki.üzülüyorum çünkü çok.inşaallah RABBİM ONA HAYIRLI KAPILAR AÇSIN VE YAR VE YARDIMCISI olsun.

hoşgeldin canım.gezdiniz gezdiniz geldin dimiiiiiiiiiiiiiiiii.nasılsın.çok geç geldin ama yaaaaa.bende çıkmak üzereydim.ama senin gibi en az 4 kere sölemem beeeeeeeeeeeeeeeen

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.gezdiniz gezdiniz geldin dimiiiiiiiiiiiiiiiii.nasılsın.çok geç geldin ama yaaaaa.bende çıkmak üzereydim.ama senin gibi en az 4 kere sölemem beeeeeeeeeeeeeeeen

evet canımmmmmm ..hoşbuldummm....iyiyim bitanem sen nasılsın yumoşlar 5 taneymiş çok güzel inşallah güzel güzel büyürlerrrr.....

benim artık 4 değil 5 oluyoooooooooooooooooooooo...

nekadarzor sen nasılsın..kedin çoooooook tatlım maşallah......ekmek yaptın mı kocana hamarat....

Ay hakkaten kartopu bu ya

Evet canım böyle takılıyom

Sende uyuma o zaman,al iç şunu açıl

yarın sabah namazada kaldırcanmı:26:hııııııııııııııım içesim var ama malum ben fazla içemiyorum bu günlerde.

disarda olunca onu cok ozluyorumhemen eve gelince snewy diye bagiriyorum hemen yanima geliyor...gece yanimda yanimda yatiyor artik tuyleride gormez olduk,esimde seviyor artik tuyude olmuyor hergun tarayinca...cok seviyorum ama korkuyorum bisey olumrmu diye,cunki ben biseyi cok seversem ona bisey oluyor

kızlar antisocialden haber yooooooooooooook.benim aklıma ne geldi biliyo musunuz...bana özel mesajdan adını yazmıştı...

aynı tüpbebek merkezine gidiyoruz ya...mustafa beyin hastasıydı....umarım ordan teline falan ulaşabilirsem istanbula gidince ulaşmaya çalışacam..inşallah ulaşabilirimmm

antisocial,ankarada mıydı??ne biliyosanız hakkkında bana özelden mesaj atarmısınız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…