Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aç okursa doyar
çıplak okursa giyinir
bekar okursa evlenir
korkan okursa emin olur
mahzun okursa ferahlar
misafir okursa seferde yardım görür
kayıp bulunur
hasta şifa bulur
öü üzerine okunursa azabı hafifler
susayan okursa suya kavuşur

allahım bana değiştirebileceklerimi değiştirebilmem için güç
değiştiremeyeceklerime katlanabilmem için sabır
ve her ikisi için de sağduyuyu ver

hosbulduk canımm:)ıyıyım sen nasılsın:) hadı guzel haber ver bana hala olmadı de:)

daha adet olmadım ama biraz kasıklarım ve belim ağrıyor bugün 32. Günm çok merak ediyorum hemen test te yapmak istemiyorum kafam karısık açıkcası çünkü ara ara sancı atıyo adet oluyorm diyorum ama olmuyorum

rahim ince çıktı yani progestanla hallolur mu acaba..inş sonucun iyi hayırlı bi sonuç çıkar

rahim ince çıkınca östrojen bandı veriyorlarmış sanırım ama gerek kalmadı sanırım. şimdilik pozitif :)

daha adet olmadım ama biraz kasıklarım ve belim ağrıyor bugün 32. Günm çok merak ediyorum hemen test te yapmak istemiyorum kafam karısık açıkcası çünkü ara ara sancı atıyo adet oluyorm diyorum ama olmuyorum

bu ıyı haber hadı ınsallah bebişin belirtileridir aysecım...ben de lekelerle ugrasıyorum hala malesef..dr u aradım tam baslayınca ıkıncı gun gtmemız gerekıyormus hala beklemedeyım artısı beklıyoruz bız de:( stres basladı bende de

ayşe senn de mi belin ağrıyor. benim 5 gün falan öncesinden başladı. adete 3-4 gün kala test yaptım çıktı benim.

bu ıyı haber hadı ınsallah bebişin belirtileridir aysecım...ben de lekelerle ugrasıyorum hala malesef..dr u aradım tam baslayınca ıkıncı gun gtmemız gerekıyormus hala beklemedeyım artısı beklıyoruz bız de:( stres basladı bende de

hakkında hayırlısı canım.rabbim üzmesin seni eşini çok zor bi sınav biz insanlar için hersey .. adetin ikinci günü mü dr a gideceksin canım

hakkında hayırlısı canım.rabbim üzmesin seni eşini çok zor bi sınav biz insanlar için hersey .. adetin ikinci günü mü dr a gideceksin canım

evet canım adetın ıkıncı gunu baslıcak kısmetse tedavı..bu lekeler adet sayılmıyormus tam kanamayı beklıceksınız dedı..ıkıncı kez tedavı stres yapıyor bu defa abasıma ne gelecegını bılerek gıdıyorum ya:(

birazda bağışlayacağım
Ayseciğim basta senden ve okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.. Hepinizin ağzına sağlık. dualarımız kabul olur innnnnşalllaahh.......
:53::53: canııııım, umarım oralarda bir mercimek vardıııııırrrrrrr:46::46:
rahim ince çıkınca östrojen bandı veriyorlarmış sanırım ama gerek kalmadı sanırım. şimdilik pozitif :)
Pozitif???? Ay süperbir haber buuuuu!!!:46::119::124::64::64:gözün Aydın canım... Allah sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah:16:

Ay bi kaç saat girmedim sayfaya iki gebeyle birden karşılaştım...

Ayseciğim bu Hafta kırmızıları gördüm canım, haftasonu kendim için bile okuyamadım. Bu hafta değil de Ondan sonraki haftaya listeye ekleyebilirsen sevinirim tatlım...

bu hafta dualar benim için okunuyormuş.çok mutlu oldum.kızlar hepinizden allah razı olsun.umarım hepimizin dilekleri kabul olur.

ayşecım yasinimi artırabılırsın sayı uyarsa
200 tanede ayetel kürsü okuyacagım inş.

liste yardımınada bu hafta başlarım yıne canım inş.

rahim filmi içinse hiç korkma cok kolay ama abartılan bi işlem. teknolojisi iyi bi hastanede cekılırsen sorun olmaz Rabbim hayırlısını versin inş.

Son düzenleme:
perlanore==50 tane okuyacak
melek04==50 tane okuyacak
yaseminseza==50 tane okuyacak
ayse035==200 tane okuyacak
burcu_81==100 tane okuyacak
orlic == 200 tane okuyacak

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

rahim filmi çekindiniz mi nasıl geçti

ben geçen temmuzda çekindim canım. 5 dk lık bir işlem, korkulacak birşey yok.üstelik kas gevşetici ilaç yapıyorlar normalde, benim ilaç alerjim yüzünden onu bile yaptırmadan çektirdim. ihmal etme bir an önce çektir. eskilerden janines var belki bilirsin. o da benim gibi sebepsiz infertildi, 6 yıldan sonra, 3 tüp denemesinden sonra rahim filmi çekindiği ay hamile kaldı. filmin öyle bir etkisi de var, ufak yapışıklıkkları açabiliyormuş.o da korkusundan sürekli erteliyordu.çekinmek lazım.

Son düzenleme:
Back
X