özlem, hayıt suyu kullananlar topiğinde gördüm, soğan kürü mü yapıyordun? ne kadar süre yaptın?
Başka özlemdir ben konuyu bile anlamadım canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem, hayıt suyu kullananlar topiğinde gördüm, soğan kürü mü yapıyordun? ne kadar süre yaptın?
Başka özlemdir ben konuyu bile anlamadım canim
Canim pozitif bebislerim tutunmuşlar Allah herkese nasip etsin banada kucağıma almayı inşallah hade bebislerim durmak yok yola dewam 
çok tebrik ederim Allah devamını getirsin inşallah. Sağlıklı hayırlı salih ömürlü bir evlat olsun inşallah cnm. Hamilelerin duası kabul olur derler sende bizler için dua et olur mu? Canım yanlış hatırlamıyorsam bu 3. tüp bebek denemendi demi? nerede yaptırdın? ben 4. negatifi gördüm bu ay o yüzden soruyorum fikir almak için. Allaha emanet olun![]()
ahahahahaaa topicte kan gövdeyi götürüyor aysem.blowhe, sen, ben, antisocial, tondora ve bilmediğimiz niceleri
ay yanlış anlamayın kızlar sinirim bozuldu. inşallah bu 9 ay boyunca son olur...
işin şakası bir yana da okuyacak kişi sayısı baya azalıyor böylelikle. beni listeden siler misin demiştim ayşeciğim ama silme de eşime okutayım bari.
ay hala gülüyorumpsikolojimiz altüst olmuş beee!!
Bu sefer pozitif dualarınızı eksik etmeyin Allah herkese nasip etsin
Yasinlerimi okudum canım adet olmadan okuyayım dedim. yarın adet günüm allahımm inşallah olmam bu sefer![]()
ayyyy canım süpeeerCanim arkadaşimmm bu sefer oldu pozitif 62'39 umarım daha yükselecek kurban oldugum Allah herkese bu sevinci yasatsin
amiiin canım, amin!!!!tobeguk, hakkaten hee nası denk geldi böle. neyse inşallah 9 ay kesintisiz dua okuyabileceğimiz zamanlarda gelir( bir an önce.....
inşallah kırmızılarını 8 ay sonra görürsün canım yaaaa. bir de sen kop bizim gruptan da hamileler grubuna gir inşallaah..Yasinlerimi okudum canım adet olmadan okuyayım dedim. yarın adet günüm allahımm inşallah olmam bu sefer![]()
ayyyy canım süpeeer:119::124: gözün aydın. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh. bizlere de dua et de inşallah ennn kısa sürede darısı başımıza olsuuuun... Saol canim benim âmin dualarım sizinle
Canim arkadaşimmm bu sefer oldu pozitif 62'39 umarım daha yükselecek kurban oldugum Allah herkese bu sevinci yasatsin
Canim arkadaşimmm bu sefer oldu pozitif 62'39 umarım daha yükselecek kurban oldugum Allah herkese bu sevinci yasatsin
canim arkadaşimmm bu sefer oldu pozitif 62'39 umarım daha yükselecek kurban oldugum allah herkese bu sevinci yasatsin
tebrik edrim canım, Rabbim tamamına erdirsin inşlhh. darısı bizlerin başına![]()
ayy yok yokk henüz gelmedi benim adet inşallah gelmesinde hiçç çekecek halde değilim şimdii :)
tebrikler tatlım ailenize hayır getirir inşallah.. Hayırlı doğumlar olsun inşş..