Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ben 2 tane okudum Allah kabul etsin inş. cnm benim adımı listeden silermisin kursa gittiğim için biraz zorlanıyorum kusura bakma lütfen

Canim pozitif bebislerim tutunmuşlar Allah herkese nasip etsin banada kucağıma almayı inşallah hade bebislerim durmak yok yola dewam 

çok tebrik ederim Allah devamını getirsin inşallah. Sağlıklı hayırlı salih ömürlü bir evlat olsun inşallah cnm. Hamilelerin duası kabul olur derler sende bizler için dua et olur mu? Canım yanlış hatırlamıyorsam bu 3. tüp bebek denemendi demi? nerede yaptırdın? ben 4. negatifi gördüm bu ay o yüzden soruyorum fikir almak için. Allaha emanet olun:nazar::nazar::nazar:

çok tebrik ederim Allah devamını getirsin inşallah. Sağlıklı hayırlı salih ömürlü bir evlat olsun inşallah cnm. Hamilelerin duası kabul olur derler sende bizler için dua et olur mu? Canım yanlış hatırlamıyorsam bu 3. tüp bebek denemendi demi? nerede yaptırdın? ben 4. negatifi gördüm bu ay o yüzden soruyorum fikir almak için. Allaha emanet olun:nazar::nazar::nazar:

Ewet canim 3 denemem tabikide dua edicem izmirdeyim ben İsrael Aruh Dr adı cok iyi yaptıgı transferlerinden 10 kiside 7 si hep olumlu bende ilk kez gittim sonuc ortada Allah devamını getirir inşallah kurban oldugum Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın herkesin kalbine gore versin inşallah bu topikteki herkez bu sene alicak müjdeli haberleri burda ;) 😘😘

ahahahahaaa topicte kan gövdeyi götürüyor aysem.:9::9::9::9: blowhe, sen, ben, antisocial, tondora ve bilmediğimiz niceleri:9::9::9: ay yanlış anlamayın kızlar sinirim bozuldu. inşallah bu 9 ay boyunca son olur...
işin şakası bir yana da okuyacak kişi sayısı baya azalıyor böylelikle. beni listeden siler misin demiştim ayşeciğim ama silme de eşime okutayım bari.
ay hala gülüyorum:9::9: psikolojimiz altüst olmuş beee!!

ayy yok yokk henüz gelmedi benim adet inşallah gelmesinde hiçç çekecek halde değilim şimdii :)

Bu sefer pozitif dualarınızı eksik etmeyin Allah herkese nasip etsin

Tebrikler tatlım ailenize hayır getirir inşallah.. hayırlı doğumlar olsun inşş..

Yasinlerimi okudum canım adet olmadan okuyayım dedim. yarın adet günüm allahımm inşallah olmam bu sefer :31:

Canim arkadaşimmm bu sefer oldu pozitif 62'39 umarım daha yükselecek kurban oldugum Allah herkese bu sevinci yasatsin
ayyyy canım süpeeer:46::62::64::66::119::124: gözün aydın. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh. bizlere de dua et de inşallah ennn kısa sürede darısı başımıza olsuuuun....
tobeguk, hakkaten hee nası denk geldi böle. neyse inşallah 9 ay kesintisiz dua okuyabileceğimiz zamanlarda gelir:(( bir an önce.....
amiiin canım, amin!!!!
Yasinlerimi okudum canım adet olmadan okuyayım dedim. yarın adet günüm allahımm inşallah olmam bu sefer :31:
inşallah kırmızılarını 8 ay sonra görürsün canım yaaaa. bir de sen kop bizim gruptan da hamileler grubuna gir inşallaah..

selam kızlar ben geldim yalnız benle birlikte kırmızılar da geldiği için buhafta okumalara katılamayacağım kısmetse haftaya sizlerle okurum. bu arada hamile haberi alan arkadaşlarımıda tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş.

kızlar günaydın :16::16:nasılsınız çok fazla uğrayamıyorum topiğe iş yerimde yavaş hareket edince işler uzuyor akşam eve gidincede bir yorgunluk çöküyorki sormayın cuma akşamı kalp atışı için randevumuz var çok heyecanlıyım rabbim o güzel sesi duymayı nasib etsin hepiniz dualarımdasınız sizde beni unutmayın

Back
X