Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

senle bana okunuyo canımcım huuuu
duacan arkadası olduk senle :1:
rabbım inş. dualarını çevirmesın

tamam

haftada 2 arkadaşa 41'er yasın ve okunabıldıgın kadar ayetel kursu okuyoruz
sayı bıldırıyosun haftalık okuyabılecegın eklıyoruz lısteye her hafta cumaya kadar haber verıyosun okunup okunmadıgını
sıra sana gelınce sanada okunuyo dua
hıkayenden bahsedermısın dr gıttınmı yaşkac? sorun nekı olmuyorr?

Ayy öyleymiş canım ilk defa benim için bi dua okunuyor heyecanlandım şimdi :1: inş. ikimizde en kısa sürede hamile kalırız canım. Bu hafta ikimize torpil geçip bol bol Ayetel Kürsü okucam canım :1:

kızlar yarın arefe günü bildiiğiniz gibi 1000 tane ihlas okumak ikindi vaktıne kadar çok sevapmış
dualarınızda unutmayın inş.

ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
orlic == 200 tane okuyacak
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okudu
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu

ayşecim ben 3tane yasinimi okudum allah kabul etsin inşallah

canımm hayırlı haberlerle gel inşallah ufaklıkda tutunmuştur hayataa bebişlerine allah saglık versinnn:))darısıda bizlereee olsunn:nazar::nazar::nazar:

inşallah canım valla stres hiç bitmiyor her kontrole biraz panik halinde gidiyorum daha sakin davranmam lazım nasibimizde ne varsa o olacak değilmi

yandev==100 tane okudu
antikdeniz==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okudu
ozne hayat==3tan okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
antisocial==3 tane okudu
sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu

burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
özlemlk==3tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu

perlanore canım Allaha sığın inşallah bişey olmayacak bebeğine melekler cevrende inşallah tutuyorlar bbeğini ve devam edecekler

sağol canım bende çalışıyordum işten gelince bazen o yorgunlukla temizlik yapardım akşam vakti:1:allah kolaylık versin sanada:3:

Bende kapalıyım boya kullanıyorum kolestonun köpük boyasından.saçımda kuruluk oluyordu.zeytinyağıyla masaj yapıp biraz beklettim saçımı sonra şampuan bile sürmeme yetti saç kremine gerek kalmamıştı yumuşacık yaptı saçımı zeytinyağı herşeye faydalı.şuan yapmıyorum ama otacının şampuanı ve saç kremini kullanıyorum bitkisel olunca saçlarım daha iyi oldu tavsiye ederim:34:

Hayırlısı olur inşallah:16:

Napıcaz aşk tazeliyoruz deseydin:1::17::38:

Ellerine sağlık çoğu gitmiş azı kalmış:1:bende yaptım arife günü bir gözden geçiririm.yarın kayınvaldeme yardıma gideceğim.kendi annem bana uzak 12 14 saatlik yol:50:yoksa annemede yardımcı olurdum rahatsız zaten üzülüyorum çok birşey yapamıyorum sık gidemiyorum diye ama ne yapayım :50:

Keşke yakın olup aynı şehirde olsaydık toplanırdık.biz buluştuk arkadaşlarla bayramdan sonra yeniden toplanmayı düşünüyoruz.:34::10:

canım 12 14 saat çok uzak ya allah yardımcın olsun şükür bizim sadece 1saat var aramızda..
Kimlerle toplandınız ne güzel ya

arkadaşlar bende katılmak istiyorum dualara ne yapmam gerek?benimde olmuyo bebişim 1 sene oldu,çok mutsuzum ve karamsarım...lütfen bana yazın bayramda okurum bende..nasıl dua edicez peki?

canım hoşgeldin aramıza arkadaşım bilgilendrmiş seni bize kendinden bahsedermisin seni tanıyalım

günaydın kızlar...
özlemden haber yok hala değil mi. bugün doktora gidecekti.. hayırlı haberlerle gelsin inş.

ayy öyleymiş canım ilk defa benim için bi dua okunuyor heyecanlandım şimdi :1: Inş. Ikimizde en kısa sürede hamile kalırız canım. Bu hafta ikimize torpil geçip bol bol ayetel kürsü okucam canım :1:

torpil demek hıııı :1::1::1::1:allah iyiliğini versin..
Allahım en yakın zamanda nasip eder inş

yandev==100 tane okudu
antikdeniz==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okudu
ozne hayat==3tan okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
antisocial==3 tane okudu
sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
özlemlk==3tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
tayllandilek=2 tane okuyacak

evet canım cumaya kadar .. Kendinden bahsedermsn

ismim dilek 3 buçuk yıllık evliyim 28 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum daha doğrusu iş bulamadım bi türlü :) izmirde oturuyom.2 buçuk yıl korunduktan sonra hamileliğe karar verdim 3 ay sonra hamile kadım ama 14 haftalık kaybettim bebeğimi.ikili testte değerlerim çok yüksek çıkmıştı doktor amniyosentez dedi ama o gece kaybettim bebeğimi çok kötü bişi ama kısmet değilmiş hep sağlıklı ve hayırlı bi evlat diye dua ediyodum bundada vardır bi hayır dedim.mayısta düşük yaptım işte şuan düşünmüyom aslında aklım çok karışık desem yeri var o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.böle yani evde vakit geçiriyorum...

ismim dilek 3 buçuk yıllık evliyim 28 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum daha doğrusu iş bulamadım bi türlü :) izmirde oturuyom.2 buçuk yıl korunduktan sonra hamileliğe karar verdim 3 ay sonra hamile kadım ama 14 haftalık kaybettim bebeğimi.ikili testte değerlerim çok yüksek çıkmıştı doktor amniyosentez dedi ama o gece kaybettim bebeğimi çok kötü bişi ama kısmet değilmiş hep sağlıklı ve hayırlı bi evlat diye dua ediyodum bundada vardır bi hayır dedim.mayısta düşük yaptım işte şuan düşünmüyom aslında aklım çok karışık desem yeri var o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.böle yani evde vakit geçiriyorum...

canım bende izmirdeyim..düşüğüne çok üzüldüm ama olacakmış..inş.saglıklı bi evladın olur.
amniyosentez nedeme
ve 5 ay gecmiş bence bebek düşünmelisin..

inş . en yakın zamanda iş bulursun mesleğin ne

inöşallah canımya muhasebe açıköğretimde okuyom bi yandan.çocuk konusunda hala tereddütteyim aslında hazır değilim psikolojik olarak.düdşük sonrası patolaji raporundada bişi demediler yani genetik bi sebep yok falan dedi ama aydınlanmadım tabi.hayırlısı inşallah hepimiz hakkında..

Back
X