kızlar bişi sorucamya aklım çok karışık.ben en son 30 eylülde regl oldum 28 günde bi oluyom.ayın 27 sinde olmam lazım yani 3 günüm var.ama bu ay tuhaf şeyler yaşadım ama ilk bebeğimi kaybettiğim için ne bilim konduramadımmı ne bilmiyom aklım çok karışık.şüpelendiğim ilişki tarihim 17 eylülde oldu.bir hafta önce gögüslerimde koltuk altından başlayak şekilde agrılar başladı uçlarında sedece dokununca batma hissi oluyo.birhaftadır iştahımda açılma var çok acıkıyorum ve sık idrara çıkıyorum.havalar soguduya idrar olayını üşüttüm diye düşündüm bi ara ama üff çok stres yapıyorum.he bide en önemlisi karnımda şişkinlik var ve baya şiş akşamları özellikle çok gazım oluyo.ilk gebeliğimde hepsini yaşadım ama tecrübesiz oldugum için pek üstüne düşmüyodum ama hamile olduğumu öğrenmiştim.bide bu sabah bi kalktım dudağımda 3 tane uçuk çıkmış.aslında hazırmıyım onuda bilmiyorum çok kararsız ve ümitsizim aslında.bana yardım edimya.reglime 3 gün var ama belirti yok herzaman olmuyo gerçi ama en çok göğüslerim ve şişkinliğim aklımı karıştırıyor

napim ben şimdi üf günler geçmez.zaten bayramda yalnızım ailem istanbulda canım çok sıkkın kızlar allah yardımcım olsun dua edin bana.herkese şimdiden iyi bayramlar...