Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Umudunuzu yitirmeyin. Biliyorum evlat istegi cok baska. Kaybetme korkusu ayri birsey hele kaybetmek ayri...Ama Allah im cumlemize en hayirli sekilde en hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ins.
Herseyde vardir bir hayir. Bazen inanin istedigi iz zaman birseyin olmamasi daha bile hayirli oluyor bunu zaman gectikce goruyor insan. Her olay boyle degilmidir? Bazen bisey isteriz olmaz uzuluruz ama zaman gecer ve gecen zaman bize sunu dedirttir. Boylesi daha hayirli oldu. O yuzden hayirli zamanda ins hepiniz hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alaacagiz Yuce Rabbim in izniyle.
Sevgiler....:16::16::16::49:

s.a.ayşecim ben 3 yasini okudum.Allah hepimizinkilerini kabul etsin inş.okuduğumuz kişilerinde Rabbim sıkıntalırını gidersin ve her şeyi gönüllerine göre versin.

Canım ya morelim bozuk 7+6 haftalıkların dedi Dr bebeğin kalbi var ama çok ufak gelişmemiş 1 haftaya sonra gine çağırdı hamileliğin sağlıksız gibi görünüyor dedi çok kötüyüm arkadasım ne olur duanı esirgeme
Canım Allah yardımcın olsun hemen moralini bozup kendini üzme belli olmaz daha yenisin.İnşallah iyiye gider.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et canım:16::54:
slm kızlar özledım sızı hastayım malesf :3:

aysecım kardesınle inşallah sende cok gecmeden hamıle kalırsın

özlem korkma canım benım herseyın hayrlısı duaya sıgın canım inş. iyi olacak hersey

gecen aylar guzel hamıleler cıkardık bu ay yok galıba. inş. patlama yaparz ya
A.s canım bende özledim sizleri kaç günden beri yoktum.Evden çıkmayı düşünüyoruzda ev aradık kafamıza göre henüz bulamdık kiracıya her taraf ev derler ya o hesap bizimkide:1:Geçmiş olsun neyin var umarım şimdi iyisindir :34::16:
s.a arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım malesef ara ara baktım ve bende bu hayırlı ve güzel etkinlikte yer almak istiyorum sadece yasin ve ayetel kürsi dualarımı yoksa başka okunacak var mı bilgilendirirseniz sevinirim 3 ay önce 6 aylık erken doğumda kızımı kaybettim zor bir süreçti ama dua sayesinde iyiyim çok şükür konuyla ilgilenen arkadaşlar mesajınızı bekliyorum
Öncelikle başın sağolsun canım.Allah yeniden anne olmayı nasip etsin tabiki zor şeyler.Ama isyan etmeden dua ederek Allah tan ümit beklemeliyiz.:16::34:
kızlarr mrbb ben çok aamaa çok kötüyüm neresinden tutsamm nasıl güçlü durubilsemm diee düşünüyorumm ağlamakdan bi hal oldum yaaa anlamıyorummm aklım almıyooo 3 aydır kesintisizz ilaç kullanıyoruz ama hiç fayda etmmemiş aksinee durum çok daha kötü olmuş doktor vakit kaybetmeyinnn demişşşşş hemen tüpe geçin demişş anlamıyorum ben çok kötyüyümmm nasılll toparlanacazz..hayattım boyunca canım bu denlii yanmamıştı benimmm içimm kopuyo yaaaa derdi veren allahım dermanıda verir inşallaaa

Canım ağlayıp kendini üzme .Bizede tüp bebek yaptırın dediler eşim de bende ilaç kullanıyoruz şuanda.Eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum gerçekten faydası olduğunu düşünüyoruz.Kendini üzme tam araştır mantıklı düşün ona göre karar verin canım.Allah tüp bebeğe bırakmadan nasip eder anne olmayı bizlere inşallah .:16::34:

Kızlar kaç günden beri gelemedim kusuruma bakmayın.Başka bir eve çıkmayı düşündük onun telaşı vardı üzerimizde henüz uygun kiralık bir ev bulamadık bakalım hayırlısı olsun.Birde yarın nasip olursa yeniden işe başlıyorum deniyeceğim kafama yatarsa devam edeceğim.Bunu en çokta eğer çocuk olmazsa tüp bebek tedavsisi için çalışmak istedim.Hem uygun bir iş olunca çalışmak güzel.Belki hergün giremem ama sık sık gelmeye çalışırım yine.Duaları tabiki bırakmayacağım.İşten güçten önemli olan maneviyat Allah'a edilen dualar:16:Görüşmek üzere Allah'a emanet olun:16:Ayşeciğim yasini cumaya kadar okur haber ederim:34:

Kızlar kaç günden beri gelemedim kusuruma bakmayın.Başka bir eve çıkmayı düşündük onun telaşı vardı üzerimizde henüz uygun kiralık bir ev bulamadık bakalım hayırlısı olsun.Birde yarın nasip olursa yeniden işe başlıyorum deniyeceğim kafama yatarsa devam edeceğim.Bunu en çokta eğer çocuk olmazsa tüp bebek tedavsisi için çalışmak istedim.Hem uygun bir iş olunca çalışmak güzel.Belki hergün giremem ama sık sık gelmeye çalışırım yine.Duaları tabiki bırakmayacağım.İşten güçten önemli olan maneviyat Allah'a edilen dualar:16:Görüşmek üzere Allah'a emanet olun:16:Ayşeciğim yasini cumaya kadar okur haber ederim:34:

yeni taşınacağın evde işinde hayırlı olsun belki sana tedavisiz bebiş getirirler belli mi olur

Allah kuvvet versin, sabır versin perlanore. çok zor birşey olduğunu tahmin ediyorum. ama yaşayan bilir tabi.

saol tatlım evet çok zor ama rabbimin takdiri sabır ve bundan sonrası için daha hayırlısını nasib et rabbim diyorum ama yüreğim çok buruk gözlerim hemen doluyor uyku uyuyamıyorum ama geçecek biliyorum:14::14::14:

ÇOK ÖZLEDIM SİZLERİİİ
biz iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin pek girmiyorsun
iş yogunlugum cok fazla yıl sonu yaklasıyor malum
bu arada okudum canım yasınlerı yazarsan
kızlar cuma günü bebeklerimi aldılar:14::14::14: başka hastaneye gitmiştik ama sonuç değişmedi ve almamız lazım dedi çok acı verici rabbim kimseye yaşatmasın.:14::14: genetiğe gönderdik 1hafta içinde sonuç belli olurmuş
ayşecim yeni liste belli olmuş ne zamana kadar okuyacağız benim kürtaj nedeniyle kanamam var bittiği gibi okurum
canım benım cok gecmıs olsun diger arkadaşkarımızında dedıgı gıbı sana şefaatci inşallah bebegın
Allahım bunu unutturacak hayırlı saglıklı bbekler nasib etsın inş.

özlemden burcudan haber varmı? gecmısı cok okuyamıyorum forum kıtlenıp kapanıp duruyo..
candan hoşgeldın aramıza :3:
bahar canım bende özledım nasılsın hayatım
hepinizi cok özledım ve sevıyorum kızlar yine gorusuruz

saol tatlım evet çok zor ama rabbimin takdiri sabır ve bundan sonrası için daha hayırlısını nasib et rabbim diyorum ama yüreğim çok buruk gözlerim hemen doluyor uyku uyuyamıyorum ama geçecek biliyorum:14::14::14:

Allah sabır versin canım kendini biran önce toparlamaya çalış giden meleklerin yine sana geliceklerdir inş. fazla bekletmezler seni

Allah sabır versin canım kendini biran önce toparlamaya çalış giden meleklerin yine sana geliceklerdir inş. fazla bekletmezler seni

allah sabır versin canım kendini biran önce toparlamaya çalış giden meleklerin yine sana geliceklerdir inş. Fazla bekletmezler seni

çok özledım sizleriii

canım benım cok gecmıs olsun diger arkadaşkarımızında dedıgı gıbı sana şefaatci inşallah bebegın
allahım bunu unutturacak hayırlı saglıklı bbekler nasib etsın inş.

özlemden burcudan haber varmı? Gecmısı cok okuyamıyorum forum kıtlenıp kapanıp duruyo..
Candan hoşgeldın aramıza :3:
Bahar canım bende özledım nasılsın hayatım

inşallah kızlar rabbim hayırlı evlatları tez zamanda nasib etsin banada sizlerede

canım iyi olmaya çalışıyorum malesef bebeklerimi aldılar cuma günü çok zor bi gündü ama rabbim benim için hayırlı olanı biliyor

Ahhhh canım benim inşallah en kısa sürede iyi olursun:50::50::50:hep seni aradı gözlerim geldin mi acaba diye...bir arkadaşın da dediği gibi en azından umudumuz var, buna şükretmek gerekir. Ben doğuma girerken bebekle birlikte rahmimi de alacaklarını söylemişlerdi. Bütün gün bebek için değil, bir daha hiç bebeğim olmayacağı için ağlamıştım..Allah'a şükür doğumdan çıkıp da rahîmimin alınmadığını öğrendikten sonra bebeğim için ağlamaya başlamıştım...
Evet çok acı, hem de çok acı. hele de kaybetmek... Ama şükür ki bir umudumuz var perlocuğum. Ve inşallah Allah bir gün bizim de yüzümüze bakıp önce karnımızı sonra da kucağımızı dolduracak..
Seni çoook öpüyorum arkadaşım.. Keşke yanımda olsaydın da sana sarılabilseydim:50::50:

ahhhh canım benim inşallah en kısa sürede iyi olursun:50::50::50:hep seni aradı gözlerim geldin mi acaba diye...bir arkadaşın da dediği gibi en azından umudumuz var, buna şükretmek gerekir. Ben doğuma girerken bebekle birlikte rahmimi de alacaklarını söylemişlerdi. Bütün gün bebek için değil, bir daha hiç bebeğim olmayacağı için ağlamıştım..allah'a şükür doğumdan çıkıp da rahîmimin alınmadığını öğrendikten sonra bebeğim için ağlamaya başlamıştım...
Evet çok acı, hem de çok acı. Hele de kaybetmek... Ama şükür ki bir umudumuz var perlocuğum. Ve inşallah allah bir gün bizim de yüzümüze bakıp önce karnımızı sonra da kucağımızı dolduracak..
Seni çoook öpüyorum arkadaşım.. Keşke yanımda olsaydın da sana sarılabilseydim:50::50:

ah canım çok teşekkür ederim keşke birbirimizi görme şanslarmız olsaydı.beni anlayan kişilerle birlikte olmaya o kadar çok ihtiyacım var ki iyiki sizler varsınız dualarınız var çok şükür umudumuz var inşallah birgün bizlerde anne olucaz öpüp koklucaz yavrularımızı

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyaMAcak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyacak
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okudu
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

yeni taşınacağın evde işinde hayırlı olsun belki sana tedavisiz bebiş getirirler belli mi olur
Çok sağol canım Allah razı olsun uygun bir ev henüz bulamadık daha.Ve bugünde hazırlanırken eşim içime sinmedi gitme o işe dedi bende vardır herşeyde bir hayır diyerek gitmekten vazgeçtim.Saatleri çok ve bana uzaktı oyüzdende sorun olurdu sanırım.Hayırlısı olsun hakkımzda:31:
ÇOK ÖZLEDIM SİZLERİİİ

Allahım bunu unutturacak hayırlı saglıklı bbekler nasib etsın inş.

özlemden burcudan haber varmı? gecmısı cok okuyamıyorum forum kıtlenıp kapanıp duruyo..
candan hoşgeldın aramıza :3:
bahar canım bende özledım nasılsın hayatım

Canım sağolasın sevgiler karşılıklı ben iyi diyelim öyle olsun umarım sende iyisindir:16::34:

Üzülme canım bunda üzülcek bişey yok bizde aynı şekilde 3 ay ilaç ve daha düşük sonuç tüp dediler 1 sene sonra harekete geçtik ve oldu sen yeterki kendini hazırla Rabbim bu yoldan nasip edecek demekki

haklısın canımm ilk duyduğumda içimi bir korku aldıı nasıl yapacam diee ama hayırlısı nasılsa öle olsun alıştım bu fikree yeterki anne olabileyimm:)tüpde olsa aşılamada olsa razıyımm

kızlar cuma günü bebeklerimi aldılar:14::14::14: başka hastaneye gitmiştik ama sonuç değişmedi ve almamız lazım dedi çok acı verici rabbim kimseye yaşatmasın.:14::14: genetiğe gönderdik 1hafta içinde sonuç belli olurmuş
ayşecim yeni liste belli olmuş ne zamana kadar okuyacağız benim kürtaj nedeniyle kanamam var bittiği gibi okurum

canım derdide veren allahh mutluluğuda veren allah kaderde buda varmışş çok geçmiş olsunn tekrardan hamile kalırsın canım inşşş tezz zamandaaa

Canım Allah yardımcın olsun hemen moralini bozup kendini üzme belli olmaz daha yenisin.İnşallah iyiye gider.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et canım:16::54:

A.s canım bende özledim sizleri kaç günden beri yoktum.Evden çıkmayı düşünüyoruzda ev aradık kafamıza göre henüz bulamdık kiracıya her taraf ev derler ya o hesap bizimkide:1:Geçmiş olsun neyin var umarım şimdi iyisindir :34::16:

Öncelikle başın sağolsun canım.Allah yeniden anne olmayı nasip etsin tabiki zor şeyler.Ama isyan etmeden dua ederek Allah tan ümit beklemeliyiz.:16::34:

Canım ağlayıp kendini üzme .Bizede tüp bebek yaptırın dediler eşim de bende ilaç kullanıyoruz şuanda.Eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum gerçekten faydası olduğunu düşünüyoruz.Kendini üzme tam araştır mantıklı düşün ona göre karar verin canım.Allah tüp bebeğe bırakmadan nasip eder anne olmayı bizlere inşallah .:16::34:

canım bende ona karar vermeye calışıyorum şimdi ben 7 ay önce doğal yoldan hamile kaldım ve burdan okuduğum kadarıyla tedavi edilmeyecek bi sorun değil hormon yetersizliği var başta doktor ilaça cevap vermezse iğne veririm diyodu dışardan destek yane ama birden biree tüp yaptırın demişş ona şaşırdık ya bizdee:((bakalım nasıl olacak ama tek duam biran öncee bebeğime kavuşmakk:((

ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi

esma==100tane okudu
yeter==100tane okud
u
ayse035==200 tane okuyacak
hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
ozay37barış ==100 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektir

ayşemmmmmm 50 TANE DAHA OKUDUMMMM ALLAH KABUL ETSİN

Back
X