Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Haklısın canım ama bu sabrın mükafatını hepimiz alacağız inanıyorum buna.İnşallah güzel haberler olur sizin için:16:

İyiyim canım sen nasılsın?:34:

Canım moralini boşuna bozma yüreğini ferah tut inşllh hayırlı haberle gelirsin herşey Allah'tan ve herşeyde bir hayır vardır.Allah yardımcın olsun:16:

Allah kabul etsin canım negüzel:16:

allah razı olsun baharım..iyiyim şükür denk gelemiyoruz seninle ne yaptın ev işini..ve işe de gidecektin vazgecmişsin hakkında hayırlısı olsun canım

ALLAHI HOŞNUT EDEN ŞEYLER
1-Allah’a itaat etmek, 2-Günah ehlini sevmemek, 3-Fakirlere ikramda bulunmak, 4-Allah kullarına her daim iyilik ulaştırmak, 5-Sıla-i rahimde bulunmak, 6-Allah’tan ısrarla bir şeyler dilemek, yalvarmak, 7-Her daim dürüst olmak ve emanete sadık kalmak, 8-Diş fırçalamak, 9-Ölümü çokça yâd etmek, 10-Hz. Fatıma (sa) tespihatı yapmak. [34 kez Allâh-u ekber, 33 kez elhamdulillâh ve 33 kez subhânallâh demek]

rabbim kalbinize ruhunuza göre versin
çocuğu olmayan arkadaşlar en kısa zamanda hayırlı ise çocukları olsun
en güzel en hayırlı evlatlar olsun
bir ayet söyleyim size

(benden isteyin benden başka istediklerinizi kim yapabilir)

yüce mevlan ne kadar güzel demiş dimi
kuranı kerim bize apaçık indi lütfen anladığımız dille okuyalım kalbimizi nurla dolduralım
ayışığımız bize gelmesi için bol bolda allaha dua edelim

lütfen kızlar biraz tecrübeli olalım

kuranda hiçbir ayette yok
çocuğun olsun diye yasin oku yada bir niyet et kabul olması için yasin oku yada ne okuyorsanız

kuran bize rehber olarak indi doğru yolu bulalı die

olmasını istediğimiz şeyler içinde rababimiz bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye

bol bol dua et die ayaet indirdi

çocuğun olsun diye yasin oku yada bir niyet et kabul olması için yasin oku yada ne okuyorsanız

olmasını istediğimiz şeyler içinde rababimiz bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye

selamun aleykum
bizler hiçbirimiz yasin duasını okursak çocuk sahibi olunduğunu ya da olacağımızı idda etmiyoruz ..yasini şerifin fazileti çoktur kur anı kerimin kalbi dr.. her sıkıntısı derdi istegi olan bu sureyi ve bunun gibi sureleri okuyup rabbinden ister ..çok şükür bilinçli insanlarız görmediğimiz tanımadığımız insanlara hep birlikte dua ediyoruz

selamun aleykum
bizler hiçbirimiz yasin duasını okursak çocuk sahibi olunduğunu ya da olacağımızı idda etmiyoruz ..yasini şerifin fazileti çoktur kur anı kerimin kalbi dr.. her sıkıntısı derdi istegi olan bu sureyi ve bunun gibi sureleri okuyup rabbinden ister ..çok şükür bilinçli insanlarız görmediğimiz tanımadığımız insanlara hep birlikte dua ediyoruz

canım ben 3 yasin-i şerif 50 ayet-el kursi okudum allah kabul etsin inşallah...

üzülmemek mümkün mü?

Insan olmamızın en özellikli yanlarından biri de bu yanımız değil mi zaten?

Yüreklerimiz halden hale, giriyor. Herşey bizler için, dağın taşın kaldıramayacağı yük ve bir o kadar da sorumluluk var sırtımızda.
Farklı farklı hepimizin imtihanı.

Bazen öyle üzülür, öyle çok içimiz acır ki böyle durumların tarifi bile imkansızdır zaten.

Lakin, neticede yine aynen söylediğiniz gibi ve buradaki tüm diğer genç kardeşlerimin de hiç dillerinden düşmediği gibi, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun deyip teslimiyet halinde olmak en büyük hatta bazen tek tessellimiz oluyor.

Cumartesi günkü kontrolünüzde iyi geçsin, şu anda sizin iyi olmanız herşeyden önemli. Ve sonuçların değerlendirmesi de inşallah bundan sonraki annelik yolculuğunuz adına faydalı bilgiler vereceği için, en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla dileğinize ulaşırsınız.

Buradaki herkes gibi benim de aklıma geldikçe, bu başlığı gördükçe ve her yazdığımda dualarım yine buradaki sizlerle.

ne kadar güzel dileklerde bulunuyorsunuz dualarınız için allah sizden razı olsun rabbim sizinde gönlünüze göre hayırlısı ile versin tekrar çok teşekkür ederim

Sen merak etme burdaki herkes tecrübeli.. işte o yüzden tek yürek olup dua ediyoruz. olup olmayacağını da sadece Allah bilir.
önemli olan kalpten istemekdir. zararı olmaz yararından başka.

Merhaba.

Yazdıklarınız çok güzel ve gerçekten hepimizin olması gerektiği gibi bilinçli.

Evet, Yüce Kitap Allah kelamı o Yüce Kitap hepimize, bizi yaratan tarafından kendimizi kullanma rehberi gibi, bizim için olması gereken ve bize iyi ve hayır getirebilecek şeylerin, iyilerin kötülerin ayırımının yapıldığı, örneklerle anlatıldığı muhteşem ve mucize bir kitap.

Ne güzel söylemişsiniz, Allah bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye, inşallah hepimiz güzel olarak yaradılmış olan kalplerimizin ve gönüllerimizin idrakinde olabilelim.

Lakin, Yasin-i Şerif gibi Fatiha Suresi gibi, Ayet-el Kürsi gibi ve daha burada saymaya gerek olmayan bir çok sure ve ayetler için, onların ziyadesiyle okunmasında bizler için hayırlar olduğu ve mümkünse çokça tekrar edilmesi gerektiği de, malumunuz üzere tüm Alimler ve Kamil insanlar tarafından da bizlere kadar gelen bilgiler arasında öyle değil mi?

Ayrıca bildiğimiz birşey daha var ki, bir mümin in başka bir mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olan ve kabulu en muhtemel dualardan olduğudur, en azından benim bildiğim kadarıyla tabi ki tüm bu yazdıklarım.

Zaten burada bulunan hiç kimsenin de, Yasin-i Şerif i çocuk sahibi olma duasıymış gibi düşündüğünü de sanmıyorm.

Sonuç olarak; birbirini hiç tanımayan insanların böyle bir teknolojik imkanla böyle bir dua buluşması içinde olmalarının veya bu vesileyle herkesin kendi kendine okudukları dışında bir kaç tane daha fazla ayet veya dua okumasının, bunların sayıca tekrar edilmesi ve mübarek bir gün olan Cuma günü bağışlanmasının ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Zaten normalde de Hatim edildiğinde bile mutlaka bir bağışlama duası olur, bağışlamalar da zaten hani o sizin bahsettiğiniz şekilde dillerimizle ve kalplerimizle edilen dualara birer örnek değilmidir?

Ben bunu anlayamadım sadece.

yarın persembe yasinleri okumaya çalısalım cumaya bitirirsek allahın izni ile arkadaşlarımızın duasını yapar yeni listeye başlarız

öptüm sizlri kocaman:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ayşecim selam canm :3:ben 2 yasinimi ve ayrıca 50 ayetel kürsi okudum canım,,, rabbim kabul eder inşallah,,,

ayrıca bazen haber veremiyorum,,, ama kesinlikle okuyorum,,,,, aklınızda kalmasın,,,, ama bundan sonra haber vermeye çalışıcam öpüyorum çok :54::54::54:

ya ben tutamamısım kendimi sahur için bişeyler yedikten sonra namaz için abdest almıştım üşüdüğüm için yataga girdim malesef sabah namazını kaçırdım..
:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
hamdolsun iyiyim herzamanki gibi çok şükür

işte öyle oluyor hep neyse kaza edersin ama inşallah bi dahakine düzenli kılarsın allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin

ayşecim selam canm :3:ben 2 yasinimi ve ayrıca 50 ayetel kürsi okudum canım,,, rabbim kabul eder inşallah,,,

ayrıca bazen haber veremiyorum,,, ama kesinlikle okuyorum,,,,, aklınızda kalmasın,,,, ama bundan sonra haber vermeye çalışıcam öpüyorum çok :54::54::54:

aleykum selam canım .. okudugunu ekliyorum...canım..hamilelik nasıl gidiyo dilerim sağlıklı doğum saglıklı hayırlı evladın olur

ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi

esma==100tane okudu
yeteeer==150tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU
SEMİNAY84==30TANE OKUDU

hayalot==50 tane okuyacak
taylandilek==50tane okudu
perlanore==50tane okudu
özlemlk==50 tane okuDU
ozay37barış ==100 tane okuDU

okumak isteyenler eklenecektir

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okudu
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyaMAcak
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuDU
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===5tane okudu
özlemlk==3tane okUDU

roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

canım arkadaşlarım yarına kadar yasinleri bitirmiş olmamız gerekiyoki bağışlamamızı yapabilelim

aleykum selam canım .. okudugunu ekliyorum...canım..hamilelik nasıl gidiyo dilerim sağlıklı doğum saglıklı hayırlı evladın olur

sağol canım iyiyim bi problem yok şükür:54: sizlerinde bir an önce evlat sahibi olmanız için dua ediyorum:16: raabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah:16: benimde 11 hafta önceye kadar sizden farkım yoktu ... bende sizler gibi dua ediyordum:16: sizi çok iyi anlıyorum:54: raabim hepiinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :54::54::54::54::54:

Back
X