Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bagışlama için arkadaşlardan haber bekliyorum
aynen benimde olmayacak gibi geliyo..
Rabbim sevinç gözyaşlarına çevirsin inş en yakın zamanda hayırlısıyla canım.Bir yerde okudum bu yazıyı çok etkilendim paylaşmadan duramadım bütün yazılar bizi anlatıyo sanki içim parçalandı
canım yengem doğuma gittiğiinde önceden hocaları rabbimin guzel ısımlerinden birini zikredersen birden sancı gelip doğum yapacaksın demişler..yengemde doğum sırasında baslamış zikretmeye sancısı tutmus dayanamamıs sancıya tövbe tövbe demiş sancısı kesilmiş
Tekrar başlamış zikretmeye bi kac defa böyle böyle devam etmiş sonunda yapmıs doğumu![]()
gördüğüm ve görüldüğüm rüyalarda hamileyim. inşallah bu duygu sadece rüyamda göreceğim bi duygu değildir.çok güzel bir erkek çocuğum oluyormuş hep. gerçekte de olur inşaallah![]()
benim hastalığım daha bugün biticek gibi canım. akşama ancak okurum. bu hafta listede adımın olduğunu bilmiyordum.yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==3tane okudu
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okudu
orlic==8tane okudu
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okudu
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==2tane turkuaz okudu
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okudu
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu
candan==2 tane okudu
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu
asbelove ==2 tane okudu
keyfimbilir==2 tane okudu
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okudu
nekadarzor==2 tane okudu
Simaybade==11 tane okudu
arkadaşlarım sizi üzdüğüm için özürdilerim.gece işte yine o ilk kırmızıyı görünce hüzünlendim.ve içimi dökmek istedim biraz.sizden başka kim anlayabilirdiki hislerimi?ayşecim sana çok geçmiş olsun kendine dikkat et.ve yazıma yorum yazıp benimle yaşadıklarımı paylaşıp ortak olan arkadaşlarım desteğinizi ta yüreğimde hissediyorum.iyiki varsınız.şunuda unutmayın!her ne kadar yorgun düşsede yüreğim zaman zaman hiç bir zaman vazgeçmedim.ümüdimi yitirmedim.'KAHRIN DA HOŞ LÜTFUNDA HOŞ' Rabbim deyip sabırla beklemeye devam ediyorum.sizde ümidinizi yitirmeyin.Allah kullarınaEZİYET ETMEZ.BU BİR SINAV DÜNYASIDIR.ve biz inşaallah bu sınavı başarıyla geçeriz.cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşaallah.sizleri seviyorum.
benim hastalığım daha bugün biticek gibi canım. Akşama ancak okurum. Bu hafta listede adımın olduğunu bilmiyordum.
arkadaşlarım sizi üzdüğüm için özürdilerim.gece işte yine o ilk kırmızıyı görünce hüzünlendim.ve içimi dökmek istedim biraz.sizden başka kim anlayabilirdiki hislerimi?ayşecim sana çok geçmiş olsun kendine dikkat et.ve yazıma yorum yazıp benimle yaşadıklarımı paylaşıp ortak olan arkadaşlarım desteğinizi ta yüreğimde hissediyorum.iyiki varsınız.şunuda unutmayın!her ne kadar yorgun düşsede yüreğim zaman zaman hiç bir zaman vazgeçmedim.ümüdimi yitirmedim.'kahrın da hoş lütfunda hoş' rabbim deyip sabırla beklemeye devam ediyorum.sizde ümidinizi yitirmeyin.allah kullarınaeziyet etmez.bu bir sınav dünyasıdır.ve biz inşaallah bu sınavı başarıyla geçeriz.cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşaallah.sizleri seviyorum.
canım ben adımı yazma dediysen unutmuş yazmısımdır..kusura bakma
canım ben adımı yazma dediysen unutmuş yazmısımdır..kusura bakma
akşam okusak olur mu canım.......
Işyerinde olmuyor ama akşama okurum inşallahh kalanlara takviye yaparız![]()
canım benim allah razı olsun..bi gun birbirimize bebişlerimizin resmini gönderecegiz buna yurekten inanıyorum
canım haftada 2 kişiye toplamda 82 yasın okuyoruz..bu hafta da katılan çoğaldığı için suan 82 yi tamamladık..bağışlamayı evde yapacağım..geriye kalan ookuyacaklardan yarına kadar haber bekleyeyim fazla kalan yasinleri önumuzdeki hafta için ayarlayacağım listeye ekleyeceğim
ayşe ismini hep çok sevmişimdir.hatta birgün kız evladım olursa koyacağım isimdir.yüreğinin çok güzel olduğunu düşünüyorum .bu okadar yansıyor ki.çok güzel şeylere vesile oluyorsun.bunun hürmetine senin en kısa zaman da anne olacağına inanıyor ve ümit ediyorum canım.
canım neden 8 sene kotu gecti..allah yar ve yardımcın olsun
Allahım yardım etsinnn
Canım Allah razı olsun tamamiyle bizleri anlatıyor bu kadar olmaz işyerindeyim hıçkırmamak için kendimi zor tutuyorum
Rabbim yar ve yardımıcımız olsunnnn
İnşallah o günleri görürüz hayırlısıyla canımmmmm inşallahhhh
İnşallah hayırlısıyla gerçek olacak canımmmm inşallahhh
tamamladıysak sıkıntı yok canım ben 82 olmadı diye şey ettim
Haftasonu fırsat bulur okursam haber veririm sana haftaya olan arkadaşlarımıza eklersin öyleyse
bugün acaip duygusalım yaaa herşeye ağlayasım var bundan hiç hoşlanmıyorum yaaaa![]()
arkadaşlarım sizi üzdüğüm için özürdilerim.gece işte yine o ilk kırmızıyı görünce hüzünlendim.ve içimi dökmek istedim biraz.sizden başka kim anlayabilirdiki hislerimi?ayşecim sana çok geçmiş olsun kendine dikkat et.ve yazıma yorum yazıp benimle yaşadıklarımı paylaşıp ortak olan arkadaşlarım desteğinizi ta yüreğimde hissediyorum.iyiki varsınız.şunuda unutmayın!her ne kadar yorgun düşsede yüreğim zaman zaman hiç bir zaman vazgeçmedim.ümüdimi yitirmedim.'kahrın da hoş lütfunda hoş' rabbim deyip sabırla beklemeye devam ediyorum.sizde ümidinizi yitirmeyin.allah kullarınaeziyet etmez.bu bir sınav dünyasıdır.ve biz inşaallah bu sınavı başarıyla geçeriz.cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşaallah.sizleri seviyorum.
canim ben gurbet geliniyim.hollandada yasiyorum buraya bir turlu alisamadim aradan 11 yil gecti hala yok alisamiyorum.ama esimi seviyorum o yuzden katlaniyorum.yeni geldigimde kaynana gorumce kaynim felan beraber yasadik zaten bir turlude alisamadim esimle problemler,sonra.ben babami tanimadim hic uvey babamla buyudum,o ara oda vefaat etti ben cenazesine gidemedim yillarca bani ekmeyiyle buyuten adamin cenazesine gidemedim...pasoport problemlerim vardi..neyseki hersey halloldu hepsini atlattim allahin izniyle bide bebeyimiz olursa tamam.daha ne isterimki
aşkolsun ayşecim, ben okuyamadım da eksik kaldı diye üzüldüm. Yoksa ne kusuru. Ne güzel bir topik oldu burası.
Dualar ediliyor sayende. Ben pazartesi yazdım hastalandım diye. Tabi önceden yazılmıştır liste. Olur öyle karışıklık arada.
Bu haftakine de 1 yazarsın bana. Tefriciyeler duruyor. Niyetlendim öyle, 4444 okuyayım dedim.