Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Aysecim bugun yeni listemi yapildi? Ozlem e daha once okumustuk. Sikintili durumundan dolayi bu hafta ona mi okuyacagiz? Ben anlamadim

30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.

Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum. :16:

canım hoşgeldin aramıza.bence test yapmalısın.üstüne görmüş olabilirsin.inş.öyledir.

evt bidaha okuyalım deddim suan sıkıntıda ya ama bu yanlış olur diğer arkadaşların hakkına girmiş olurum demi

Ben seve seve kim olursa olsun farketmez okurum. Ben sadece telefndan girdigim icin yeni listemi yoksa karisiklikmi oldu tam anlayamadim. Hak olayina gelince benden yana helal olsun hic onemli degil.

arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum

evt bidaha okuyalım deddim suan sıkıntıda ya ama bu yanlış olur diğer arkadaşların hakkına girmiş olurum demi

Ne yanlışı canım ne güzel düşünmüşsün bir arkadaşımız sıkıntıdaysa 1 değil 10 defa yine okuruz yeter ki Rabbim sıkıntısını gidersin benden yana da kime okursak okuyalım helal olsun

Ne yanlışı canım ne güzel düşünmüşsün bir arkadaşımız sıkıntıdaysa 1 değil 10 defa yine okuruz yeter ki Rabbim sıkıntısını gidersin benden yana da kime okursak okuyalım helal olsun

allah razı olsun canım benim..buarada ben daha da kotuleştim eve gitsem eşofmanları giysem sıcak çorba sıcak ev sıcak çay ...ayyy super olurdu

ameliyattan sonra hamile kalma şansın yuksektı demi canım..incir suyu iç..faydası olur inş.[/Qöyle demişti doktorum.ema yazmış ya duyduğun her karışımı yapmak demek anne olamamak.yapıyorum.incir kürü vs.ne duyduysam....hayırlısı

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektr

arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum

Bana da 100 tane ayetel kürsi ekler misin canım fazla okuyabilirsem iletirim sana yine
Ne demek tabi ki okuruz Allahım dualarımızı kabul etsin yeter kiiiiiiii:34:

30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.

Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum. :16:

inşallah hamişsindir canımmm...hadii hayırlısı en kısa zamanda ii haberlerinii bekliyoruz..

ameliyattan sonra hamile kalma şansın yuksektı demi canım..incir suyu iç..faydası olur inş.[/Qöyle demişti doktorum.ema yazmış ya duyduğun her karışımı yapmak demek anne olamamak.yapıyorum.incir kürü vs.ne duyduysam....hayırlısı

incir uyu bende bi ara yapmıştım ama 1 ay kadarr:))) gerçekten faydası oluyor mu sonuçta allahın yarattığıı hiçbişey zararlı değildir aşırıı olmamak şartıyla....doktorlar genelde ilaç yazmayı bilirr söyleyen hangii doktormuş acaba....

mesajlarınızı bekliyorum

birisi başka bir kişi için dua ettiğinde melekler aynısını sanada nasib olsun dermiş ben özlem arkadaşımıza okumak isterim kızlar eminim yüreği çok sıkıntıdadır hiç kolay değil

Back
X