Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

'

'zor durumlarda ve her türlü sıkıntılara karşı dirençli olun.gerçekten Allah zorluğa göğüs gerip sıkıntılara katlananlarla beraberdir. ' ENFAL SURESİ 46

bir gün gelicek herşeye tepkisiz kalıcaz ....kim bilir böyle olsakk belkide herşey kendiliğinden olucakk...aminnnnn

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
:nazar:ozay37barış==3tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=4tane okuyacak
:nazar:yandev==3 tane okuyacak
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okuyaacak
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okuyacak
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar: mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okuyacak
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUYACAK

arkadaşlar bu hafta ben esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve bende hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuyacak
turkuaz== 3 tane okudu
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUYACAK

özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

canım 3 tane okudum...inşallah rabbim dualarımızı kabul eder....benden yana helal olsun....

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okuyacak,
perlanore==100 tane okuıyacak

okumak isteyenler eklenecektr

Ayşecim canım meraba öncelikle 100 tane ayetel kürsi bende okurum 3 yasinim var bitince haberdar ederim seni
Canım bide hasta olmuşssun olsun demekki hayırlı zaman değilmiş dielim sabırlı olalım... Allah'ım İnşallah bize de nasip eder anne olmayı :(

ilk gittiğim doktor yumurta takibi yapmadan direk aşılamaya geçmek istedii...bizde kararsız kaldık bir yıl dolmamıştıı ...vazgeçtikk...sonuçta aşılamanın normal hamile kalma arsındaki kalma şansı aynı gibi.....sonrasında da zaman geçti yaşımızda ilerliyor haliyle ....bir iki ay yumurta takibinden sonra bize tüp bebek merkezlerinden yardım alabileceğimiz söylendii....tabii bu ikincii doktorumuzduu.....tüp bebek merkezine başvurduğumuzda ilk olarak tahlil vs...herşey güzel dedii bir iki ay dinlenme verdiii..... yumurtlama günlerinii değerlendirmemiz açıdann....baktık kii olmuyorr...bizde zaten olmazsa tüp bebek deneyelim istedikk ...doktorun tedavisiide o yöndeydii ama...ilk deneme umutsuz duu maalesef....

Kaç yaşındasın canım? Bende ilk etapta öyle düşündüm ama şu anda ilk aşılama denemek istiyorum erkek infertilitesinde aşılama da başarı şansı olabiliyormuş tüp bebek çok zorlu bi süreç çünkü ben en azından öyle düşünüyorum.... bi daha denemeyi düşünüyor musun peki tüp bebeği canım? Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah en kısa sürede normal yoldan gelir bebişlerimizzzzzzz:16::16:

size boyle bi haber vermek istemezdim ama malesef ki bu sabah adet oldum..moralim çok bozuk sancım da çok ..
yine olmadı yine

Canım kıyamammmm... Biliyorum ne desem boş ama ağla ağlamadan rahatlayamıyor insan ben hep öyle yapıyorum eşim görmeden ya içeri ki odaya ya lavaboya geçiyorum ağlıyorum ağlıyorum arkasından da bi güzel uyuyorum ancak kendime geliyorum...... Bugün üzül ama yarın yeni ayın umuduyla uyan olur mu canımmmm
Unutma; Mevlam neylerse güzel eyler.........

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okuyacak,
perlanore==100 tane okuıyacak

okumak isteyenler eklenecektr

Canım ayetel kürsilerimi okudum Allahım kabul etsinnnnnn

allah razı olsun canım çok isterdim yanımda olmanı ağlayamıyorum .çünkü eşimde uzuluyo..sağolasın bende hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
Seni seviyoruzzzzzz.....
Sen olmasan nasıl toplanırdık bizzzz Allahım senden razı olsunnnn:16:

Kaç yaşındasın canım? Bende ilk etapta öyle düşündüm ama şu anda ilk aşılama denemek istiyorum erkek infertilitesinde aşılama da başarı şansı olabiliyormuş tüp bebek çok zorlu bi süreç çünkü ben en azından öyle düşünüyorum.... bi daha denemeyi düşünüyor musun peki tüp bebeği canım? Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah en kısa sürede normal yoldan gelir bebişlerimizzzzzzz:16::16:

:

29 yaşındayım..tüp bebek tabikiide zorlu bir süreç........... ama bilmiyorumm hayırlısıı.. tedaviye devam tekrar düşünüyorumm....rabbim ne zaman nasip eder bilemeyiz...inşallah hayırlı haberlerini alırız buradanda:)

29 yaşındayım..tüp bebek tabikiide zorlu bir süreç........... ama bilmiyorumm hayırlısıı.. tedaviye devam tekrar düşünüyorumm....rabbim ne zaman nasip eder bilemeyiz...inşallah hayırlı haberlerini alırız buradanda:)

Hadi yaa bende 29yaşındayımmmm
İnşallah inşallah hayırlısı Allahım herşeyin zamnını bilir verir diyerek dua ediyorum başka çaremiz yok zaten

canım merhaba rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.. evet fazla okumus oldun ama yeni listemizdeki eksiklere tamamlarım

amin canım çok sağol. bugünde 2 tane yasin okudum ben son 1 taneyide oku dersen okuyup yazarım şimdi yeni liste için toplam 5 oldu ya ondan soruyorum(kafanı yordum ama!!)

size boyle bi haber vermek istemezdim ama malesef ki bu sabah adet oldum..moralim çok bozuk sancım da çok ..
yine olmadı yine

hayırlısı sakın sıkma canını demekki vakti var daha hayırlı zaman gelmedi demekki

arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum

Canım ben daha önceden de yazmıştım..hiç sorun değil....yeterki özlem arkadaşımızın sıkıntıları gitsin...bende kürtaj olmuştummm çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasınnnn....

Bu arada 1 yasin ve 130 Ayetel kürsi okudum...listede 100 Ayetel kürsi yazmıştık.....Allah kabul etsin rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.....

Ayşecim regl olmuşsun canım hayırlısı olsun ne diyeyim canımmm.her şerde vardır bir hayır...demekki zamanı gelmemiş kendini fazla yıpratma....bak ben 3 kez tüpbebek denedim ve kocaman bir negatif aldım....her test sonucunda bin kez yıkıldık çooooooook zor bir süreç....4.deneme için hazırlanacam rabbim nasip ederse....kızlar tüpbebek süreci zor ve sabır isteyen bir süreç...ve yaş faktörü çok öenmli....yaşım oldu 39...sizler daha çok gençsiniz sanırım şansınız fazla o yüzden yıpratmayın kendinizi ve güçlü olun..... inşallah bizlerde anne olucaz....öncelikle vücudunuzu stresten uzak tutun....stres dolu bir vücut hamile kalamıyor....kendinizi rahatlatacak bişeyler bulun....ve sizi kötü etkileyen strese sokan her türlü olay ve kişileri hayatınızan çıkarın..bir çeşit terapi uygulamamız lazım vücudumuza...... mesela örgü örmek bana terapi gibi gelir......onun gibi bişey bulun....hoşlandığınız....ve kimsenin ne derlerse desinler ne söylediklerine kulak asmayın...bizi en çok etrafımızdaki insanlar yıprattı aslında....."hadi çocuk yapın " diye diye...oluyorda sanki ben yapmıyorum......hamile haberi almak ve hamile görmek istemiyordum bir ara......neyse kısacası no panik no stres......

özaycım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.......darısı tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar.......

mrn nasılsınız bayagı ilerlemiş sayfalar oku oku anca bitirdimm.yeni arkadaşlar var ne güzell gittikçe genişliyoruzzz...

benim durum aynı maleseff temizlendimm beklemedeyim..sabırla ocak ayını

aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuyacak
turkuaz== 3 tane okudu
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUYACAK

ayyy inşalllaaahhh nazarr boncuklarımızz herrr kat katlanırrrrrr::)

Ayşecim regl olmuşsun canım hayırlısı olsun ne diyeyim canımmm.her şerde vardır bir hayır...demekki zamanı gelmemiş kendini fazla yıpratma....bak ben 3 kez tüpbebek denedim ve kocaman bir negatif aldım....her test sonucunda bin kez yıkıldık çooooooook zor bir süreç....4.deneme için hazırlanacam rabbim nasip ederse....kızlar tüpbebek süreci zor ve sabır isteyen bir süreç...ve yaş faktörü çok öenmli....yaşım oldu 39...sizler daha çok gençsiniz sanırım şansınız fazla o yüzden yıpratmayın kendinizi ve güçlü olun..... inşallah bizlerde anne olucaz....öncelikle vücudunuzu stresten uzak tutun....stres dolu bir vücut hamile kalamıyor....kendinizi rahatlatacak bişeyler bulun....ve sizi kötü etkileyen strese sokan her türlü olay ve kişileri hayatınızan çıkarın..bir çeşit terapi uygulamamız lazım vücudumuza...... mesela örgü örmek bana terapi gibi gelir......onun gibi bişey bulun....hoşlandığınız....ve kimsenin ne derlerse desinler ne söylediklerine kulak asmayın...bizi en çok etrafımızdaki insanlar yıprattı aslında....."hadi çocuk yapın " diye diye...oluyorda sanki ben yapmıyorum......hamile haberi almak ve hamile görmek istemiyordum bir ara......neyse kısacası no panik no stres......

özaycım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.......darısı tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar.......

duygularıma tercüman oldun ....insanların bakışlarıı laflarıı.beni deli ediyorduu belli bir süre sonra herşey batar olduu dediğin gibiii insan hamile haberi bile alınca etkileniyorduu kıskanma falan değil kızlar yanlış anlamayın...normal yolla kalan bir sürüde insan vardıı çevremde...benden sonra evlenenler çolul çocuğa kavuşştuu haliyle sendede bekliyorlarr...sormalarıı bu yüzden neysekii onlarda kabullenmiş olucaklar kii artık sözle dile getirilmiyorrsoran yok fazla.......ama hissiyatlar benii bitiriyorr...zaman geçince bende mi alıştım acaba .. herşeyy normalmiş gibii anlatıyosunn....ruh halimm bi dönemmbatmış haldeydii aslında halada öyle zaman zaman bir kelime bile beni ağlatabiliyor.....herşey gönlümüzce olsun kızlarr...

canim gecen ay gorumcenim hamile haberini aldik...oda senin gibi oldu.biraz lekelenme oldu daha sonra test yapri hamile.....inanmiyorum yaaa bi duyyorum bebek istiyoruz bide duyyorum hamileyim..insallah sende hamissindir....yap bence testi var yok en azindan uzuleceksende sevineceksende olsun bitsin...bi cesaretini toplada..biliyorum tek cizgiden korkuyorsun

İnşaallah benimde öyle olur canım ya,test yaptım geçersiz çıktı.Hayırlısı artık ne diyim :26:

Canım hayırlısı olur inşallah.Gelişmelerden haberdar edersin:34::16:

Amin tatlım,inşaallah güzel şeyler haber vermek nasip olur :49:

iyi akşamlar arkadaşlarr
bilmiyorum benim hikayemi bilen var mı? nisan ayında 38 haftalık bebeğimi kordon dolanmasından kaybettim
çok şükür şimdi tekrar hamileyim nzardan falan çok korktuğum için önce paylaşmak istemedim çok farklı psikolojim lütfen kızmayın bana ayrıca düşük riskimde vardı hala evde dinlenmekteyim çok şükür bugün 10 haftamızı tamamladık
olacak her türlü oluyor malesef o yüzden ayşeyle yeni hamilelik haberlerinin sizlere moral olacağını düşündüğümüz için artık paylaşmak istedim
Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin

AYŞECİM geçen haftayı fazla okumuş olmadım demi çünkü geçen haftanınkini bugün yazdımya ondan diyorum
bu arada bende özlem için tekrar okurum kat kat helal olsun allahım sabır versin

Amin canım...Rabbim evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah,bizleride eksik etme dualarından :16:

KIZLAR BU AY (hayatımda ilk kez )ARA KANAMAM OLDU :53::53::53::53::53:SAT. 16 KASIMDI:26::26::26::26: BAT.IN 15 ARALIK OLMASI GEREKİRKEN :26::26::26::26:ARALIKTA GELDİ:44::44::44::44::44::44: VE ÇOK YOĞUNDU:44::44::44: BU GÜNDE KASIKLARIMDA ŞİŞDETLİ AĞRIM VAR:14::14::14::14::14: ASLINDA ÇRŞB GÜN KADIN DOĞUMCUYA GİTTİM :26::26::26:MUAYENE ETTİ:26::26: RAHİM İÇİNDE BİR SORUN YOK:26::26::26: YUMRUTALIKTA TEMİZ DEDİİ:44::44::44::44::44::44: HORMONLARIMA BAKTI NORMAL DEDİ:44::44::44::44::44: AMA NEDEN HALA AĞRIM VAR ANALAMADIM:50::50::50::50::50:

Hayırlısı olsun canım,inşaallah bebek habercisidir :emir_bebek:

Hayırlısı canım inşallah bebişin seninledir de çift çizgiyi görürsünnnnnn:16::16:

Amin kuzum aminn inşaallah :31:

yine olmadı yine

Ayşecim,ahh canım benim ya ne desem bilemedim.O kırmızıları görmemek için ne dualar ettiğimi bir ben birde Rabbim bilir.O kadar iyi anlıyorum ki seni,fazla üzülmemeye çalış canım.Üzülüyoruz ama her şer bildiklerimizde muhakkak bir hayır var.İnşaallah Rabbim diğer ay nasip eder arkadaşım,herkesin hakkında hayırlısı :nazar:

bizimde artık evimizden bebek sesleri gelsin sessiz kalmasın..:14::14::14::14:

Aminnn....Evlad kokusu Cennet kokusuymuş,öyle demiş Peygamber Efendimiz.Cennetinin kokusunu duyur Rabbim hepimize :16:

Back
X